Eşimin aklına giren kv

Hayır haksız değilsiniz. Ben olsam gitmesine bile izin vermezdim, ona yasak olmayabilir ama ilk bayramımı ben niye bi başıma evde geçireyim ki.

şaşırıyorum bu konulara, evlerde toplaşmalar bayramlaşmalar falan.
Allah akıl fikir versin.
Eşinize yasak yok yani çalışıyor, yani hasta olmasa da taşıyıcı olabilir. Yani neneye bulaştırabilir.
Oraya gelen bi dolu insandan biri taşıyıcı olabilir, ordan alıp size getirebilir.
ve bu senaryolardan herhangi biri için yatılı kalmasına zaten gerek yok, el öpmek niyetiyle ee gitmesi kâfi.
Yatılı kalması zaten abes ama şu an düşüncesizliğine şaşırmaktan o konuya gelemiyorum, kusura bakmayın.

O kalmak istiyor işte ama. Bide zaten ben virüs nedeniylede istemiyordum böyle bir şey. Ya hava almaya bile çıksam maskeyle huzursuz huzursuz çıkıyorum içim rahat etmiyor ona işlemiyor ama virüs falan
Sizin gitmemeniz bi şey ifade etmiyor şu durumda. Eşiniz o kadar kişinin arasına girip virüsü kapıp size taşıyabilir.

Belki fesat degildir, belki de eşinin gönlünu yapmadan gitmistir. Sonucta eşi en once danişip gonul almasi gereken kisi.
Bu yazilanlara gore ben boyle dusundum. Ama dediginiz gibi deseydi zaten bende onu hakli bulurdum. Ama onun taktigi yada burda yazdigi annesinin dedigini yapmasi

Ben ninelerin yeni evli torunları için kendi evlerinde bol bol dursunlarda çoluk çoçuga karışsın diye bekliyorlar sanardım birde bana tuhaf geldi kv de ile eşiniz çelişmiş kim dogru yu söylüyor niye ortada bir gece köyde kalda evlendi de burnu büyüdü lafı dönmüş her evlenenin burnu mu büyüyormuş arkadaş ne tuhaf onun ardından nineye söz vermeler değişik birde korana var ne toplantısı koranaya nasıl bulaşırız o bize bulaşmadan biz ona bulaşalım toplantısı yapıyorlar zaar

Valla şu dönemde hala kapı kapı gezen adamın aklından şüphe eder, eve sokmazdım uzun süre. Bir de ailesiniz artık ya, ailesiyle görüşmemek için özel bir sebebiniz yoksa, bayram ziyaretleri birlikte yapılır. Ha şu ara çok özel bir sebep var; corona. Onda bile evde oturması gerektiğini bilecek zeka yok adamda. Eve gelme, gezmeye devam et demekten başka çözüm sunamıyorum o yüzden.

Bana öyle geliyor ki sen eşinin ailesine takık vaziyettesin
19 yaşındaki görümcesine buradan güldüren sen değilmiydin
Kuzum vala senin işin zor

Isinden dolayi isini yapabilsin diye yasak yok. Koyune gidip millete hastalik tasisin diye degil
Yola ciksin plakayi ihbar edin
Yada koy evini ihbar edin
2. Dalga kacinilmaz ya biz butun yaz evdeyiz belli oldu

Ninesi, evlenince burnu büyüdü demeyecek ama eğer laf edecek biriyse bak karısını getirememiş demeyecek mi ?
Eger eş yalan söylüyorsa kötü, yok kaynana yalan söylüyorsa o da kötü, sidik yarışı gibi. Bu tiplerle uygun ölçüde hem sosyal mesafe hem duygusal mesafe koyun ki caniniz sikilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…