Nekadrlık evlisiniz?Bayram için eşim köye gitti orada bütün akrabalar toplanacaklarmış her zamanki gibi ve bir gece kalacakmış orada ninesinin yanında. Eşime işinden dolayı yasak yok. Keşke olsaydı. Neyse kv eşime demiş ki, köye git bir gece kal ki evlendi de burnu büyüdü demesinler. Ben bunu bugün öğrendim kv nin bayramını kutlamak için aradım. Ben ona böyle söyledim dedi. Bir yanım diyor aman bir gece kalsın ne olmuş, bir yanımda içten içe sinir oluyor heleki annesi dediği için gitmesi. Ben eşime bu durumu anlattım sen annen dedi diye gitmişsin hiç kimse öyle bir laf etmez bir kere niye etsin gidiyorsun bayramlaşıyorsun illa kalmak mı gerek ! İnsanlar bayramda gelip gelmediğine bakar gerisini laf etmez kaldı ki yasak var... çok sinir oluyorum ya. Eşim bana dedi ki alakası yok annem kendi kendine uydurmuş bana inanmıyor musun ben kimsenin lafıyla hareket etmem beni tanımıyor musun dedi. Nineme bu gece yanında kalıcam dedim sevindi dedi. Bense kendimi ikinci plana atılmış bir salak gibi hissediyorum. Sizce abartıyor muyum. Abartıyorsamda abartıyorum napıyım içim içimi yiyor. Beni şu saate kadar hiç aramadı bile bu kız evde tek ne yapıyor acaba diye. Siz olsanız ne yaparsınız böyle bir durumda ?
Aynen öyle !Korona bi bize var herhalde, milletteki rahatlığa bak vay be, bütün akrabalar toplanacakmış he mi? Bravo.
Nekadrlık evlisiniz?
Tmm gitti gördü niye kalıyor.
Ninesinin elini öpsün gelsin
Böyle bi bayramda sizi ev tek bırakması cok ayıp.
Ayy yok artk
Korona morona hak getireBayram için eşim köye gitti orada bütün akrabalar toplanacaklarmış her zamanki gibi ve bir gece kalacakmış orada ninesinin yanında. Eşime işinden dolayı yasak yok. Keşke olsaydı. Neyse kv eşime demiş ki, köye git bir gece kal ki evlendi de burnu büyüdü demesinler. Ben bunu bugün öğrendim kv nin bayramını kutlamak için aradım. Ben ona böyle söyledim dedi. Bir yanım diyor aman bir gece kalsın ne olmuş, bir yanımda içten içe sinir oluyor heleki annesi dediği için gitmesi. Ben eşime bu durumu anlattım sen annen dedi diye gitmişsin hiç kimse öyle bir laf etmez bir kere niye etsin gidiyorsun bayramlaşıyorsun illa kalmak mı gerek ! İnsanlar bayramda gelip gelmediğine bakar gerisini laf etmez kaldı ki yasak var... çok sinir oluyorum ya. Eşim bana dedi ki alakası yok annem kendi kendine uydurmuş bana inanmıyor musun ben kimsenin lafıyla hareket etmem beni tanımıyor musun dedi. Nineme bu gece yanında kalıcam dedim sevindi dedi. Bense kendimi ikinci plana atılmış bir salak gibi hissediyorum. Sizce abartıyor muyum. Abartıyorsamda abartıyorum napıyım içim içimi yiyor. Beni şu saate kadar hiç aramadı bile bu kız evde tek ne yapıyor acaba diye. Siz olsanız ne yaparsınız böyle bir durumda ?
Onlarda böyle bir adet varmış. Bencede çok saçmaHayretsiniz. Eşimin ailesi bize yakin oturuyor ona rağmen gidip gelmedik, sizinkiler akrabalarcaaa toplanip bide yatiya kaliniyor.
Hastalik olmasa dahi eşim yatiya kalmazdi ben yokken ninesinde, ne gerek var boyle seylere bilmem.
Siz de gitseydiniz eşinizle. Ya birlikte kalırdınız ya da birlikte dönerdiniz.Bayram için eşim köye gitti orada bütün akrabalar toplanacaklarmış her zamanki gibi ve bir gece kalacakmış orada ninesinin yanında. Eşime işinden dolayı yasak yok. Keşke olsaydı. Neyse kv eşime demiş ki, köye git bir gece kal ki evlendi de burnu büyüdü demesinler. Ben bunu bugün öğrendim kv nin bayramını kutlamak için aradım. Ben ona böyle söyledim dedi. Bir yanım diyor aman bir gece kalsın ne olmuş, bir yanımda içten içe sinir oluyor heleki annesi dediği için gitmesi. Ben eşime bu durumu anlattım sen annen dedi diye gitmişsin hiç kimse öyle bir laf etmez bir kere niye etsin gidiyorsun bayramlaşıyorsun illa kalmak mı gerek ! İnsanlar bayramda gelip gelmediğine bakar gerisini laf etmez kaldı ki yasak var... çok sinir oluyorum ya. Eşim bana dedi ki alakası yok annem kendi kendine uydurmuş bana inanmıyor musun ben kimsenin lafıyla hareket etmem beni tanımıyor musun dedi. Nineme bu gece yanında kalıcam dedim sevindi dedi. Bense kendimi ikinci plana atılmış bir salak gibi hissediyorum. Sizce abartıyor muyum. Abartıyorsamda abartıyorum napıyım içim içimi yiyor. Beni şu saate kadar hiç aramadı bile bu kız evde tek ne yapıyor acaba diye. Siz olsanız ne yaparsınız böyle bir durumda ?
Bana yasak kaldı ki ben zaten asla kalmak istemem bayramlaşır gelirdik o ayrıSiz de gitseydiniz eşinizle. Ya birlikte kalırdınız ya da birlikte dönerdiniz.
Eşinize yasak yoksa sizi de götürebiliyor yani siz de gidebilirdiniz. Bayramlaşıp dönerdiniz istediğiniz gibiBana yasak kaldı ki ben zaten asla kalmak istemem bayramlaşır gelirdik o ayrı
eşi büyük ihtimal tek gitmek istediğinden sana yasak demiştir. polisler iller arası çok taşıma yapıyor bugünlerde. konu sahibi bilmiyor bell kiEşinize yasak yoksa sizi de götürebiliyor yani siz de gidebilirdiniz. Bayramlaşıp dönerdiniz istediğiniz gibi
O kalmak istiyor işte ama. Bide zaten ben virüs nedeniylede istemiyordum böyle bir şey. Ya hava almaya bile çıksam maskeyle huzursuz huzursuz çıkıyorum içim rahat etmiyor ona işlemiyor ama virüs falanEşinize yasak yoksa sizi de götürebiliyor yani siz de gidebilirdiniz. Bayramlaşıp dönerdiniz istediğiniz gibi
Aynen tek gitmek istediğinden eşine yasak diyip gelmemesini sağlamış gibi duruyor.eşi büyük ihtimal tek gitmek istediğinden sana yasak demiştir. polisler iller arası çok taşıma yapıyor bugünlerde. konu sahibi bilmiyor bell ki