Eşimi sevmiyorum.

seni cinsellikte baska biri ile hayal etmek nedir ya baska adamlari nasil bastan cikarmani isteyebilir nasil grup gibi isteyebilir,esin cocukluktan beri din,adetler diye baskilana baskilana bu hale gelmis anne babasindan korkuyor ata erkil yetismis sozde onca baskidan sonra resmen sapıtmıs bak bunu da cinsellikte anliyoruz ,ben de namaz kilar ,dualarimi ederkm ama bunlarinki baskı dini zorbalik saniyorlar oysa zirlama yoktur bizim dinimizde acik acik kurallar vardir,farzlar vardir farz kadar gerekliligi olan vacibler vardir ama baskilar yoktur ben nasil bsyler okudum oyle keske arkadaslar gibi sonuna kadar okumasaydim o cinsellik ile ilgili bölümü gormeseydim bence ayrilin hakime de deyin o cinsellik ile ilgili olani korunma evine gidin cocuklar ile bunlar rahat dirlik vermezler sapıklar,sapkınlar

Konuyu okuyan oldu mu emiji yapacağım da.

Sonuna kadar okudum ve çok uzuldum bir an kendim yaşiyorkuşum gibi hisettim ama ben buna dayanamam gerçekten çook sabirli birisiniz ben oyle değilim bana kimse laf soyleyemiyor 2 yılık evliyim ikinci evliliğim benim ilk evliliğim ayniydi ama kendi kendime dedim birdaha kendimi ezdirmem ezdirmedim de şuan ki eşimin ailesi çok iyi allah razi olsun ama arada bi babaannesi bana laf çarpıyo bende alta kalmıyorum o söyleyince bende söyluyorm geçen eşimin ilk eşi buraya geldi kv çağirmiş eşimin kndan çocuğu var doğumgünü için para vermeye gelince dişarda bekle demiş kadin içere girdi oturdu çook gücume gitti bi ışınla odama çiktim aldım çantamı eşimede soyledim annene geliyorsa yukari çikar yaşayin dedim ciktim beni geldi yoldan geri cevirdi eve geldim kiyamet kopardim annesi babaannesi fln kayin babam evde kim varsa hepsini siraya soktum o kadina saygi yapilacaksa benden kimse saygi beklemesin dedim çok fazla laf soyledim susmam hakkimi her zaman ararim sizde arayin lutfen siz sustuğunu için eziliyorsunuz susmayim

Hepsini okudum. Allah sabır versin yardımcınız olsun. Siz içinizi dökmek için yazmissiniz konusacak kimseniz Sanırım. Aslında çalışan bir kadınsınız, asgari ücret bile alsanız evet geçim sıkıntısı yaşarsınız ama mutlu olursunuz, akıl sağlığınız bozulmaz. Ac kalmak bu yaşadıklarınızdan daha kolay. Kızınız 14 yaşına gelmiş zaten sizi tercih edecektir, oğlunuzda 10 yaşında artık bebek değiller sizi istediklerini söylerler mahkemede. Bende evliyim 27 yaşımdayım bizimde çocuğumuz olmuyor mesela belkide hic bir zaman olmayacak eşim ciddi tedaviler oluyor kaderimizde ne var bilmiyoruz siz benden yaşça baya büyüksünüz anladığım kadarıyla, 27 yasimdayim belkide 10 yıldır çalışıyorum liseden mezun olduğumdan beri sirf üniversite kayit param ciksin diye, babam yuksek gelirli bir devlet memuruydu ama ben hep çalıştım üvey annemden 2 kardesim var üvey annem okulum yüzünden cocuklarimin rızkını okullara veriyorsun(üniversite dahil devlette okudum) senin yüzünden benim cocuklarima imkan kalmayacak dedi diye(kardesim ozel üniversitede okuyor)
Hayat çok zor ama bu bir imtihan bosanmak ayip degil 2 de olur 3 de olur, elalemi bosverin onlar yasamiyor o evde o sıkıntıları siz yasiyorsunuz onlar ne bilecek, esiniz zaten ahlaklı biri degil ki rezilin teki İnsan esini baska adamlarla görmek ister mi Sizi tesettüre sokmak istiyor ama baska erkekle görmek istiyor oradan kurtulun kızınız var sizin yaşadıklarınızı yasamadan kurtulun bence. Yarin öbür gun okuluna kiyafetine laf edicekler kizinizin, belki de birgun onlarin zorladigi biriyle evlenecek, oglunuz babasina dedesine mi benzesin ornek olarak onlari mi görsün. Benim esimin anne tarafida doğulu memleket degil insanlar bozuk beyinleri zihinleri bozuk ahlakları bozuk. Ben babamin evinde sizin yaşadıklarınızın 10 katini yaşadım dilimin varmadığı hatirlamak istediğim seyler üvey annem icin, babam icin cok değerli oldum evlenince çünkü eşim cok iyi birisi kardeşlerim 1 bardak su vermez benim eşim verir onlara biliyorlar. Baba evimi secemem kaderimde o aileye dogmak vardi ama esimi secebilirdim bunu dogru yapmak icin cok çabaladım dünyadaki cennet gibi esimde aileside, babamuvey annemden ayrılırsın cok istiyordum zamaninda çünkü en cok ben zarar gördüm o evde sizinde en cok cocuklariniz zarar gorecek aslında

