Eşimi sevmiyorum.

Bu olanlar beni üzdü tabi ki, evden gitmek istedim gidemedim. Başta ayrılmak istedim fakat, 2. evliliğimdi, konu komşudan, akrabadan çekindik, gene mi olmadı derler diye.
Bütün bu sorunlar şu üstteki cümlelerde gizli.
Millet konuşmasın diye hayatınızı yakmışsınız.
Konu komşu ve akraba konuşsa ne olurdu konuşmasa ne olurdu.. :kızgın:
En kötüsü kendi ailenize yardımcı olurdunuz. Sevaba girerdiniz. Böyle nankör insanlara yıkama yapmanıza gerek kalmazdı..
Ah bu millet laf etmesin kafası ne zaman bitecek..
El alemi boşverin..
Konuşmak isteyeni durduramazsınız.

Ama siz etkilenmemeyi seçebilirdiniz. Gene yapabilirsiniz çok geç değil bu lanet olası aileyi terk edin.

Ya bırak Allah aşkına taşın kökünü kemiririm yine de swinger planlayan adamla aynı yatağa girmem. Boşansam ne olacak ana evine dönücem diyor lafa bak en kötü annenin evi bile bu sapkın insanların yanından iyidir bunu göremiyor mu? Çocuklar boyunca olmuş büyümüş gidersin annenin yanına elin ayağın tutuyorsa en kötü işte de olsa çalışır ufak çapta biriktirirsin bir şeyler. Bu ne böyle ya kendi seçmiş bu hayatı kimse kusura bakmasın.
canım annesinin evine gitmiş zaten çocuğuyla birlikte istememişler, okumadın o kısmını galiba

Allah gercekten cocukları korusun ama bu adamla evli kalmanın bahanesi de asla cocuklar olamaz, olmamalı
Yazıdaki hıcbısey normal degıl. Adam, adamın aılesı, adamın sapkınlıgı, kadının herseye tamam dıyısı..
Feyk olduğunu düşünmek istiyorum, resmen rezillik.

images (6).jpeg

Bu caps Türkiyeyi özetliyor aslında. Boşanmaya öcü gibi bakıyoruz milletçe.

O kadar uzun ve olaylı ki...

Hangi olayla ilgili yorum yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Ama konuda beni en çok şaşırtan şey şu oldu:

"Eşimin kafasina pinpon topu attım. Eşim hemen acile gitti. Kafatası kaymış" 🙄🙄🙄🙄 😂

Eşinizin kafası yokki kafatası olsun. O sebeple kaymış olamaz.

Yazınızda kayan tek şey sizin hayatınız.

Ya ama size de tuhaf gelmiyor mu başka adamlarla hayal kuran adamla üç yıldızlı otele tatile gitmek. Ya da bu kadar sıkıntı yaratan insanların yanında şort giyemeye devam etmek. Yani bilemiyorum bana çok yapay geldi konu sana kızının yüzünü gostermeden buyutuyorlar sen kalkıp ikinciyi yapıyorsun. Çalışıyorsun,maddi imkanın var mahkemeden haberin yok çocukları yanina alma ihtimalini değerlendiremiyorsun orman kanunlarından korkuyorsun sonra gidip seni dövmek isteyen kayınpederinin boynuna sarılıp af diliyorsun fesat oğlunu doldurup üzerine salan kaynanandan seni savunması için yardim bekliyorsun felan...

zaten adam çok iğrenç, hem eteğine karış hem de elin adamını eve çağır de

O kadar uzun ve olaylı ki...

Hangi olayla ilgili yorum yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Ama konuda beni en çok şaşırtan şey şu oldu:

"Eşimin kafasina pinpon topu attım. Eşim hemen acile gitti. Kafatası kaymış"

Eşinizin kafası yokki kafatası olsun. O sebeple kaymış olamaz.

Yazınızda kayan tek şey sizin hayatınız.
Pinpon topu.. Şu 2-3 gram olan toplardan mı kafatası kaymış?
Millet mermiye kafa atıyor da ölmüyor, bu konu sahibinin kocası hangi kafayı yaşıyor.. Bilemedim.

Özetle: ilk evliliginiz esinizin ailesine bağımlı olduğundan bitmiş. Siz hangi akıl ile ikincide aile apartmanına taşıdınız ki? Hiç mi aklınıza gelmedi sonuçları? Esinizin sapık isteklerine hiç girmiyorum. Onlar bile benim için boşanma sebebi. Kayinpeder üstüme tam bir kere yürür ondan sonra olanlara da katlanır. Babam beni dövmemis, Kayinpeder kim oluyor? Hiç çocukları bahane etmeyin. Milyonlarca kadınlar hem çalışıp hem çocuklarına bakıyor. Bosanan illaha baba evine mi dönüyor. Şu ölü toprağa bir üstünüzden atın da hayatınızı nasıl kurtarırsiniz onu düşünün. Esiniz gibi erkekleri ne diye baba yapıyorsunuz, hemde iki kere oarasi da muamma

Pinpon topu.. Şu 2-3 gram olan toplardan mı kafatası kaymış?
Millet mermiye kafa atıyor da ölmüyor, bu konu sahibinin kocası hangi kafayı yaşıyor.. Bilemedim.
[/QU

Benim de bildiğim kadarıyla öyle bi top. Ama beyefendi başka bir gezegende yaşadığı icin onlardaki top farklı demek ki🙄🙄🙄🙄

Eşim, afedersiniz biz beraber olurken hep, başka adamlarla beni hayal ettirdi, fantaziymiş bunun adı. Hatta bir keresinde kızım 2,5 yaşındaydı 3 yıldızlı bir otele gittik, orada bile bana oranı buranı aç, şöyle otur birini ayarla derdi. Bende oralı olmazdım.
Ama bu ilerleyen yıllarda sıklaştı, hep benimle ilgili hikayeler yazardı o an hayal ederdi bana da zorla hayal ettirdi ben her defasında istemezdim, neden başkalarını aramıza sokuyorsun derdim, yurtdışında karı kocalar varmış ülkemizde de varmış evli çiftler beraber olurmuş, banada teklif etti benim kız arkadaşım vardı, hep derdi ki ara gelsinler, hep bunu derdi, komşularımıza kadar geldi, yok mini etek giy...

Böyle bir adam nasıl sevilir ki zaten?

Bu adam böyle bir zihniyetteyken neden 2. çocuk?

Ailesinin yanında kıyafetinize karışıp özelde sizden bunları isteyen tam bir pislik eşiniz. Çok şey yazarım ama ban yemek istemiyorum.. Çocuklarınıza dikkat edin..
Konuda bu da mi var 😨
Başta tesettürdu şimdi fantezi altında neler gercek mi ya bu

X