Eşimi sevmiyorum.

Zaten evlenmeye ıhtıyacı yokmuskı
Konu sahıbı calısıyormus
Cıkmıs bayaga bır tazmınatta almıs
Ve bosanmıs dul bır kadın
Evlılıgın ask mesklede yurumeyecegını bılıyor aslında
Bu adam kendini düşünüyor kendi zevki defasında gram eşini sevmiyor para için dahi evlenmiş olabilir.Tazminati kardeşinin odasına verme düşüncesi beni benden aldi

Bu adam kendini düşünüyor kendi zevki defasında gram eşini sevmiyor para için dahi evlenmiş olabilir.Tazminati kardeşinin odasına verme düşüncesi beni benden aldi
Bırde cınsel konularla ılgılı
Tamam kıskancdır bazı erkekler
Bazı erkeklerde kıskanc olmaz
Ama baska erkek yada kadınları kendı cınsel yasamlarına dahıl etmeye calısmıs kocası
Boyle adamdan cocuk sahıbı olunmaz

Yani hayal etmesi değil ama bunu uygulamaya çalışması otelde başka yerde bu kıskançlık değil adı başka bir şey

Konunun bazı yerleri tutarsız. Kadının sürekli kıyafetine karışan, kapan diyen, dışarı cıkınca uzun etek giy diyen bir adam nasıl oluyor da karısına swinger ısrarı yapıyor? Bu tekliften sonra nasıl evli kalıyor konu sahibi?

Okurken yazdıklarınızı yaşamış gibi oldum ruhum sıkıldı. Size engin sabırlar dilerim eşinizin ailesine de hidayet

Eşinin annene bağırmasına kadar okuyabildim. O kısım da film bende koptu. Kayinvalidem gelecek Anneme laf edecek sonra kocam gelip anneme bağıracak hee oldu canım mahvederim onları elimde kalırlar benim.. herkes haddini bilecek saygısız insanlar bunlar nasıl dayanıyorsunuz bütün bunlara

Hepsini okuyamadim ama belliki cok dolusun Rabbim yardimciniz olsun

Ben o kismi simdi okudum birkac yorumdan
Bence adamin kıskançlığı kişi kendinden bilir isi
Diğer nedeni de nasilsa gozden cikarmis karisina olmadik ihtamlarda bulunmuş onun rahatlığı ile her türlü seye evet der kafasinda bence
Karisini olabildiğince yerin dibine sokan ve saygi duymayan bir adam var, konu sahibi de kendine deger vermiyor kocasina ve ailesine kendini ve ailesini ezdiriyor dolayısıyla saygı sıfır :/

Hepsini okudum. Okumayı çok seviyorum ama ben bile zorlandım :) Uzunluğundan ziyade aslında farklı örnekler olup sürekli tekrarlanan bir şey var: eşinin anneci olması. Onu değiştiremezsin. Onun annesiyle girdiğin her yarışı kaybedeceksin. Yanlış sey dese dahi olsa oğlu seni değil onu kayırır sen naparsan yap.
Ayrıca kendini ve anneni bu kadar ezdirmene şaşırdım. Hadi kendine acımıyorsun annene öyle yapmalarına nasıl izin verdin aklım almıyor. Hiç mi sınırların yok nasıl sineye çekiyorsun? Hiç mi özgüvenin yok? Sen kendine değer vermezsen kimse de vermez örnekleri bariz ortada...
Burcumdan mıdır nedir özgürlüğüme çok düşkünün ve kimse bana ne giyeceğimi dahi söyleyemez. Anında buz kesilir bitiririm o ilişkiyi mesela.
Üstelik bu ikinci evliliğin daha bilinçli olman lazım. Bir de elalem ne der zaten ikinci evliliğim mantığını anlamıyorum. Size ne elalemden. Bırakın ne halleri varsa görsün. Evde çektiğini sen bilirsin.

Bu nedir yaaa?

Bence problem, eşinizi sevmiyor oluşunuzdan çok çok daha büyük.. Şok ola ola okudum.. Konu komşu umrumda olmazdı, böyle bir yerde durmaz bunca şeye katlanmazdım.. Çocuklarımı da asla o aileye o babaya bırakmazdım..

eşinizin seref yoksunluğu göstergesi fantezisinden sonrasını okumaya değer görmedim malesef..15 sene durmuşsun ama artık 15 dakika bile kalma o kendini adam zannedenin yaninda ..bir insanın eşini başka biriyle hayal etmesi ..gerçekten midem bulandı kusura bakmayın..

Oncelikle Allah yardimcin olsun. Ne okudum ben dedim resmen ortasinda dedimki acaba gercek mi.Sonuna kadarda korka korka okudum resmen.Yasadiklarin cok zor Rabbim korusun.Cocuklarin ilerde buyuyecek.Sen su an anne gozuyle bakiyosun ben anne gozuyle bakmayi bilmem ama dusunuyorumki o cocuklar buyuyunce kendi hayatlari kendi yasamlari olucak.Seninde yasamin var elin ekmek de tutuyor.Hepimiz turlu turlu imtihanlardayiz.Sen sonuna kadar sabretmis ve dayanmissin Rabbim herkese kendi kaldirabilecegi kadar sinarmis.Annemlere gidicem diyorsun annenlerin evi su anki yasadigin evden daha mi kotu.Insanlar gercekten cok kotu.2.evliligin verdigi bir durumda var. ben bir kez evlendim bir evliligi sonlandiriyorum su an.Bosanmanin ne kadar zor oldugunu ve ne kadar yorucu oldugunu biliyorum.Sende bir kez bu durumu yasadigin icin sanirim ikinciye korkuyorsun.Cok zordasin dardasin okudukca hissettim Rabbim yardimcin olsun insallah.Rabbim cikis yolu versin caresizligine care versin en dogru yolu sana acsin yon versin insallah kuvvet versin

Sonuna kadar okudum bence bunu mahkeme çözer
Çocukları da mahkeme karar verir kimde kalacağına
Mahkemeye baş vur Sığın adalete
Bu çekilecek dert değil kendi kendilerini yesinler bırakk

yalnızken de , sevgisiz aile ile yaşarken de hayat pek pek zor , kıssadan hisse !

Konunu okudum. Bir yil olmuş ama belki okursan bir gün konunu diye yaziyorum. Evet cok zor yaşadıkların. Kp kv eşin çirkin teklif.. vb. Yalnız Gılgamış Destanı' nın sonuna vardığımda anladım ki sen kabullenmişsin bu hayatı. Akıllı düşünene kadar, deli oğlunu evermiş. Beş tanede torunu olmuş.

Bence boşanın çok zor olur ama yapın çocuklar ilerde kendi hayatlarına bakacaklar siz kalicaksiniz öyle kv ve kp baksınlar beraber 18 den sonra da hiç kimse bisey diyemez. Olan size olacak ya da eşinize iyi bir ders vermenin yolunu arayın

Çift olayından sonrasını okumadım.
Bir insanın 2.evliliğinde çok daha fazla düşünmesi lazımdı. İlk evliliği annecilik yüzünden bitmişken aile apartmanında yaşayan biriyle evlenmemesi lazımdı. 4.ayında sorunlar diz boyuyken çocuk yapmaması lazımdı. Korkunç şeyler yaparken yine bir çocuk daha yapmaması lazımdı. Koca bu kadar değerli bir şey mi ya? İnsan kendine bunları nasıl reva görür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…