- 2 Temmuz 2024
- 3.179
- 5.412
- 73
- 27
- Konu Sahibi Aysuubakrcl
Eltin işini biliyor durumdan rahatsız değil demek kiEltim 11 yıldır evli her gün kayınvalidemlerde.. alışmıyorlar ahdjjsjs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltin işini biliyor durumdan rahatsız değil demek kiEltim 11 yıldır evli her gün kayınvalidemlerde.. alışmıyorlar ahdjjsjs
Anladim ben size kotu birsey demedim ki. Isteyen istedigi zaman yapar hayretimi belirttim. Konuya yorumumu da yaptimQueen verdi cevabı diyorum![]()
İşini biliyor mu. Evimde bi tencere yemek kaynamadıktan sonra ne anlamı var kiEltin işini biliyor durumdan rahatsız değil demek ki
Yok ben anladım sizi ama konu çocuk değil ki o yüzdenAnladim ben size kotu birsey demedim ki. Isteyen istedigi zaman yapar hayretimi belirttim. Konuya yorumumu da yaptim
Evliliğin anlamı sizin için evde yemek yapmak mı ? Öyleyse tabiki her gün yapabilirsiniz. Ben mutfağı da yemek yapmayı da çok seviyorum ama beni yoruyor sağlıklı olsa sürekli dışardan yerim çağırsa kv ye giderim ne mutfağım kirlenir ne de yoruluyorumİşini biliyor mu. Evimde bi tencere yemek kaynamadıktan sonra ne anlamı var ki
Kızlar yazıldı bitti lütfen ikinizde uzatmayın . Niyetinizi anladım ben ikinizin de lütfen sakin olunUzatilmasa zaten soylemisim gecmisim. Cok bilmis arkadas uzattikca uzatti
Tabiki yemek yapmak değil. Ama o evi yaşanabilir kılan ne bileyim bi yemek kokusudur bi çocuk gülüşüdür anlatabiliyormuyum. Artık evlendik ben aileme o kadar uzak kalmışım o da sınırı çizsin bi zahmet. Her gün bir olma devirleri bekarkendiEvliliğin anlamı sizin için evde yemek yapmak mı ? Öyleyse tabiki her gün yapabilirsiniz. Ben mutfağı da yemek yapmayı da çok seviyorum ama beni yoruyor sağlıklı olsa sürekli dışardan yerim çağırsa kv ye giderim ne mutfağım kirlenir ne de yoruluyorum![]()
Teşekkür ederimnmmAman yapsınlar boşverin. İleride bu sınırın çok ekmeğini yersiniz. En azından sizi ezemeyeceklerini biliyolar.
Eşinizde anlayışlı bi insan gibi anladım. Siz kendi çekirdek ailenize odaklanın. Zaten uzak ilişki yaşamışsınız evliliğinizin tadını çıkarın.
Bu eşinizle çözmeniz gereken bir konu. Yazdıklarınız da maalesef ki mantıklı değil. Sürekli yemek yapmıyorum yemek kokusu olmuyor bazen dışardan yiyoruz. çocuğumuz yok evde çocuk gülüşü yok ama evimiz elhamdülillah gayet güzel yaşanabilir.Tabiki yemek yapmak değil. Ama o evi yaşanabilir kılan ne bileyim bi yemek kokusudur bi çocuk gülüşüdür anlatabiliyormuyum. Artık evlendik ben aileme o kadar uzak kalmışım o da sınırı çizsin bi zahmet. Her gün bir olma devirleri bekarkendi
Arkadaşım ben örnek veriyorum aklıma bunlar geldi. Biz de dışarıdan yiyoruz bu akşam da öyle olacak mesela. Sen beni anlamadın bence. Eşiz ya hani baş başa olmak. Yaşadığın evde biraz canlılık olması bundan bahsediyorum. İlla çocuğun olmasına gerek yok. Eşinle güldüğünüz zaman felan da ses oluyor evde evdeki dinamikten bahsediyorum ben. Yazdıklarımın mantıklı olup olmaması da beni ilgilendirir ayrıcaBu eşinizle çözmeniz gereken bir konu. Yazdıklarınız da maalesef ki mantıklı değil. Sürekli yemek yapmıyorum yemek kokusu olmuyor bazen dışardan yiyoruz. çocuğumuz yok evde çocuk gülüşü yok ama evimiz elhamdülillah gayet güzel yaşanabilir.
