• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sinirle söyledikleri aşamıyorum..

Ben size pasif durun demedim onun yaptıklarını yutun hiç demiyorum asla, ama kendinize dikkat etmelisiniz bir zarar gelmesin anlamında dedim. Böyle söyleyip söyleyip pis pis gülüyosa gidin evden ozaman en basiti bu ozaman evden gitmek🤷🏻‍♀️
Yok öyle bir durum yok bide öyle olsa bırakırım anasının babasının evine. Eminim pişman söyledikleri için ama pişkinlikte var ikinciye yapabildiğine göre.

Yok öyle bir durum yok bide öyle olsa bırakırım anasının babasının evine. Eminim pişman söyledikleri için ama pişkinlikte var ikinciye yapabildiğine göre.
Siz bence biraz onun gözünü korkutun hiç kaybetme korkusu yok. Sevginizden okadar emin ki 3.4. yü de yapacak gibi duruyor. En son yaptığında pişman olmadı mı ki? Bilemiyorum yani bunca yaşam savaşı verirken böyle şeylerle uğraşmak hiç kolay değil. Allah sabır versin

Siz bence biraz onun gözünü korkutun hiç kaybetme korkusu yok. Sevginizden okadar emin ki 3.4. yü de yapacak gibi duruyor. En son yaptığında pişman olmadı mı ki? Bilemiyorum yani bunca yaşam savaşı verirken böyle şeylerle uğraşmak hiç kolay değil. Allah sabır versin
İlk gün özür dilemeye çalıştı ama asla hazır değildim istemedim. Bir kıymeti yok çünkü yap söyle özür dile ne kadar kolay. Ben kalp kırmayayım diye beş düşünüp bir konuşurum. Aynı hassasiyeti görememek ne acı. Birde anlamlı kavgalar olsa gözlüğüm nerde montum nerde.

Eşimle konuştum. Pişman. Pişman da söyledikleri içi boş laf salatası. Yani neden sorusuna cevapları bahaneleri o kadar komik ki daha fazla açıklama yapmamasını istedim. Kapıdan çıktığım gibi dönüp af dilemek istedim ama neyle karşılaşıcağımı bilmediğim için vazgeçtim yüzleşemedim dedi. Bende bahanelerin sana kalsın bunun bir üçüncüsü olmayacak olursa bana boşanmaktan başka çare bırakmazsın dedim. Bana ne hissettirdiğini anlattım bütün bu olanların en acısının ona bi daha güvenemeyecek olmam olduğunu söyledim. Biraz ağladı biraz özür diledi biraz dertleşti. Hala konuşmuyorum ikimizde birbirimize biraz zaman verelim dedim. Böyle bitti konu. Dinleyemedim inanın o kadar kendiyle çelişti ki yani ne bu anlamadım tatminde olmadım. Sanki anı kurtarmaya çalışıyor gibiydi. Gerçi elle tutulur bir izahı olacak konu değil ya oda ayrı.

Eşimle konuştum. Pişman. Pişman da söyledikleri içi boş laf salatası. Yani neden sorusuna cevapları bahaneleri o kadar komik ki daha fazla açıklama yapmamasını istedim. Kapıdan çıktığım gibi dönüp af dilemek istedim ama neyle karşılaşıcağımı bilmediğim için vazgeçtim yüzleşemedim dedi. Bende bahanelerin sana kalsın bunun bir üçüncüsü olmayacak olursa bana boşanmaktan başka çare bırakmazsın dedim. Bana ne hissettirdiğini anlattım bütün bu olanların en acısının ona bi daha güvenemeyecek olmam olduğunu söyledim. Biraz ağladı biraz özür diledi biraz dertleşti. Hala konuşmuyorum ikimizde birbirimize biraz zaman verelim dedim. Böyle bitti konu. Dinleyemedim inanın o kadar kendiyle çelişti ki yani ne bu anlamadım tatminde olmadım. Sanki anı kurtarmaya çalışıyor gibiydi. Gerçi elle tutulur bir izahı olacak konu değil ya oda ayrı.
Bu yüzleşme zamanında laflara değil davranışlara bakacaksın ama daha seni lafla bile ikna edememiş. Öyle tekrardan yok sana şöyle yaparım derse ya da cidden bir şeyler yaparsa o an evi terket birdaha da affetme.

