- 19 Mart 2023
- 43
- -27
- 16
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
Herkese iyi geceler öncelikle..23 yaşında iki çocuklu (biri 4 biri 3 yaşında iki kızım var)evli(eşim benden 13 yaş büyük), KPSS sınavına girip iyi puan almış atanmayı bekleyen bir anneyim kısaca kendimden bahsettikten sonra asıl derdimden bahsetmek istiyorum.. Eşimle boşanma aşamasındayım ne yapacağımı bilmediğim bir noktadayım şöyle ki eşim evlendik evleneli alkol kullandığı için borçtan borca giren evde çok şiddetli tartışmalar çıkaran ama bunların yanında da beni ailesine asla ezdirmeyen eve erken geldiğinde çocuklarıyla oyunlar oynayan, mutfakla ilgilenen, okul hayatıma her anlamda da destek veren birisi.. İki kişiliği vardı onun alkol almadan önce ve aldıktan sonra değişen bir kişiliği ne yaptıysam da değiştiremedim en son beni aldattıktan sonra da artık bu evliliğe hep bitecek gözüyle bakıp atanmayı bekleyene kadar sabrettim evde yaşattığı şeyleri delil olarak kayıt altına almaya başladım sevgim de azaldı git gide derken en son ailemle konuştum ve eşyalarımı toplayıp onların yanına geldim sağ olsun onlarda arkamdalar hatta annem boşanmamı daha çok istiyordu çünkü evliliğimdeki her sorunu anneme anlatan biri olduğum için annem gardını almıştı bir anlamda da onun beni ikna etmesiyle geldim onların yanına. Eşim dün geldi aşırı derecede pişman bitik bir şekilde hediyeler vs almış ama ben ikna olmadım, annem o dil döktükten sonra yüzündeki pişmanlığı gördükten sonra ikna oldu .. Bu arada annem çabuk parlayan çabuk sönen birisi onun lafıyla evden çıkıp geldim şimdi de bana tam tersini söylüyor eşimin düzeleceğine inandığını yuvama tekrar bir şans vermemi istiyor (ek olarak annemin ikinci evliliği bizi babamız olmadan büyütmüş) benim de iki kızım olduğu için son bir şans vermemi istiyorlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yanım şu an özgürce yaşamak istiyor tekrardan hayatı keşfetmek bir yanım hayatın çok zor olduğunu çoçukları tek başına büyütmenin, tekrar evlenmenin binbir çeşit zorlukları olduğunu söylüyor. Eşime karşı her şey bitmese de soğukluk hissediyorum ve en kötüsü de zaman zaman bana ilgi gösteren erkekler de hoşuma gitmeye başlıyor.. Aramızda boşanmış çocuklu annelerimiz varsa ya da eşine son bir şans verip mutlu olan hemcinslerim var ise yorumlarını bekliyorum ..