Eşimi sevmiyorum.

Bu olanlar beni üzdü tabi ki, evden gitmek istedim gidemedim. Başta ayrılmak istedim fakat, 2. evliliğimdi, konu komşudan, akrabadan çekindik, gene mi olmadı derler diye.
Bütün bu sorunlar şu üstteki cümlelerde gizli.
Millet konuşmasın diye hayatınızı yakmışsınız.
Konu komşu ve akraba konuşsa ne olurdu konuşmasa ne olurdu..
En kötüsü kendi ailenize yardımcı olurdunuz. Sevaba girerdiniz. Böyle nankör insanlara yıkama yapmanıza gerek kalmazdı..
Ah bu millet laf etmesin kafası ne zaman bitecek..
El alemi boşverin..
Konuşmak isteyeni durduramazsınız.

Ama siz etkilenmemeyi seçebilirdiniz. Gene yapabilirsiniz çok geç değil bu lanet olası aileyi terk edin.

canım annesinin evine gitmiş zaten çocuğuyla birlikte istememişler, okumadın o kısmını galiba

Feyk olduğunu düşünmek istiyorum, resmen rezillik.

Bu caps Türkiyeyi özetliyor aslında. Boşanmaya öcü gibi bakıyoruz milletçe.

O kadar uzun ve olaylı ki...

Hangi olayla ilgili yorum yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Ama konuda beni en çok şaşırtan şey şu oldu:

"Eşimin kafasina pinpon topu attım. Eşim hemen acile gitti. Kafatası kaymış"

Eşinizin kafası yokki kafatası olsun. O sebeple kaymış olamaz.

Yazınızda kayan tek şey sizin hayatınız.

zaten adam çok iğrenç, hem eteğine karış hem de elin adamını eve çağır de

Pinpon topu.. Şu 2-3 gram olan toplardan mı kafatası kaymış?
Millet mermiye kafa atıyor da ölmüyor, bu konu sahibinin kocası hangi kafayı yaşıyor.. Bilemedim.

Özetle: ilk evliliginiz esinizin ailesine bağımlı olduğundan bitmiş. Siz hangi akıl ile ikincide aile apartmanına taşıdınız ki? Hiç mi aklınıza gelmedi sonuçları? Esinizin sapık isteklerine hiç girmiyorum. Onlar bile benim için boşanma sebebi. Kayinpeder üstüme tam bir kere yürür ondan sonra olanlara da katlanır. Babam beni dövmemis, Kayinpeder kim oluyor? Hiç çocukları bahane etmeyin. Milyonlarca kadınlar hem çalışıp hem çocuklarına bakıyor. Bosanan illaha baba evine mi dönüyor. Şu ölü toprağa bir üstünüzden atın da hayatınızı nasıl kurtarırsiniz onu düşünün. Esiniz gibi erkekleri ne diye baba yapıyorsunuz, hemde iki kere oarasi da muamma

Konuda bu da mi var
Başta tesettürdu şimdi fantezi altında neler gercek mi ya bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…