Eşimi sevmiyorum.

Anneme bağırıp , üzerine yürüdüden sonrasını okumadım. Kusura bakmayın tüm suç siz de . Siz müsade etmişsiniz size böyle davranılmasını . Yeri geldiği zaman insan çekip gitmesini de bilmeli.

Ben hepsını okudum. Esinin sevilecek bir tarafı yok ki sevesin :/ ayrıca seni suçlayamaz bence kimse, turk toplumunun yapısı bu kadınlar çekiyor ve katlanıyor cocukları ıcın cunku baba evine dönünce hicbir sey eskisi gibi olmuyor fazlalık oluyorsun çocuğunun yaptıkları batıyor elalem ne der diye boşanmıyor kimse ve bu böyle gelmis böyle gidiyor Benım annem de neler cekti ama küçükken bize hep sizin için katlanıyorum derdi herkes böyle bu bir toplum gerçeği su an yeni yeni kadınlar aydınlanmaya başladı son bes senedir falan

okuyabilecegimi sanmistim ama üzgünüm

Evet huzursuz bir evlilik hikayesi daha okumak üzücü ama çocuklar. Çocuklar çok öenmli biraz sabretmişsiniz zaten birazdaha dayanın. Böyle ayrılma durumlarında olan cocuklara oluyor. Orada bıraksanız annesiz boynu bükük kalacaklar.düşünsenize oğlunuz size ilk sevgilisinin terkedişini anlatamayacak. Kızının ilk regl zamanını bilemeyeceksin ilk seninle paylasması gerekirken böyle arzularken. Biraz daha dayanmalısın bırakıp gitsen senden nefret edecekler. Sevdikleri için kırılmanın vermiş olduğu nefret. Onlar için dayanmalısın. Sabrın soonu selamettir bakarsın bir gün eşin senide anlar.anlamasa bile sen bunca şeye göğüs germişsin zaten helal sana biraz daha dayan.

Tek diyebilecegim su: bencil olun. Tek bir hayatiniz var onu da bu sekilde mi gecireceksiniz? Cocuklari bosaninca almaya calisirsiniz cocuklara da anlatirsiniz durumu. Eger mahkeme cocuklari size vermezse de (tum yaziyi okumadim belki) cocuklariniz sizin onlari istediginizi bildigi icin babalarina kizacaklardir anneleriyle gorusemediklerinde.

Bu hayata bir kere geliyoruz be bacım değer mi 3 tane psikopatın hayatını mahvetmesine. Ne kocan adam gibi bi koca ne kayın ailen aklı başında büyükler. 15 yıl demişsin dile kolay. O çocuklar o ortamda mutlu mu sence? Hiç sanmıyorum.
Daha fazla geç olmadan kendine yeni bir hayat kur.

Çok uzun okuyan var mı

İnsanın kendine yaptığını bütün dünya birleşse yapamaz, bu konuda bunu görüyoruz.
Namussuz bir adam
İğrenç bir kayın aile.
Ve bunlara tahammül eden konu sahibi.
Üstelik çaresiz de değil, eli ekmek tutan bir kadın.
Ee neden peki? Millet boşandı demesin diye?
15 senedir??
Bu eziyet??
İmtihan??
Allahın verdiği akıl fikir, izan?
Nerede??
Hani??
Yok artık...

Merhaba, 15 yıllık evliyim, 2 çocuk annesiyim, eşimle aile apartmanında oturuyorum, kayınvalideler alt katta oturuyor, eltim de bahçe katında oturuyor.
Kendimi zorladım yarısına kadar okuyabildim ama birbirini tutmayan olaylar anlatmışsınız ilk başta kapanmanız için eşinizin baskı yaptığını yazmışsınız sonra eşinizin başka adamları ayartmanızı istediğini baska adamlarla birlikte olmanızı istediğini anlatmışsınız. Enteresan geldi bu kadar olay

Abi de komik yalnız ha
Kapansın bol giyinsin filan istiyormuş ya
Daha kolay açılsın diye miymiş
Nasıl fanteziler öyle onlar vuhuu
Aile aşiret fanteziler gırla

Hepsini okudum ve sinir krizi geçirecektim. İnan ailesi doğulu veya değil her insan aynı değil. Bizde doguluyuz ama gelinlerimiz bizim kardeşimiz gibi olur. Şahsen benim babam gelinlerine kendi süt ısıtır kendi icirirdi.

Yani aklım almıyor. Böyle insanlar kaldı mı ya? Eşinize zaten ayrı bir sinir oldum. Milletin kızını ezdirmek ve ezmek için mi almış? Heleki o hayalleri, tövbe estağfurullah....

Siz asla ama asla barismayin derim. Eşiniz ne yapıyorsa yapsın. 4 duvar arasında olmak onlarla uğraşmaktan iyidir. Allah yardımcınız olsun

Gözlerim sasi oldu yaaa hem acik giyinmesin istiyo esi hemde tatile gidince orasini burasini acip birini ayartmasini istiyomus
Birliktelik sirasindada baska erkeklerle hayal ediyomus
İliskiyede birilerini dahil etmek istiyomuuuus

Ahhh be Ablacım ne yaşadın sen ya ne yaşattılar sana ama bu duruma da sen izin vermişsin 4. Ay da çocuk ne ya belli o çocuk olmasaydı hayatını kurtarabilirdin mutsuz bir evliliği sürdürmek de öyle kolay değil üstüne bi de 2. Çocuk bu hataymış evet. Kayınvalideni ve kayınpederini bide eşini bir kaşık suda boğasım geldi resmen terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…