ne kadar terbiyesizsiniz

kendim yaşıyormuşcasına mı desem film izlermişcesine mi desem öylece hepsini okudum.
ablacim 15 yıl.. niye yaptın kendine bunu iki komşu "aa bak yine boşandı, bunda iş yok" diyecek diye mi.
hayat bu kadar uzun mu.. Allah size sabırlar versin, eşiniz ve ailesine de biraz akıl.
bu hayata bir kere geliyoruz, dayansan ne olacak karşındakine bunun bir çıkar yolu yok ki. hayatınıza yazık.

Çok şikayet var. Evliliği bitirmek olmazmi. Boşanma olursa siz daha az üzgün olursunuz.

ne kadar terbiyesizsiniz
Neden ??? Eski eşi kocami aldati ustune inat olsun diye hem arkadaşı ile yatı hem kuzeni ile ve sonra saygi gören kişi yine kendisi benim temizlediğim yaşadığım eve gelecek hiç birşey olmamiş gibi oturacak bende çay kahve mi ikram etseydim ??? Ustune bizim mutluluğumuzu bozmak için elinden geleni yapiyor haha mideniz çok genişmiş :)

Bence siz kitap yazın böyle olmamış.iki yol var boşanmak ya da ölene kadar çekmek.Ana baba ölünce bir miktar düzelir ama siz yaşarmısınız bu kadar stresle onu bilemem.

Bence sizin yanlışınız bu adama tekrar dönmekti. Anlayamadınızmı huylu huyundan vazgeçmez diye çok yazık olmuş..

Bir insan ne bunları yaşamalı ne de çocuklarına yaşatmalı. Zannediyorsunuz ki çocuklar için en iyisi aileleri ile yaşamak. Huzursuz bir ortamda, birbirini sevmeyen anne baba ile yaşamak mı çocuklar için iyi olan? Ya kendinizde bulamadığınız cesaret için çocuk bahanesi ardına saklanmayın ya da gerçekten çocuklarınızı düşünün.

Okurken içim dolup dolup taştı. Başka adamlarla fantezi? Eşinizin annenize bağırıp üzerine yürümesi? Kayınpederinizin sizi dövmeye kalkması? Ve daha nice olay. İnsan hayret ediyor...

Ya ben buraya takıldım nasıl yani başka adamlara oranı buranimi aç dedi size amacı neymiş bunun resmen sizi pazarlamskmi istedi ne ay ben şok

Ya birde oranı burani aç birini ayarla diyormuş bunebiçim adam

Kocan tam bir öküz. Fantaziye bak.baska erkeklerle hayaller ,yok birini ayart. Namussuz

Kocam baska erkekleri hayal etmemi istiyor komşu adamları eve cagır acık giyin diyordan sonra gozlerım kanadı. Adamın cuckold fantezısı var.

Hiç üşenmedim okudum rabbim sabırlar versin

Okuyamadım. Ama bu kadar uzun dert biriktirdiğiniz her ne ise ruh sağlığınız tehlikede. Çünkü normal bir insan bir problemi böyle anlatmaz. Çok dolusun, ve bu hiç hayra alamet değil

Bence siz çocukları kendinize kılıf edip bu hayatı bile isteye çekmişsiniz, klasik baba evine dönünce de kabul görmeyen eş ve ailesinin eziyetini çeken ekonomik özgürlüğü olmayan kadın tipi. Başka bişey göremedim konunuzda, yapacak bişey de yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…