• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sinirle söyledikleri aşamıyorum..

Siz çok aklıbaşında yazıyorsunuz
Kırılmakta çok haklısınız
Şiddet olmayacağının garantisi yok bu söylemlerden sonra

Ama öyle bir konuşma yapın ki ağzından bir daha böyle bir şey çıkarsa evli kalmayacağınızı bilip Sizi yormadan alsın ceketi çıkıp gitsin
Niyetim o yeni bir tartışma fitillemeden mevzunun ne kadar ileri bir yerde olduğunun farkına vardırmak. İnşallah geldiğim gibi gelir bana.

Sevgiliyken bikaç defa telefon da bağırdığını duydum. Hatta kavga ettim ne biçim konuşuyosun annenle diye. Sonra nişanlıyken aklıma takıldı bu konu. Ama nasıl bi kadın bilemezsin dedi annem. Evlendikten sonra hak verdim. Bağırmasını hala tasvip etmiyorum hala uyarıyorum. Ama kayınvalidem bundan anlıyor. Kocası kızı kendi annesi bile dayanamıyor bağırıyo. Misal akşam yemeğine çağırıyor. Önce eşimi sonra beni kızını kocasını ne istersiniz diye arıyor. Herkes sana ne kolay gelicekse diyor. Gün içinde herkesi bi 5 kere daha arıyor şunu mu yapsam bunu mu yapsam diye. Her aradığında da ona sordum diğerinide aradım diye anlatıyor. Akşam yemeğe gidiyoruz saydıklarından bambaşka bişey hazırlıyor. Herkes yiyip eline sağlık diyor. Yaklaşık 1 saat daha aslında bunu yapıcaktım diye anlatıyor. Yedik içtik ne önemi var gayet güzeldi deniyor. İstediğimi yaptırmadınız ki aslında şunu yapmak istiyodum diyor. Sonra bir bağırışma kopuyor sana karışan yok ne anlatıyosun hala diye. Sofrada kimin nereye oturacığından tut kaç kaşık yemek yiyecek buna kadar karar veriyor. Biri bişey diyince de bak halime benimle nasıl konuşuyolar oluyo. Bu en basit konu. Yorucu bir kadın sabır gösterdikçe daha fazla üstüne geliyor insanın. Ve bağırış çağırış sonrası kapıdan çıkarken canım anam canım oğlum diye ayrılıyor saçma sapan. O yüzden ne yorum yapıyorum artık ilişkilerine ne karışıyorum sadece mevzuyu uzatırsa yeter diye uyarıyorum.
Eşim böyle biri değildi olsaydı en başından olmazdı bende bunlara katlanacak insan değilim. İlkinde ki samimi pişmanlığını ben ne yaptım halini görmeseydim o gün bitirirdim. Ama taviz tavizi doğuruyormuş anladım ki. Bu akşam konuşmak niyetindeyim verdiği tepki ve söylediklerine göre şekillenecek geleceğimiz. Hayırlısı olsun hakkımızda
Sİz konuşmakla düzeleceğini düşünüyorsanz konuşun sizin bileceğiniz iş ama ben bu laftan sonra o adama yaklaşmaya korkarım yanında duramam .Yarın bir gün şiddet uygularsa keşke ağzına bu lafları doladığında ayrılsaydım diye pişman olmazsınız umarım kendinize dikkat edin lütfen telefona da Kades uygulamasını yükleyin.
Annesi de saçma sapan bir kişilik olabilir ama ne olursa olsun bağırmamalı biz de annemize çok sinirlenince bağırıyoruz belki ama erkeklerin siniri farklı erkekte merhamet yoksa her şey olur.

Sİz konuşmakla düzeleceğini düşünüyorsanz konuşun sizin bileceğiniz iş ama ben bu laftan sonra o adama yaklaşmaya korkarım yanında duramam .Yarın bir gün şiddet uygularsa keşke ağzına bu lafları doladığında ayrılsaydım diye pişman olmazsınız umarım kendinize dikkat edin lütfen telefona da Kades uygulamasını yükleyin.
Annesi de saçma sapan bir kişilik olabilir ama ne olursa olsun bağırmamalı biz de annemize çok sinirlenince bağırıyoruz belki ama erkeklerin siniri farklı erkekte merhamet yoksa her şey olur.
Bir umut işte. Başından beri böyle bir insan olsa tenezzül etmem konuşmaya ama değildi ne oldu bunu merak ediyorum. Sevgisiz desem değil ilgisiz desem değil. Konuşmaz derdini anlatmaz desem hiç değil. Bu vahşet düşünceleri neden en azından bunu açıklasın istiyorum. Ben bağırmam benim annemde yapar abidik gubidik şeyler ama asla bağırmam. Bunlar böyle gelmiş böyle gidiyor. Yetişme tarzı bu heralde. Merhametsiz de diyemezdim bu laflardan önce hamile bi kadına çocuğunun annesine hayat arkadaşına böyle konuşuyorsa gizli bir durumu varmış demek.

