Bence öpüp boynumuza sarılacak nihayetinde çocukların psikolojisi önemliSabah bu yorumlarımızı okuyunca da bize kızıp, küser15 yıllık lanet eşine ne kızmış ne küsmüş ama görürsünüz tribin allahı gelecek sabaha
Kız vallahi sende boşandın diye herkesi bosayacaksin haHahahahahahahahaha
Biz mesajı uluorta verelimnasılsa kimse almayacak
konu sahibi:Hahahahahahahahaha
Biz mesajı uluorta verelimnasılsa kimse almayacak
Allah beni bildigi gıbı yapsın ne diyimKız vallahi sende boşandın diye herkesi bosayaksin ha
Özetle: ilk evliliginiz esinizin ailesine bağımlı olduğundan bitmiş. Siz hangi akıl ile ikincide aile apartmanına taşıdınız ki? Hiç mi aklınıza gelmedi sonuçları? Esinizin sapık isteklerine hiç girmiyorum. Onlar bile benim için boşanma sebebi. Kayinpeder üstüme tam bir kere yürür ondan sonra olanlara da katlanır. Babam beni dövmemis, Kayinpeder kim oluyor? Hiç çocukları bahane etmeyin. Milyonlarca kadınlar hem çalışıp hem çocuklarına bakıyor. Bosanan illaha baba evine mi dönüyor. Şu ölü toprağa bir üstünüzden atın da hayatınızı nasıl kurtarırsiniz onu düşünün. Esiniz gibi erkekleri ne diye baba yapıyorsunuz, hemde iki kere oarasi da muamma
AmaKız vallahi sende boşandın diye herkesi bosayacaksin ha
Kafa değil, kafatası.Ben o kısmı okumamışım. Pinpon topula kafa nasıl kayıyor?
Hayatin kaymıs demekle boleyn kızı özetledi ama, konu sahıbı uyuyor bence suanKafa değil, kafatası.
3 gram yahu, bizim evde de var köpeği oynatıyoruz. Ağır değil birşey değil bildiğin plastik top.Boleyn Kizi 'nin dediği gibi adam uzayda falan yaşıyor herhalde, başka açıklaması olamaz.
Bu konu apayrı zaten çekilse 15 sezon dizi olur. Burda sana cok hak verdimAma1sadekahve cim,adam swinger teklif etmıs karısına. Simdı bu bosanöçmasın da kim bosansın sen söyle?
AhahhahahHayatin kaymıs demekle boleyn kızı özetledi ama, konu sahıbı uyuyor bence suan
Bi yerde pantolon bile giymesine kızan kıskanan koca, Bı yerde swinger teklif eden gene koca.Bu konu apayrı zaten çekilse 15 sezon dizi olur. Burda sana cok hak verdim
Konu gerçek mi acaba yoksa bizle dalga mi geçiyorlar anlamadım ama vardır tabi bu tipler
Kafatası da kaymaz. Burnun bile kaymaz. Konu fake değildir umarım dünyada bu kadar boş vakti olan biri yoktur diye umut ediyorumKafa değil, kafatası.
3 gram yahu, bizim evde de var köpeği oynatıyoruz. Ağır değil birşey değil bildiğin plastik top.Boleyn Kizi 'nin dediği gibi adam uzayda falan yaşıyor herhalde, başka açıklaması olamaz.
Bekledigim tepkiAhahhahah
Sabahta 15 yıldır sesini çıkaramadığı kocasıyla dalga geçtiğimiz için bizi azarlayacak, dalga geçiyorsunuz diyecek bak görürsün
Olur olur vardır böyle tipler. Tipleri batasica.Bi yerde pantolon bile giymesine kızan kıskanan koca, Bı yerde swinger teklif eden gene koca.
İki tezat aynı catı altında. Bilemedim.
Biz gercekmıs gıbı ele aldık konuyu.
Firdevs ıdolum benim.Olur olur vardır böyle tipler. Tipleri batasica.
Anasinin kuzusunun fantezisini anasına açsın konu sahibi. Ali Rıza bey kp olur. Firdevs yoreoglu da kv
Bacım neresine yapıcı yorum yapalım. Pollyanna da değiliz hani. Polly ye bile inme inerdi konuyu okusaben de açıkçası asla kendime böyle davranılmasına izin vermezdim ama vermek istediğimiz bu mesajı 15 yıldır aşağılanan bi kadını daha da aşağılayarak dalga geçerek veremeyiz arkadaşlar, bari biz en azından hemcinslerimizle yapıcı olalım
umarım bir an önce ekonomik özgürlüğünüze kavuşur ve ayrılırsınız hanımefendi
bu arada da kendinizi ezdirdikçe daha da ezmeye çalışırlar, insanoğlunun yapısı böyle, en azından arada diş gösterin hır çıkarın, bakın en sonunda tepki koyunca kayınbabadan kurtulmuşsunuz