Aynen öyle ben de kira vermeyelim bir yaşayalım o zaman diye eşime teklifte bulunmayı düşünüyorum. Kabul etmez asla tabi ben de ama eğer baktım bişe demiyor sınır koymuyor , aliye kibarca bir bay bayÖf aman esin uzuluyorsa evlenmeseydi yani
Bu kadar uzulme esine gun gelir uzulen kisi sen olursun sadece
Madem hergun orda yenecek 1+1 eve gecin madem mutfak kullanilmayacak yemek takimlarini tencereleri de satin gitsin
Boyle yerini duzenini mi bilir insan
Ustelik cocugunuz da var bu cocugun uyku saati duzeni oyuncagi vs yok mu yemek ye hadi cay ic saat kac olur
esin cok istiyorsa gitsin orda yapsin iftarini gelsin madem icin rahat etmiyorsa
Kalabalik sofra ramazanda iyidir hostur da kayinlar damatlar iyi alismis ekmek elden su gölden hep oyle olsun istiyorlar
Sahsen ben ilerde gelinimi oglumu ziyarete geldiklerinde yemek ayarlarim hergun hergun ne bu be madem hergun yemek cay vericem ne halta evlendiniz yani gidin evinizde yasayin sjjdsj kvden de hayir evi kesilmis
Kesinlikle bu yönden devam edin harika gidiyorsunuz. Evimde ailecek kalmak istiyorum bitti yani. He ne olur haftada 1 çıkar bazen 2 3 e ama her aramaya gidersenizz aa zaten onlarda gelicek diyip sormayı bırakırlar. Bizde öyle oldu. Annemlere gidicektim annem kayınvalidemi çağırdığında “ burda yiyorlar kızımda gelicek “ demişti. Sanane ya sanane? Öyle alıştı çünkü iyiliğimden her akşam gittiğim için. Dışarda yesek nerdesiniz gelmiyor musunuz oldu. Bıçak gibi kesmek zorunda kaldım.Şuan yaşadıklarınız gözümde canlandı. Neticede güzel bi şeye bağlanmış sevindim. Artık aramıyorlar zaten ama gittiğimde ne yapsalar ne ikram etseler şaşırıyorlar. Mesafe iyidir her zaman. Ben de gittiğimde gayet tatlı dilli sohbetli olmaya çalışıyorum ama az gidiyorum . Annelerimizden biliriz illaki bi şeyi çok yapanın kıymeti okmaz
Of evet bi süre sonra her telefon çalışında bi kötü olmaya başladım ben reddetmekten usandım artıkKesinlikle bu yönden devam edin harika gidiyorsunuz. Evimde ailecek kalmak istiyorum bitti yani. He ne olur haftada 1 çıkar bazen 2 3 e ama her aramaya gidersenizz aa zaten onlarda gelicek diyip sormayı bırakırlar. Bizde öyle oldu. Annemlere gidicektim annem kayınvalidemi çağırdığında “ burda yiyorlar kızımda gelicek “ demişti. Sanane ya sanane? Öyle alıştı çünkü iyiliğimden her akşam gittiğim için. Dışarda yesek nerdesiniz gelmiyor musunuz oldu. Bıçak gibi kesmek zorunda kaldım.
Ne guzel kv anlamis aramiyormus artikAynen öyle ben de kira vermeyelim bir yaşayalım o zaman diye eşime teklifte bulunmayı düşünüyorum. Kabul etmez asla tabi ben de ama eğer baktım bişe demiyor sınır koymuyor , aliye kibarca bir bay bay
aynen öyle. Bu akşam gitmek istedi ben de istemiyorum dedim. Neden dedi. Canım sıkkınken kimseye gitmek istemiyorum dedim. Bişe demedi kapattık sonra . Daha demin aradı dışarıdan söyleyeceğim yemek yapma felan dediNe guzel kv anlamis aramiyormus artik
Esin de birsey derse iyi canim sen git ben aksama kendime birseyler ayarlarim de gec
Sen yemegini yap hazirla hatta tatli bile yap
Ister kalir ister gider
Koyarsin cayini acarsin dizini keyfine bakarsin
O da orda curcunada otursun gelsin
Cunku kalabalik evin isi de cok olur
Adamlar yiyip kalkiyor kadinlar bulasikti caydi servisti birinin cayi biter digerinin baslar cocuk durmaz etmez erkek yipranmiyor ki
Ay ne güzel ahdjdjsnbende de Senın kayınvalideden var ama eşim gitmiyor beaah![]()