Bir umut işte. Başından beri böyle bir insan olsa tenezzül etmem konuşmaya ama değildi ne oldu bunu merak ediyorum. Sevgisiz desem değil ilgisiz desem değil. Konuşmaz derdini anlatmaz desem hiç değil. Bu vahşet düşünceleri neden en azından bunu açıklasın istiyorum. Ben bağırmam benim annemde yapar abidik gubidik şeyler ama asla bağırmam. Bunlar böyle gelmiş böyle gidiyor. Yetişme tarzı bu heralde. Merhametsiz de diyemezdim bu laflardan önce hamile bi kadına çocuğunun annesine hayat arkadaşına böyle konuşuyorsa gizli bir durumu varmış demek.
Valla burda gördüğümüz, her halti yiyen ama “çok iyi eş”, kocam da kocam güzellemeleri yanında sizin söyledikleriniz o kadar taze bir nefes oldu ki. Böyle aklı başında, sınırları olan kadınları daha çok görsek keşke.

Çok ama çok haklısınız. İş yerinde patronuna aynı lafı edebiliyor mu? Trafikte arabası çevrilse mesela, sözde şekeri dusunce polise de tehdit savurabilecek mi? Gücü size yetiyor demek ki. Bunun ardı da siddet bence, üçüncü olursa demişsiniz ama o üçüncü kere olmaz, birinci siddet olur yerine. Kendinize çok dikkat edin.

Ekleme: İsminize bayıldım. 😍

Cevaplarınıza bayıldım. Yukarda arkadaşın dediği gibi burda öyle boktan durumları guzelleyip ama seviyorum ama bana şöyle iyi gibi konuşan o kadar kadın var ki. Şükür bir konu açıp da kendi konusunda boyle mantıklı konuşan birini gördük. Konunda sonuna kadar haklısın diyemez arkadaşım bir erkek öyle siddet içerikli cümleler. Yine diyorum kavganın tartışmanın da sınırı var. Söylenecek şey soylenmeyecek şey var. Benim diyebileceğim ciddi bir konuşma yapman aynen burda söylediklerini eşine soylemen. Cevaplari ,tavri kendini belli edecektir zaten diye düşünüyorum.

Valla burda gördüğümüz, her halti yiyen ama “çok iyi eş”, kocam da kocam güzellemeleri yanında sizin söyledikleriniz o kadar taze bir nefes oldu ki. Böyle aklı başında, sınırları olan kadınları daha çok görsek keşke.

Çok ama çok haklısınız. İş yerinde patronuna aynı lafı edebiliyor mu? Trafikte arabası çevrilse mesela, sözde şekeri dusunce polise de tehdit savurabilecek mi? Gücü size yetiyor demek ki. Bunun ardı da siddet bence, üçüncü olursa demişsiniz ama o üçüncü kere olmaz, birinci siddet olur yerine. Kendinize çok dikkat edin.

Ekleme: İsminize bayıldım. 😍
İnsanın sınırları olmalı değerini bilmeli gördüğüm hemcinslerime üzülüyorum bu konuda bende. Ama bende hatalıyım daha ilk söyleminde az bile yapmışım ki ikinciye tenezzül edebildi.
Bunları ve birçoğunu yapan iyi olsa ne olur. Çok iyiyse gitsin cami yaptırsın. Benden uzak olsun.
Sanki trafikte kavga eder gibi bunları söyledi eşine. Şaşıyorum sadece. Gücü bana bir kere yeter. O raddeye gelirse tabi. Ama beklemeyede niyetim yok inşallah bu akşam konuşucam umut ediyorum lafımı anlasın. Anlamazsa nerden dönsem kârdır.
Teşekkür ederim. Kendimi frodo gibi hissediyorum gerçekten. Benim Sam hıyar çıktı 😄

