Eşimi sevmiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Bende doğuluyum. Bizde öyle iç içe yaşamak diye birşey yoktur. Herkes evlenir evini alır. Ayrı yaşarlar. Ayrıyeten eşiniz gibi fantazileride yoktur. Burda bazen denk geliyorum. Doğulular şöyle doğulular böyle diye. Her şehrin iyiside var kötüsüde. Ama biz genelleme yapmıyoruz. Birde çok boşanmalarda denk geliyorum. Biz doğuluyuz bizde boşanmak yoktur. Ne alaka onu anlamıyorum. Yani benim çevremde eşi ile anlaşamayıp. Boşanan bir sürü kişi var. Sizin içinde bu hayat böyle geçmez. Kim ne derse desin boşanın yolunuza çocuklarınızla devam edin. Bir kere dünyaya gelmişsiniz bir daha gelmeyeceksiniz. Allah korusun hastalığa falan yakalanırsınız sağlığınıza çocuklarınızın psikolojisine yazık.

Merhaba son durum nedir? O evden taşınma ihtimaliniz yok mu? hepsini okudum çok üzüldüm. Ben evli değilim ancak sevgilim doğulu ben de lazım. Açığım sizin gibi. kıyafetime henüz laf etmediler. Asla birlik oturmak istemiyorlar. Doğu adetleri çok mu zor hep gel git yaşıyorum. Sevgilim ailesine ben böyle kabul ettim o açık siz de öyle kabul etmek zorundasınız dedi. Yazdıklarınızdan sonra epey korktum kıyafette sorun yaşarım diye Umarım çocuklarınızın geleceği için en doğru kararı verirsiniz ancak mutsuz aile=mutsuz çocuklar

Çocuklarım için izin verdim belki farkında olmadan.
O cocuklar mutlumu peki oyle bir babayla hergün assalanan bir anne mutsuz bir yuvadan sağlıklı çocuk beklemeyin.

Esinizin iğrenç sapkın yonleri var grup seks gibi ustelik karsisinda bir baskasiyla seks yapsaniz oturup izlicek iğrenç...
Ben boyle herife cocukda emanet etmem sapik bildigin.

Kader heee he Kader sen köle olmayi seçmişsin Kader ne yapsin saglikliyim diyorsun sen hastasın farkindamisin psikolojik olarak cokmussun hadi 1. Cocuk oldu artik tanidin ic yuzlerini anladın neden 2. Deliricem ya hee ah su Kader tasla tasla kilif bul

Roman okur gibi okudum adınıza çok üzüldüm umarım sizde bir gün mutluluğu tadarsiniz ama Allah sevdiği kullarına çektirmiş ne yaparsın imtihan dünyası yapacak birşey yok maalesef umarım mutlu olursunuz cocuklarinizdan yüzünüzü güldürsün Allah ne deyim

Hepsini okudum , hemen hemen aynisini yasadim tek cozumu onlardan uzak olmak ne yapin ne edin uzaklasin esinizi ikna edin..cocuklar icin mecbur katlaniyoruz ama sıkin disinizi sonunda zafer bizim olacak gun gelecek intikamini alirsiniz yaptiklarinin ,hayirlisiyla evlatlarinizi buyutun cocuklar etkileniyor..

Oyy kız bu ne

Ben başkasını düşün benimle birlikte olurken diyince ,orada olsamda o adamı parçalasam diye düşündüm. Ulan sen kimsin de karına o kelimeyi söylüyorsun şerefsiz....Birazda sende olmuş canım o lafları duyunca insanın midesi bulanır.Sen bilirsin ama bu adamdan ayrılmam senin için de çocuklarin için de çok daha iyi olur...

neyse ki kendi doğumunuzdan başlamamışsınz :) şaka yapıyorum büyük bir sabırla hepsini okudum ben :) zor hayat ama bunu kendiniz iztiyorsunuz. çocuklar için değil. siz de biliyorsunz çocukların mutsuz bir ailede büyümesi düzenin değişmesinden daha kötü.
ve ailenize çok kızdım keşke barış demeselerdi. evlerini açıp baş köşye oturtsalardı seni. o kız çocuğunda mutlu ailede büyüseydi. ikinci çocuk olmazdı en azınradn ikinci mutsuz bir çocuk kazandı dünya.

beni bu sözünün çok yaraladı ...Neyse, evdeydim tekrar, kızım evindeydi, en azından yıksada döksede evidir, kimse laf edemezdi....
demek ki baba evindeyken çocuğunuz rahat olamğı için tekrar bu cendereye düştünüz

madem bu sizin sınavınınz ayrılamaycaksınz eşinizin ve ailesinn istediği bir kadın olun ses çıkarmayın. kavga edip de çocukları kavganın içinde büyütmeyin..

Sonuna kadar okudum ve o kadar iyi Anlıyorum ki seni abla Rabbim yardımcın olsun bende doğuluyum makesef öyleler açık kadınları dışlarlar sadece şunu diyeyim keşke değişse eşin ama şimdiye kadar değişmeyen değişmez çocuklarımın düzeni bozulmasın diyorsun Ya ya sen çökersen çocukların iyi olacakmı kendini feda etmişsin bu haksızlıklara karşı sabr etmişsin. Acaba boşanıp dimdik duracağın ve çocuklarına bakacağın çocukların için en azından bir hayat mı kursan çünkü cinsellik yönünden dediklerin hiç normal değil.

Çocuklarım için ne ya..

Benzin dök yak binayı s...r et.

Yani ben fantazi kısmına takildim...adam sizi başkasıyla birlikte olmak içinmi zorladı..başkasını ayartmanız için mi telkinde bulundu....grup sex önerisi mi bu?ve siz bu adama hala kadınlık yapıyorsunuz...
Gerisi klasik zaten kaynana k.peder.sütoğlan modunda bir koca
Ya ben çok üzüldüm gerçekten Allahın tez zamanda kurtarsın sizi o aileden

Yuhhhh diyorum. Adam bildiğin sapık. Herşeyi geç adam sapık ya o adamla durulur mu insan kızı için bile korkar öyle manyak fantezileri olan adamdan. Ben olsam gizlice o sapık düşünceleri ses kaydına alır, siz benim kılık kıyafetimle değil oğlunuzun sapık düşünceleri ile uğraşın diye kp ye kv ye atarım. Arkama bakmadan o evi terk ederim. Baba evinde yaşayacağın her türlü huzursuzluk bu sapık adamla yaşamaktan iyidir.

Çocuk uyuyor yapacak işim yok diye hepsini okudum. Bütün bunları yaşayıp 2.çocuğu yapmanıza pes diyorum. Evlendiginiz için işten ayrilmaniz, ayrildiginiz halde geri dönmeniz fln mantıklı tek bir davranışının göremedim.
Ne diyelim bilmiyorum Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…