Bu yüzleşme zamanında laflara değil davranışlara bakacaksın ama daha seni lafla bile ikna edememiş. Öyle tekrardan yok sana şöyle yaparım derse ya da cidden bir şeyler yaparsa o an evi terket birdaha da affetme.
Yapacağım şeyide söyledim olası bir lafın hareketin olursa önce babanı gelip beni alması için ararım sonrada ailemi arar onların yanına giderim bir daha da yüzümü görmezsin çocuğunu görürsün o kadar dedim. Durumun ciddiyetinin farkında bende açtığı yaranın farkında. Ama zaman göstericek.

İşte bir kadından bu kelimeliri duymak var bir erkekten bide. Hadi ben demiş olsam adamı camdan geçiremem ama o beni geçirebilir. Ev hanımıyım çalışmıyorum fakirlikte gördüm bu hayatta. Ama asla yani böyle bişeyi yaşamayı geçtim dile gelmesi bile kabulüm değil. Sefil olurum ama yine katlanmam. Anlayamadığımda bu ne değişti bana niye bunları söyleyecek kadar öfkeli belli ki altta başka bişeyler var bir gözlük bir mont için bu raddeye gelmez insan. Ama konuşabilen insanlarız da 11 yıl nasıl geçsin pasif agresif. Bi yere koyamıyorum bu tavrını.
Aynen bencede altinda başka seyler olabilir. Kurcalayin biraz dile dökün. Tavirlarini duzeltmeli. Bir gozluk bir mont için gercekten fazla soylemler. Ben bile rahatsiz oldum

Artik zamana birakmalisin. Biraz daha için soguyana kadar bu tavrını sürdür sonra normale dön derim ben. Belli sınırlarını koruyarak. Normale dön ki hah geçti siniri unuttu desin bakalım. Özüne dönünce tekrarı olur mu onu görürsün. Ne zaman kendini salarsa o zaman gerçek davranışı cikar ortaya yine çünkü. Ha bir daha olmazsa da bununla gecmis olsun aklı başına geldi dersin.

Eşimle çok seyrek kavga ederiz. Genelde ufak konularında üstünde durmayız pek. Ama iki defadır çok ters laflar ediyo üçüncüsü son olur. İlki bundan 7 ay önceydi hamileydim arkadaşlar ile tatil dönüşü gözlük kavgası çıkarttı gözlüğünü bulamamış oflaya poflaya nereye kaldırdın diye aradı ben dokunmadım oflayıp durma hatırlamıyosan bırsk kalsın dedim. Hem hamile eşine hemde arkadaşlarımızın yanında kapa çeneni çarpıcam şimdi ağzına diye bağırdı. Kıyameti kopardım doğal olarak ama üstü kapandı bu konunun vakitle. İkincisi ise 10 gün önce oldu. Yine kendi üstü ile alakalı ince montunu bulamamış söylene söylene arıyodu. Yeni taşındık eşyalarımız hala kolilerde. Böyle mi toplanır eşya diye söylendiğini duyunca hırkasını verdim 1 tane koli hazırlamadın ben çocukla bütün evi topladım kendi işini kendin yapsaydın al hırkanı giy çocuk gibi mont diye tutturma dedim. Bağırmaya başladı ne biçim konuşuyosun diye çocuk gibi tutturuyosun çünkü dedim. Tekrar tekrar kapa çeneni diye bağırdı bende bağırdım en son elini kolunu sallayarak kapa çeneni seni şu camdan geçiririm dedi. Hadi bi denesene dedim güldüm çıktı gitti evden.
Aşırı derecede hayal kırıklığı yaşıyorum. Suç bende ilk kez bu tarz bi cümle kurduğunda bi alt üst etseydim bugün bunu söyleyemiyo olurdu. Hatam orda başladı. Ve bana asla fiziksel şiddet göstermez diye düşünüyodum. Artık emin değilim böyle böyle başlıyo bu işler. Yarın öbür gün ciddi bi kavga etmiş olsak o zaman bu dediklerini yapmaması için bir neden yok. 10 gündür tek kelime konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum. İçimden konuşmak beni ne kadar kırdığını anlatmak ve bir daha bu tarz konuşursa bunun son kez olacağını söylemek istiyorum. Bi yandan da içimden hiç konuşmak sesini dahi duymak gelmiyo. Boşanmayıda düşünüyorum açıkcası. Genele bakınca mutlu bir ailemiz var ama bu kadar ucuz sebeplerden bu lafları söyleyen adam yarın neden gerçekleştirmesin diye düşünüyorum. Bilmiyorum kafam çok bulanık. Yerimde olsanız ne yapardınız?
Bu adam seni sevmiyor ve zerre saygısı da yok ...