Cevaplarınıza bayıldım. Yukarda arkadaşın dediği gibi burda öyle boktan durumları guzelleyip ama seviyorum ama bana şöyle iyi gibi konuşan o kadar kadın var ki. Şükür bir konu açıp da kendi konusunda boyle mantıklı konuşan birini gördük. Konunda sonuna kadar haklısın diyemez arkadaşım bir erkek öyle siddet içerikli cümleler. Yine diyorum kavganın tartışmanın da sınırı var. Söylenecek şey soylenmeyecek şey var. Benim diyebileceğim ciddi bir konuşma yapman aynen burda söylediklerini eşine soylemen. Cevaplari ,tavri kendini belli edecektir zaten diye düşünüyorum.
Bende böyle düşünüyorum. Kavganında üslubu var. 11 senede bir kere tehdit etmedim hakaret etmedim. Desem ki kışkırttım huyunu bilir ona göre konuşurum. Oda öyle yapardı. 7 8 ayda iki büyük tartışmamız oldu onda da söylemler böyle. Neyse artık akla karayı görücez bu akşam. Önümüzde nasıl bir yol hayat varsa neyse onu yaşıcaz.

Bende böyle düşünüyorum. Kavganında üslubu var. 11 senede bir kere tehdit etmedim hakaret etmedim. Desem ki kışkırttım huyunu bilir ona göre konuşurum. Oda öyle yapardı. 7 8 ayda iki büyük tartışmamız oldu onda da söylemler böyle. Neyse artık akla karayı görücez bu akşam. Önümüzde nasıl bir yol hayat varsa neyse onu yaşıcaz.
11 yilda boyle seyler yasanmayip Sadece son dönemde olan 2 olay olduğu için kendini toparlayabilecegini de düşünüyorum. Ayarları kaçmış olabilir bir güncelleme lazim gibi😁 en iyi siz tanırsınız tabi halini tavrını anlarsınız konuşurken. Sizin için en iyisi neyse o olur umarım.

11 yilda boyle seyler yasanmayip Sadece son dönemde olan 2 olay olduğu için kendini toparlayabilecegini de düşünüyorum. Ayarları kaçmış olabilir bir güncelleme lazim gibi😁 en iyi siz tanırsınız tabi halini tavrını anlarsınız konuşurken. Sizin için en iyisi neyse o olur umarım.
Umarım eskisi gibi güvenemem diye düşünüyorum. Ama bi yerden başladığını görmekte içimi bir nebze ferahlatabilir. Amin inşallah teşekkür ederim

Sinirliyken söylediği normal zamanda aklından geçiyor sinir anında tutamıyor

Eşimle çok seyrek kavga ederiz. Genelde ufak konularında üstünde durmayız pek. Ama iki defadır çok ters laflar ediyo üçüncüsü son olur. İlki bundan 7 ay önceydi hamileydim arkadaşlar ile tatil dönüşü gözlük kavgası çıkarttı gözlüğünü bulamamış oflaya poflaya nereye kaldırdın diye aradı ben dokunmadım oflayıp durma hatırlamıyosan bırsk kalsın dedim. Hem hamile eşine hemde arkadaşlarımızın yanında kapa çeneni çarpıcam şimdi ağzına diye bağırdı. Kıyameti kopardım doğal olarak ama üstü kapandı bu konunun vakitle. İkincisi ise 10 gün önce oldu. Yine kendi üstü ile alakalı ince montunu bulamamış söylene söylene arıyodu. Yeni taşındık eşyalarımız hala kolilerde. Böyle mi toplanır eşya diye söylendiğini duyunca hırkasını verdim 1 tane koli hazırlamadın ben çocukla bütün evi topladım kendi işini kendin yapsaydın al hırkanı giy çocuk gibi mont diye tutturma dedim. Bağırmaya başladı ne biçim konuşuyosun diye çocuk gibi tutturuyosun çünkü dedim. Tekrar tekrar kapa çeneni diye bağırdı bende bağırdım en son elini kolunu sallayarak kapa çeneni seni şu camdan geçiririm dedi. Hadi bi denesene dedim güldüm çıktı gitti evden.
Aşırı derecede hayal kırıklığı yaşıyorum. Suç bende ilk kez bu tarz bi cümle kurduğunda bi alt üst etseydim bugün bunu söyleyemiyo olurdu. Hatam orda başladı. Ve bana asla fiziksel şiddet göstermez diye düşünüyodum. Artık emin değilim böyle böyle başlıyo bu işler. Yarın öbür gün ciddi bi kavga etmiş olsak o zaman bu dediklerini yapmaması için bir neden yok. 10 gündür tek kelime konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum. İçimden konuşmak beni ne kadar kırdığını anlatmak ve bir daha bu tarz konuşursa bunun son kez olacağını söylemek istiyorum. Bi yandan da içimden hiç konuşmak sesini dahi duymak gelmiyo. Boşanmayıda düşünüyorum açıkcası. Genele bakınca mutlu bir ailemiz var ama bu kadar ucuz sebeplerden bu lafları söyleyen adam yarın neden gerçekleştirmesin diye düşünüyorum. Bilmiyorum kafam çok bulanık. Yerimde olsanız ne yapardınız?
Hatasını anlayana kadar konuşma bencede böyle ufak defek şeyler yüzünden tartışma çıkarması saçma. Öfkesini kontrol edemiyosa sende üstüne gitme çünkü ateşe odun atarsan bir gün gerçekten elinden kaza çıkabilir allah korusun çocuk var ortada. Bunu başka türlü çözmeniz gerekiyor hadi evinizde tartıştınız başkaların yanında böyle yapmayın

