Eşimi sevmiyorum.

Ben okudum . Ben Varya değil evi bütün binayı ateşe veririm eşinizle mi evlendiniz yoksa annesi babasıyla mi ? Siz kendinizi çok ezdirmissiniz ve üstelik böyle bir adama ikinci çocuğu yapmışsınız . Kader değil bu 1. Kader 2. Hata ,3 tercihtir .
Çocuklarınızı alın kurtulun bunlardan

Ya bırak Allah aşkına taşın kökünü kemiririm yine de swinger planlayan adamla aynı yatağa girmem. Boşansam ne olacak ana evine dönücem diyor lafa bak en kötü annenin evi bile bu sapkın insanların yanından iyidir bunu göremiyor mu? Çocuklar boyunca olmuş büyümüş gidersin annenin yanına elin ayağın tutuyorsa en kötü işte de olsa çalışır ufak çapta biriktirirsin bir şeyler. Bu ne böyle ya kendi seçmiş bu hayatı kimse kusura bakmasın.

Bende öyle dusundum, swingerı teklifini es gecmezdı cunku N nscckts
yok yok okudum
yıldım valla için cekıldı şiştim resmen gercekten
kafalarına vurasım gelıyor ne dıyım
esım soyle esım boyle esım bunu yaptı sunu dedı dıyor da
e kendısı de devam edıyor
sozde sıkayet

Bu cıktıyı alıyorum lazım olacak bana
Swinger teklifini görmedin mı adamın?
Diyorum ya
Sayfanın önünde bir yazı belirdi, okumama izin vermedi
Fakeyse helal olsun, ben ders notu için bu kadar yazı yazmıyorum, büyük uğraş vermiş eli öpülesi
Gerçek ise "Boşandıranlar Kulübü" olarak gereğini yapıp boşandıralım bu kadını.

Ya ama size de tuhaf gelmiyor mu başka adamlarla hayal kuran adamla üç yıldızlı otele tatile gitmek. Ya da bu kadar sıkıntı yaratan insanların yanında şort giyemeye devam etmek. Yani bilemiyorum bana çok yapay geldi konu sana kızının yüzünü gostermeden buyutuyorlar sen kalkıp ikinciyi yapıyorsun. Çalışıyorsun,maddi imkanın var mahkemeden haberin yok çocukları yanina alma ihtimalini değerlendiremiyorsun orman kanunlarından korkuyorsun sonra gidip seni dövmek isteyen kayınpederinin boynuna sarılıp af diliyorsun fesat oğlunu doldurup üzerine salan kaynanandan seni savunması için yardim bekliyorsun felan...

Zor be.
Bahanesi saglam, cocuklarım babasız kalmasın....
Cocuklar da 15 yasında...
Yaslı annemi uzememle cocuklarım babasız kalmasın karsısında lal oluyor dilim

Bende tırstım 4 aylık evliyim valla fenalık geçirdim şuan bir sigara yakmam lazım

Sonuna kadar okudum herşeyi geçtim de baska adamlara cilve yapmanı başkasıyla birlikte olmanı isteyen iğrenç biriyle nasıl evli kalabiliyorsunuz namus bekçisi kayın babanıza en azından kayinvalidenize oğlunun nasıl bir namussuz olduğunu soylemedinizmi

Zor be.
Bahanesi saglam, cocuklarım babasız kalmasın....
Cocuklar da 15 yasında...
Yaslı annemi uzememle cocuklarım babasız kalmasın karsısında lal oluyor dilim
Yıl başına 100 satır yazmış resmen oha
15 yaşındaki bir çocuk sapık babasıyla büyümek isterdi zaten hı hı.
Karısını başka adamlarla hayal eden, ettiren kocan yarın birgün evladı hakkında neler düşünür Allah bilir.

Bence hepsini okumamissin kuzum
yok yok okudum
bu sekılde benzer her sene en az bır konu acılıyor
lınc yememek ıcın sıkayetlenmıs gıbı geldı bana 15 sene yasamıs kabul edıyor kadın her turlu adamı aslında banane dedım gectım artık ugrasamıyorum laf anlatcam ne olacak anlamayacak 40yıl daha gıder bu evlılık ben bosansam bu hanım arkadas bosanmaz zaten

Allah gercekten cocukları korusun ama bu adamla evli kalmanın bahanesi de asla cocuklar olamaz, olmamalı
Yazıdaki hıcbısey normal degıl. Adam, adamın aılesı, adamın sapkınlıgı, kadının herseye tamam dıyısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…