Eşimi sevmiyorum.

Birde eşinin fantazi leri varmış birlikte olurken başka erkeklerle olduğunu hayal et dermiş oranı buranı açç başka erkeklerle ol demiş komşuyu çağır kadının kocasının dikkatimi çek demiş okuyamıyanlar için yazdım

Çok çok üzgünüm, böyle bir hayatı yaşadığınız için. Ancak benim anlayamadigim bir konu var. Neden elalem ne der diye en başta terk etmeyip bu çileyi çektiniz? Başkalarının düşünceleri sizin huzurunuzda daha önemli değil. Nihan Kaya'nın iyi aile yoktur kitabını okumanızı öneririm. Umarım her şey daha güzel olur.

Çok uzun olmuş. Ailesi ve kök ailesi arasındaki dengeyi korumayı bilmeyen tipik erkek..

Eşinizin annenize kotu davrandığı kisma kadar okudum baktim ne kadar daha var diye in in bitmedi devamini okuyamadim kusura bakmayin
Ailenize kötü davranan adama katlanmamalisiniz bence
Yani zaten aile apartmanı fiyasko
Çıt sesine kv sizin eve çıkıyor bu mahremiyet ihlali bana göre
Lütfen bir avukat bulun, anlatin durumu ve tazminat vs neyse alın yani siddetin her türlüsü var gibi sizin evde
Bir de 15 sene bosuna katlanmissiniz kusura bakmayin, ömrünüz gitmiş üzüldüm adiniza

Evet haklısınız, uzun olmuş bende farkettim ama çok doluyum.
Evlılık degıl kabus
Bakın ben cok severwk almıstım esımı
Evlılıkde sadece esımız yokkı
Evlılık bır muesese
Kı sız tecrubelıydınız
Evılılık nedır
Bılıyordunuz
Elınız ekmek tutarken
Neden onların ıcıne gırdınız

Vallahı kadın evlenınce
Kendı aılesıylede aynı apartmanda otursa sıkıntı olur bence degılmı

İçinız cok dolmus bellı
Nasıl ayrılırsanız gecınebılıcek bır durumdamısınız
Ikı cocuk sahıbısınız
Mahkeme cocukları ılk etapta anneye verıyor dıye bılıyorum
Kac yasındasınız

15 sene sonra roman bıle yazarsın

Arkadasım esının aılesı sıkıntı yapmıyorsa sorun olmaz
Eslerın aılelerı araya gırınce oluyo sıkıntılar

Yanlış... Eşler ailelerinin burnunu sokmasına izin verirse çıkar sorunlar. Set çekerse artık benim ailem eşim ben ve çocuklarım derse olmuyor.

Yanlış... Eşler ailelerinin burnunu sokmasına izin verirse çıkar sorunlar. Set çekerse artık benim ailem eşim ben ve çocuklarım derse olmuyor.
Özellılle erkekler yapamıyor bunu
Bu konuda erkekler zayıf genelde
Belkı bızım kulturumuzde boyledır
Maddı acıdan hıcbır bagımlılıgı olmasa dahı
Kırılırlar vb dıye hep gormezden duymazdan gelenler cok maalesef

Bizim kültürümüzden de var ama daha çok annelerin bağımlı yetiştirmesinden kaynaklanıyor. Kocadan görmediği ilgiyi sevgiyi çocuktan aldığı için oluyor tüm bunlar. Eğer eşin kordonu hala annedeyse işler zorlaşıyor. Koparabilenler mutlu mesut evlilik sürüyorlar.

Aynen annelerde empatı yapmalı
Ben yasadım oglum gelınım yasamasın
Nerde
Sureklı eksık arama
Her ınsanın eksıgı kusuru vardır
Eksık kusur aradıktan sonra

Bir insanda namus kavramı yoksa o insandan her şey beklenir.Madem kötü neden ikinci çocuk.Ailesi her şeye dahil olmuş ama burda hata sizde tavrımız net olmalıydı haklı iken özür dilemek sizi daha da basitleştirilmiş.Tabi ki onların gözünde.Cok kaos curcunali bir ortam bunlar alışmışlar bu yasama ama siz ayak uyduramamissiniz.Neden düştünüz kv üstüme yureceyek dövmeye kalkacak direk polisi aradım.Her şeyi geçtim siz çalışan bir insansınız.Ailenize de ihtiyacınız yok.Madem size bu konuda destek çıkmadılar siz kendinize ve çocuklarınıza sahip cikmaliydiniz.Cahil değilsiniz ayrı ev tutabilir dava açabilirsiniz hala çok geç değil.

Zaten evlenmeye ıhtıyacı yokmuskı
Konu sahıbı calısıyormus
Cıkmıs bayaga bır tazmınatta almıs
Ve bosanmıs dul bır kadın
Evlılıgın ask mesklede yurumeyecegını bılıyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…