- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
Tüm kk dumanaltı oldu şu an dertten kederden yakılan sigaralarlaBende tırstım 4 aylık evliyim valla fenalık geçirdim şuan bir sigara yakmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm kk dumanaltı oldu şu an dertten kederden yakılan sigaralarlaBende tırstım 4 aylık evliyim valla fenalık geçirdim şuan bir sigara yakmam lazım
Bütün bu sorunlar şu üstteki cümlelerde gizli.Bu olanlar beni üzdü tabi ki, evden gitmek istedim gidemedim. Başta ayrılmak istedim fakat, 2. evliliğimdi, konu komşudan, akrabadan çekindik, gene mi olmadı derler diye.
canım annesinin evine gitmiş zaten çocuğuyla birlikte istememişler, okumadın o kısmını galibaYa bırak Allah aşkına taşın kökünü kemiririm yine de swinger planlayan adamla aynı yatağa girmem. Boşansam ne olacak ana evine dönücem diyor lafa bak en kötü annenin evi bile bu sapkın insanların yanından iyidir bunu göremiyor mu? Çocuklar boyunca olmuş büyümüş gidersin annenin yanına elin ayağın tutuyorsa en kötü işte de olsa çalışır ufak çapta biriktirirsin bir şeyler. Bu ne böyle ya kendi seçmiş bu hayatı kimse kusura bakmasın.
Feyk olduğunu düşünmek istiyorum, resmen rezillik.Allah gercekten cocukları korusun ama bu adamla evli kalmanın bahanesi de asla cocuklar olamaz, olmamalı
Yazıdaki hıcbısey normal degıl. Adam, adamın aılesı, adamın sapkınlıgı, kadının herseye tamam dıyısı..
Bosan capsınle birlikte bunu da alıyorum, ikisini de sık sık kullanacağımFeyk olduğunu düşünmek istiyorum, resmen rezillik.
Eki Görüntüle 2575537
Bu caps Türkiyeyi özetliyor aslında. Boşanmaya öcü gibi bakıyor milletçe.
Tüm kk dumanaltı oldu şu an dertten kederden yakılan sigaralarla
Başka konulara da yapıştırmayı unutmayalım litfin, sen capsi bırak onlar anlarlar ahahaBosan capsınle birlikte bunu da alıyorum, ikisini de sık sık kullanacağım
Ya ama size de tuhaf gelmiyor mu başka adamlarla hayal kuran adamla üç yıldızlı otele tatile gitmek. Ya da bu kadar sıkıntı yaratan insanların yanında şort giyemeye devam etmek. Yani bilemiyorum bana çok yapay geldi konu sana kızının yüzünü gostermeden buyutuyorlar sen kalkıp ikinciyi yapıyorsun. Çalışıyorsun,maddi imkanın var mahkemeden haberin yok çocukları yanina alma ihtimalini değerlendiremiyorsun orman kanunlarından korkuyorsun sonra gidip seni dövmek isteyen kayınpederinin boynuna sarılıp af diliyorsun fesat oğlunu doldurup üzerine salan kaynanandan seni savunması için yardim bekliyorsun felan...
Ben o kısma inememiştim okuma-yazmam yetmedi de bir arkadaş alıntı yapmış ordan gördüm ne yazık kiBu gerçek olabilir mi yaaa adam potansiyel bir sapık fantezi adı altında uyguluyor bilemedim ya niye okudum ben bunu off çok pişmanım
Pinpon topu.. Şu 2-3 gram olan toplardan mı kafatası kaymış?O kadar uzun ve olaylı ki...
Hangi olayla ilgili yorum yapacağımı şaşırdım gerçekten.
Ama konuda beni en çok şaşırtan şey şu oldu:
"Eşimin kafasina pinpon topu attım. Eşim hemen acile gitti. Kafatası kaymış"
Eşinizin kafası yokki kafatası olsun. O sebeple kaymış olamaz.
Yazınızda kayan tek şey sizin hayatınız.
Iğrenç çok hafif kaldı ya daha okkalı bir şey lazımzaten adam çok iğrenç, hem eteğine karış hem de elin adamını eve çağır de
Pinpon topu.. Şu 2-3 gram olan toplardan mı kafatası kaymış?
Millet mermiye kafa atıyor da ölmüyor, bu konu sahibinin kocası hangi kafayı yaşıyor.. Bilemedim.
[/QU
Benim de bildiğim kadarıyla öyle bi top. Ama beyefendi başka bir gezegende yaşadığı icin onlardaki top farklı demek ki
Pp yakışmışBosan capsınle birlikte bunu da alıyorum, ikisini de sık sık kullanacağım
Tat varmışta kaçmayacakmış pardon hangi tat o ?ben hep yapılanlara eşim sünger çek derdi, aman aramız açılmasın, aman iyi olalım, aman ağzımın tadı kaçmasın diye hep alttan alan ben.
Konuda bu da mi varEşim, afedersiniz biz beraber olurken hep, başka adamlarla beni hayal ettirdi, fantaziymiş bunun adı. Hatta bir keresinde kızım 2,5 yaşındaydı 3 yıldızlı bir otele gittik, orada bile bana oranı buranı aç, şöyle otur birini ayarla derdi. Bende oralı olmazdım.
Ama bu ilerleyen yıllarda sıklaştı, hep benimle ilgili hikayeler yazardı o an hayal ederdi bana da zorla hayal ettirdi ben her defasında istemezdim, neden başkalarını aramıza sokuyorsun derdim, yurtdışında karı kocalar varmış ülkemizde de varmış evli çiftler beraber olurmuş, banada teklif etti benim kız arkadaşım vardı, hep derdi ki ara gelsinler, hep bunu derdi, komşularımıza kadar geldi, yok mini etek giy...
Böyle bir adam nasıl sevilir ki zaten?
Bu adam böyle bir zihniyetteyken neden 2. çocuk?
Ailesinin yanında kıyafetinize karışıp özelde sizden bunları isteyen tam bir pislik eşiniz. Çok şey yazarım ama ban yemek istemiyorum.. Çocuklarınıza dikkat edin..