Hiç olmadı hemde. O yüzden şaştım kaldım. Annesiyle hep bağırış çağırış geçiniyolar. Onların dinamiği bu. İlk evlendiğimizde banada yapmaya kalktı aynı annesiyle nasıl konuşuyosa. Ağzının payını aldı oturdu. 5 yıllık evliyiz. 11 yıldır birlikteyiz. İnanamıyorum böyle şeyler söylemesine. İlk söylediğinde kapa çeneni çarpıcam ağzına bi tane diye büyük bir şoktu benim için ve hamileydim yani. Tatilden döndüğümüz gibi annemlere gittim geldi peşime yok eşeğim yok nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum anında pişman oldum cart curt. İyi dedim. Dememek lazımmış.
Büyük bir tepki verin ve sakın kolay kolay affetmeyin bunun ilerisi fiziksel şiddete doğru ilerliyor haberiniz olsun...

Bu adam seni sevmiyor ve zerre saygısı da yok ...
Sevgisini bilemem de saygısı olmadığı kesin. Olmaz olsun zaten öyle sevgi. Ama seviyo diye diye ne hallere düşüyo insanlar. Neyse yaa zaman göstericek bizim halimizi. Sevmiyosa saygısı yoksa belli edecektir yine. O zaman bulsun kendine göre bi mazoşist. O ben değilim.

Sevgisini bilemem de saygısı olmadığı kesin. Olmaz olsun zaten öyle sevgi. Ama seviyo diye diye ne hallere düşüyo insanlar. Neyse yaa zaman göstericek bizim halimizi. Sevmiyosa saygısı yoksa belli edecektir yine. O zaman bulsun kendine göre bi mazoşist. O ben değilim.
Bu tarz şeylere ilk yapıldığında büyük tepki vermek gerekir ki devamı gelmesin ve de normalleşmesin , alın karşınıza son defa uyarı niteliğinde konuşun sonrası da onun bileceği bisey , eğer aynen devam ederse olacaklara da katlanır...

Bu tarz şeylere ilk yapıldığında büyük tepki vermek gerekir ki devamı gelmesin ve de normalleşmesin , alın karşınıza son defa uyarı niteliğinde konuşun sonrası da onun bileceği bisey , eğer aynen devam ederse olacaklara da katlanır...
Verdim tepkimi iyide tepki gösterdim halbuki ama yetmemiş daha fazlasını yapmak gerekmiş. Benim için artık daha fazlası ailelerin devreye sokulması ve boşanma. Söyledim de kendisine. İnşallah toparlar.

Verdim tepkimi iyide tepki gösterdim halbuki ama yetmemiş daha fazlasını yapmak gerekmiş. Benim için artık daha fazlası ailelerin devreye sokulması ve boşanma. Söyledim de kendisine. İnşallah toparlar.
Umarım herşey daha güzel olur sizin için...

Back
X