• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem

Ararsa arasın kendi çalsın kendi oynasın .Ramazan bitene kadar da sürekli gitmek doğru değil bu sefer her ramazanda aynı tutumu bekler sizden.Siz yemeğinizi yapın oturun yiyin kendi eviniz sonuçta kaynana da işgüzarlığıyla kalsın.

Ararsa da açmayın eşinizden ulaşırsa da ben yemeklerimi hazır ettim hiçbir yere gitmiyoruz sen gitmek istiyorsan git bir daha da dönme diyin :dondurma:
Sen gitmek istiyorsan git ben kendime yaparım bileler diyorum. Eşim de yalnız kalmayım diye gitmiyor. En iyisi birkaç saatliğine gidip hoş sohbet edip evine dönmek.

Sen gitmek istiyorsan git ben kendime yaparım bileler diyorum. Eşim de yalnız kalmayım diye gitmiyor. En iyisi birkaç saatliğine gidip hoş sohbet edip evine dönmek.
Kendinizden taviz vermeyin bence. Her gün kayınvalideye gidilmez sırf eşiniz sizden ayrı gitmek istemiyor diye. Kendinizi mutlu edin başkalarını degil. Ben bunu daha evlenmemis nişanlı biri olarak anladım çoktan

Kendinizden taviz vermeyin bence. Her gün kayınvalideye gidilmez sırf eşiniz sizden ayrı gitmek istemiyor diye. Kendinizi mutlu edin başkalarını degil. Ben bunu daha evlenmemis nişanlı biri olarak anladım çoktan
Gitmiyorum zaten:))

Yok en iyisi birkac saatligine gitmek dediginiz icinn dedim kararınıza karısmak degil yanlıs anlamayın
Yok anladım ben sizi. Çağırdıklarında haftada bir gidince hoş sohbet etmek felan demiştim ♥️ siz bence her gün gidip birkaç saatliğine hoş sohbet anladınız galiba 😊

Yani beni annem veya kv her gun yemeye cagirsa valla kosarak giderim. Zamanla buna evriliyor heralde o yuzden siz cokta kapiyi sert kapatmayin :)

Valla ben her gün kayınvalidemde yiyorum çok da memnunum bu durumdan. Evlerin arası 10 dk. 4.5 yaşında oğlum var,okula gidiyor. Hiç ofise uğramadan bile çalışabilirim. Yani yemek yapmaya falan fazla fazla vaktim var. Buna rağmen hemen her gün kayınvalidemdeyiz. Onlar bu durumdan aşırı memnun. Oğullarının, torunlarının istedikleri gibi yemek yediklerine hakimler. Ben de her gün kurulu sofraya oturup yemek bittiği gibi kalkıp yemekle, bulaşıkla uğraşmadığım için çok memnunum. İstemesem gitmem zaten. Hatta eşimle oğlumun gittiği benim gitmediğim seferlerde çoktur. Zaten önemli olan oğulları ve toeunları olduğu için onlar da sorun etmez. Bence bu durumu fırsata çevirin ne güzel gün içinde yemek derdiniz yok. Çocuğunuzla daha nitelikli zaman geçirirsiniz.

Back
X