yani direkt söyleyeceğim, bence çocuk olduktan sonra rahatlamış nasıl olsa terk edemez artık diye ve içindekini tutmaya gerek duymuyor. herhangi bi insan bile tanımadığı hamile birine laf etmez. bırakın tehdit etmeyi. ilki hamilelikte ikincisi lohusalıkta olmuş. bilmiyorum bir düşünün derim. karakterinin tam olarak rahatlamış hali bu olabilir çünkü.

Hatasını anlayana kadar konuşma bencede böyle ufak defek şeyler yüzünden tartışma çıkarması saçma. Öfkesini kontrol edemiyosa sende üstüne gitme çünkü ateşe odun atarsan bir gün gerçekten elinden kaza çıkabilir allah korusun çocuk var ortada. Bunu başka türlü çözmeniz gerekiyor hadi evinizde tartıştınız başkaların yanında böyle yapmayın
Şu ana kadar hayal kırıklığından konuşmadım içimden gelmedi sesini duymak. Ama öyle pasif agresif kalamam bu üstü vakitle kapanacak bir konu değil. Birde ne münasebet eğer bu söylemlerinde diretiyosa üstüne gitmemek geri dursun bende üstünden geçer giderim. Çocuğumu böyle bir insanla büyütmem asla.

yani direkt söyleyeceğim, bence çocuk olduktan sonra rahatlamış nasıl olsa terk edemez artık diye ve içindekini tutmaya gerek duymuyor. herhangi bi insan bile tanımadığı hamile birine laf etmez. bırakın tehdit etmeyi. ilki hamilelikte ikincisi lohusalıkta olmuş. bilmiyorum bir düşünün derim. karakterinin tam olarak rahatlamış hali bu olabilir çünkü.
İnşallah öyle değildir bu olmamalı. Öyleyse yazıklar olsun banada 11 senede tanıyamamışım adamı.

İnsanın sınırları olmalı değerini bilmeli gördüğüm hemcinslerime üzülüyorum bu konuda bende. Ama bende hatalıyım daha ilk söyleminde az bile yapmışım ki ikinciye tenezzül edebildi.
Bunları ve birçoğunu yapan iyi olsa ne olur. Çok iyiyse gitsin cami yaptırsın. Benden uzak olsun.
Sanki trafikte kavga eder gibi bunları söyledi eşine. Şaşıyorum sadece. Gücü bana bir kere yeter. O raddeye gelirse tabi. Ama beklemeyede niyetim yok inşallah bu akşam konuşucam umut ediyorum lafımı anlasın. Anlamazsa nerden dönsem kârdır.
Teşekkür ederim. Kendimi frodo gibi hissediyorum gerçekten. Benim Sam hıyar çıktı 😄
Ay yok yahu, sizinki Smeagol iken son 7-8 aydır Gollum’a dönmüş. 🤣

Yükünüz ve içiniz en kısa zamanda ferahlar insallah. 🙏🌺

Şu ana kadar hayal kırıklığından konuşmadım içimden gelmedi sesini duymak. Ama öyle pasif agresif kalamam bu üstü vakitle kapanacak bir konu değil. Birde ne münasebet eğer bu söylemlerinde diretiyosa üstüne gitmemek geri dursun bende üstünden geçer giderim. Çocuğumu böyle bir insanla büyütmem asla.
Ben size pasif durun demedim onun yaptıklarını yutun hiç demiyorum asla, ama kendinize dikkat etmelisiniz bir zarar gelmesin anlamında dedim. Böyle söyleyip söyleyip pis pis gülüyosa gidin evden ozaman en basiti bu ozaman evden gitmek🤷🏻‍♀️

Back
X