Eşimi sevmiyorum.

Değil evi apartmani ateşe veririm . Beni dovcek mis

Eşinizin sizi başkalarıyla hayal ettirmeye zorlamasından sonra,değil onunla bir daha beraber olmak,2. Çocuk???!!!

eşiniz çöp kutusunda poşetin dışında unutulan,
İğrenç bir atık gibi. Kusura bakmayın.
çok fena miğdem bulandı da,bahsettiğim örneği vermemdeki amaç oydu. Öyle bir durum da da miğdem fena bulanıyor.

ayrıca eşim,ailesi herhangi biri bana veya anneme kalkan eli,havada kırarım.!
İnsan kendisini nereye koyarsa,karşısındaki de o kadar uzanabilir ancak.

Ben o kısmı okumamışım. Pinpon topula kafa nasıl kayıyor?
Kafa değil, kafatası.
3 gram yahu, bizim evde de var köpeği oynatıyoruz. Ağır değil birşey değil bildiğin plastik top. Boleyn Kizi 'nin dediği gibi adam uzayda falan yaşıyor herhalde, başka açıklaması olamaz.

Hayatin kaymıs demekle boleyn kızı özetledi ama, konu sahıbı uyuyor bence suan

Içim şişti
Adamda herşey var, boşanma davası açmak yerine buraya destan yazmışsınız.
Kaderim buymuş diyip kenera çekilecektiniz madem niye bizi uğraştırıyorsunuz?
Bu kadar şikayet var hadi birinciyi yaptın ikicinci ne diye yaparsın?

Hayatin kaymıs demekle boleyn kızı özetledi ama, konu sahıbı uyuyor bence suan
Ahahhahah
Sabahta 15 yıldır sesini çıkaramadığı kocasıyla dalga geçtiğimiz için bizi azarlayacak, dalga geçiyorsunuz diyecek bak görürsün

Bu konu apayrı zaten çekilse 15 sezon dizi olur. Burda sana cok hak verdim
Konu gerçek mi acaba yoksa bizle dalga mi geçiyorlar anlamadım ama vardır tabi bu tipler
Bi yerde pantolon bile giymesine kızan kıskanan koca, Bı yerde swinger teklif eden gene koca.
İki tezat aynı catı altında. Bilemedim.
Biz gercekmıs gıbı ele aldık konuyu.

Kafatası da kaymaz. Burnun bile kaymaz. Konu fake değildir umarım dünyada bu kadar boş vakti olan biri yoktur diye umut ediyorum

ben de açıkçası asla kendime böyle davranılmasına izin vermezdim ama vermek istediğimiz bu mesajı 15 yıldır aşağılanan bi kadını daha da aşağılayarak dalga geçerek veremeyiz arkadaşlar, bari biz en azından hemcinslerimizle yapıcı olalım
umarım bir an önce ekonomik özgürlüğünüze kavuşur ve ayrılırsınız hanımefendi
bu arada da kendinizi ezdirdikçe daha da ezmeye çalışırlar, insanoğlunun yapısı böyle, en azından arada diş gösterin hır çıkarın, bakın en sonunda tepki koyunca kayınbabadan kurtulmuşsunuz

Bi yerde pantolon bile giymesine kızan kıskanan koca, Bı yerde swinger teklif eden gene koca.
İki tezat aynı catı altında. Bilemedim.
Biz gercekmıs gıbı ele aldık konuyu.
Olur olur vardır böyle tipler. Tipleri batasica.
Anasinin kuzusunun fantezisini anasına açsın konu sahibi. Ali Rıza bey kp olur. Firdevs yoreoglu da kv

Bacım neresine yapıcı yorum yapalım. Pollyanna da değiliz hani. Polly ye bile inme inerdi konuyu okusa

tmm kizlar bukadar geyik yeter. benide güldürdünüz ama konu sahibi icini dökmüs abartmayin daha fazla.

konu sahibi bence ne yapmaniz gerektigini biliyorsunuz. ilk esinizi annesi yüzünden bosamissiniz ikinci ese bu primler niye?
hic evlenmeyin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…