Eşimi sevmiyorum.

valla çok uzun yazmışsınız gerçekten, ama yıllardır yaşadıklarınızı anlatmaya bi başlayınca baya bi iç döküş olmuş durduramadınız kendinizi sanırım :) zorlandım bende ama okudum da. keske ilk bırakıp gittiğinizde geri dönmeseydiniz, üstelik bunca şey yaşanmışken 2. çocuk neden?
Allah sağlık sıhhat versin evlatlarınıza, bunu şimdiden sonra sorgulamak saçma zaten ama kendi hayatınızı değersizleştirmişsiniz göz göre göre. Buradan biz size ne söylesek boş, yapılması gerekeni yıllar önce adım atıp yapmışsınız ama yarıda bırakıp geri dönmüşsünüz. Bu tip ailevi sorunlarda bir yere kadar anlamaya çalışıyorum ama şu kayınpederim beni dövmeye kalktı, bana hesap sordu, bana evden çıkmayacaksın dedi vb. kısımları asla anlamadım ve anlayamayacağım sanırım. bazı şeyleri yaşamayan bilmez tabi ama bazı şeylere de dur diyebilmek gerek bu hayatta.

İnat ettim yarısına kadar zorlaya zorlaya okudum ama sonra yıldim bıraktım insaf bu kadar kitap yazar gibi yazılır mı bacım naptın sen böyle! Okuduklarımdan yaptığım çıkarım Allah kurtarsın sizi kocanızdan ve kocanızın ailesinden!

Zor bir hayatın varmış umarım kaynanan ve kayınpederin koronadan ölür , hele o kaynanan ölmeden çok canı acıyarak ölecek gibi seni yıllarca üzmüş

Canim kusura bakma hepsini okuyamadim vallahi icim karardi. Bizimde anne babamiz biz cokk kucukken bosanmislar iyikide bosanmislar diyorum cunku ayriyken bile bize hayati zindan ettiler. Cok sukur kendi evliligim iyi bende kayinvalidemlere cok yakin degilim. Hep sunu derim cok samimiyet iyi degildir. Esim ailesini sever saygi duyar tabiki ama snucta artik evlendi ve ayri bi kapisi var...

Nasıl yazdın bu kadar şeyi birde nasıl herşeyi bu kadar hatırlıyorsun yani evlendiğim gün olan olayı niye 15 sene sonra düşünüyorsun

Eşinizun fantazi dedigi sapkınlığa kadar geldim biraktim okumayi yorum yazmaya geldim ohadan ohalara girdim okurken. Elbette ilk yanlis aile apartmani sonra da el ne dee diye boşanmaman. Nasil bir igrenclik bu adamin dusundukleri ya. Annene saygısızlık hele kim oluyor be onlar niye o kadar ezdirdin ki annene yazik üzüldüm kadina.

Sana tek ve mükemmel bir öneri vereceğim, önerim birkaç ay ya da hafta eşine hiç yüz verme,onunla çok konuşma,mesela telefonla uğraşıp seni umursamıyor ya sen de o sana bir şey sorduğunda hiç umursama yani" ONUN GİBİ DAVRAN" kuralını uygula ve asla gülümseme ona karşı belli bir süre ( ne olduğunu göreceksin ama biraz sabırlı ol yaparsın sen) gelişmeleri de buraya aktar lütfen

şöyle kaynanalara deli oluyorum ne diye kendinizi ezdiriyorsunuz başlarım böyle kadına da kocaya kim be onlar benim annemi üzecekk...

Okuyana helal olsun, özetle beri gelsin.
Kızlar hepiniz kayın baba kv de odaklanmıssiniz adam karısını başkalarıyla birliktelik yaşamasını hayal kurmasını istemiş öküz bu arada sonuna kadar okudum çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcınız olsun yastık değişir ama kader degismez derler bizde ilk evliliginizdede benzer sorunlar olmuş umarım eşinizin kafasına beton düşer de yanlısı doğruyu görür

Biri özet geçsin bu ne ..romanmi. kitabini çikarsaydiniz bari başucu kitabi yapar uyumadan okurduk.

Bu yaşananlarda yanan hep çocuklar oluyor

Abla ben hepsini okudum valla.icim yandı ya neler yaşatmis bu aile sana.hepsine beddua etmek istedim inan.allah senin ve çocuklarının yardımcısı olsun.ben olsam bende sevmem o eşi de ailesinide.
Öyle kayınvalide kayınpederi bı kasik suda boğmak istedim.oyle koca mi olur ya.
Sende iyi sabirliymissin valla.

Ya bide ne demek mini etek giy adamı eve cagir.seni başkalarıyla hayal ediyorum.arkadaslarini komşuları çagır grup yapalım ne demek.

Okurken içim şişti bu eziyete neden tahammül ediyorsunuz.Evliliginizde yüzünüzü güldüren bu mücadeleye değer denen bir tek şey bulamadım.Çocuklar için diye kendinizi rahatlatacagınız bir sebebe inandirmiş beyniniz sizi de aslında siz bilinçaltında boşanmaktan korkuyorsunuz sanki.Bana kalırsa boşandıktan sonra yaşayacağınız hicbirsey şu an içinde yaşadığınız hayat kadar korkunç olamaz.Acaba arkasına saklandığıniz sebebiniz ne kadar mantıklı hangi çocuk güçsüz zayıf her önüne gelenin aşalayıp dövmeye kalkacağı bir anne ile büyümek ister? Ağır gelecek söylediklerim belki ama amacım sizi üzmek değil , gözünüzü açın ve kurtulun.

buraya kadar okudum ve şu an durdum....
"Eşim, afedersiniz biz beraber olurken hep, başka adamlarla beni hayal ettirdi, fantaziymiş bunun adı. Hatta bir keresinde kızım 2,5 yaşındaydı 3 yıldızlı bir otele gittik, orada bile bana oranı buranı aç, şöyle otur birini ayarla derdi. Bende oralı olmazdım."

Bence başlığınız yanlış olmuş. Siz eşinizi seviyorsunuz.... eşiniz sizi sevmiyor.....NET !!!!
eşinizin ilgisizliği, anne babasını tavıları ile ilgili herşeyi onların sevgisizliği ve cehaletine verebilirm ve maalesef az değil bu insanlar. Ama;
eşinizin olacak o adamın sizi başka adamla eşleştirip en özel anınızda sizi paçavra gibi görmesi sizin buba oralı olmazdım demeniz içimi en acıtan kısım oldu. Sevmemiş olsanız bunu diyemezdiniz. iğrenirdim birlikte dahil olmazdım derdiniz....
tüm olanlara rağmen gece birlikte olduğunuz adam katlanılır olmalıydı....

Ayrılın, çocuklarınızı da beraberinizde götürün. Velayeti size olacaktır zaten. Vermezlerse icra yoluyla alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…