Eşimi sevmiyorum.

Sanırım kısa öykü okudum:/

Bence kısa özetini yazın..
Böyle çoğunluk okuyamaz..

Eşim kendini çok iyi sakladı çok, işyerinde o kadar iyi birisi ki, dışarıdan gören, kendini öyle güzel vitrinler ki..
Yo saklamamıs
Sen it herifin teki oldugunu yıllardır biliyorsun.
Senden erkek ayarlamanı isteyen adam, neyi kimden saklayacak.

Yazik etmişsin ömrüne valla okudum, okumakla ben de kendime çok yazık ettim şuan bunu fark ettim. Özür dilerim ama hiç etkilenmedim siz arabaya binip binip hızla duvara toslamışsınız kendi elinizle adını da çocukların düzeni bozulmasın koymuşsunuz. Inşallah çocukların düzeni bozulmamıştır?

Tam okuyordum bi aşağıya kaydırayım dedim yok anam yok yaşlanırım okuyuncaya kadar sevmiyorsanız boşanın
En asagıda kocası sevısırken baska adamlardan bahsediyormus kadına da bahsettırıyormus.. Reelde de birilerini cagırıp kadının ayartmasını falan istiyormus.

Kadının bı arkadası varmıs hatta o kadından bahsediyormus adam cagır diye . Yurt dısında varmıs cunku boyle cıftler normalmıs bu.

Swımgerden bahsediyor yanı adam.
Kadında onbes yıldır bu adamla evli.
Bosanmama bahanesi de 15 yasındakı cocuklar.
Of.

İyi ki okumamıssın.

Silinmesin alayım şöyle.

Hayretler içinde okudum yazınızı. Yani bir insan nasıl tahammül eder bunca şeye madem gitmişsin geri ne diye dönersin ki ... Hadi her şeyi geçtim sizden eşiniz resmen grup sex yapmanızı istemiş bunu nasıl kabul ettiniz ? Annenizi dövmeye yeltenmiş buna nasıl göz yumdunuz ? Benim eşim anneme bu denli bağıracak o evi darmadağın ederim. Böyle hayat yaşanır mı git ailenin yanına yerleş iş bul hayatına bak bu rezilliği yaşamaktan on misli daha iyiydir.

O değil de kv binbir badire atlatıyor yine de mefta olmuyor Allah yardimciniz olsun insallah.

hepsını okudum bırbırıyle benzer genel olarak erkegın okuzlugu uzerıne bır evlılık
ınsanlar mutlu olmak ıcın evlenır ,mutsuzken mutsuz evlılıge cocuk yapıp ustune 15 yıl boyle evlılık yasamak , bunlar sızın tercıhınız
hakkınızda hayırlısı olsun

bence hanımefendiye çok fazla yüklenmişsiniz arkadaşlar, zaten zamanında ayrılmak istemiş bırakıp ailesinin yanına dönmüş, ailesi yanında olsaydı iş bu raddeye gelmezdi, herkes aynı imkanlara aynı sosyal desteğe sahip değil, çocuğunla seni kabul etmiyorsa ailen çok zor, çalışmaya başlasan çocuğu nereye bırakacaksın zaten ailen de tek başına çocuğunla ayrı evde çıkmanı da istemeyecek, tamam sonuna kadar haksız hepsi ama herkese de sırtını dönüp gitmek de çok zor
ben de kendisinin konumunda olsam farklı davranırdım ama beni destekleyen ailem arkadaşlarım olurdu

Bence hepsini okumamissin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…