Eşimi sevmiyorum.

Önce kapan sonra oranı buranı aç.
2. evlilik bir defa ayrılığın eşiğine gelinmiş.
1 çocuk yetmemiş 2. çocuk yapılmış.
Resmen evlilikte olmaması gerekenler el kitabı gibisiniz.
Ayrıca anlatmaya çalıştığınız ilişki sw.... ile başlıyor.
Ve ülkemizde yasak.
Fantazilerinizi başka bir platformda yazmalısınız.

Bol giy, kapan deyip sonra kendine birini ayarla swinger yapalım diyen bir eş...Diğer şeylerin önemi var mı ki bunun yanında?

Bir de bunu konunun ortalarında anlatıyorsun, o kadar onemsiz mi? Gerçekten ne hayatlar var millet neler yaşıyor anlamıyorum...

Evlenince hemen işi bırakıp sonra da boşanamıyorum deniyor...Bence sen gibiler çalışmak istemiyor ve bunca eziyet daha iyi geliyor .. Sürekli anlatmak, şikayet etmek ve mağduriyetten besleniyorsunuz

hepsini okudum.
takıldığım tek şey; senin başkalarıyla olduğunu hayal etmesi kısmı oldu...
iğrenç... boşanma durumun da yokmuş,
allah kolaylık versin ne diyim...

Eski konu ama diyemeden edemeyeceğim olayın Doğulu-Batılı olması ile alakası yok cahil her yerde cahil. Taviz bu kadar mı verilir ne demek kayınpederim beni dövmeye kalktı geç geldiğim için. Kocanın kapalı giyin deyip yatakta şunu bunu düşün demesi de ayrı tuhaf. Konu sahibi Müge Anlı'ya çıksa sosyal medya bu konuyla yıkılır, her türlü pislik barındırıyor.

+++ kosasının cinsel sapkınlıkları var grup yapmak istiyor
burayı atlamışsınız yangıncığım :))))

konu sahibi farkında mısınız? heşeyi geçtim kocanız sapık

Edit: anaaaam sorry konu eskiymiş

Ya hepsini okudum cok üzüldüm sizin adınıza gerçekten nasıl zor bi imtihan Anne babaya düşkün bir eş çok zor gerçekten

Ayrıl gitsin çalışıyorsun zaten kendine de çocuklarına da bakarsın yoksa zamanla delirirsin ben büyük konuşmim hayatta dayanamam

Eşinizin ahlaksız tekliflerini okuduktan sonra Neden? Diye dusunmekten digerlerine kafa veremedim acikcasi

şu tanzimat olaya taktim..
niye eşine verdin araba almiş bankaya atsaydin kendine hesap açsaydin kimse dokunamazdi parayı.
o para belki gelecegin içindi.. bide ikinci çocuk da yokmuştu düzen kurabilirdin.

Konu eskiymis ama Normal sekilde okuyordumm o esinizn adam ayarla arkdasini cagri dedigi kisma gelinve gozlerm dort acildi ne kadar namussuz bir adamla evliymissmz digerlrini saymiyorm bile sirf bunun icin bosanin bu igrenc adamdan kurtulun

Ne demek bana cocugumu vermeyecekler onlarin yaninda kalacak. Isterse onbesinci evliligim olsun ne ardima bakarım ne önüme. Bakin sinav diyorsunuz ya sinav nedir biliyor musunuz karşınıza cikan problemleri çözmek yani Allah demiyor ki ben bela vereyim kullarim sadece sabır çeksin böyle bişey yok. Öyle uzun yazmissiniz ve oyle biriktirmissiniz ki hala benim sinavim diyorsunuz. Böyle bir kocanin kendine hayri yokken hala evli kalipta kendime haksizlik edemem. Onlari affetsem kendimi affedemem. Kendimi yerinize de koyup düşünemiyorum bilw Basa gelen bilir kesinlikle ama cocugumdan bebi birileri ayiracak birileri aile icime karisacak oyle bir dunya varsa o dunyayi onlarin basina yıkarım. Ha eşim anasindan ayrilamiyor mu yoluna anasiyla devam etsin. Ben ayri yolda bir sekilde yolumu bulurum. Onla kalsam gidecegim bir yol yok. Hem cocuklarima yazik hem bana ne geregi var. Orman kanunlari mi zaten o evde orman kanunlarini yaşatıyor size. Sinmeyin yahu Allahinizin aşkına sinmeyin. Sabredince Allah size puan vermiyor sabır hastasinizdir isiniz Allaha kalmıştır dua edersiniz boyun egersiniz sifa dilersinuz. Ama siddet hakaret gördüğünüz bir yerde kalmak sizin elinizde. Imtihan diyip Allahi ortak etmeyin Allah kaderimizi kendi cabamiza bagli kılmıştır. Allah yardimciniz olsun. Size cozebileceginiz sekilde yollari göstersin gercekten böyle hayat cok zor.

Bunu okumaya ömür yetmez ablacım
Bosan.

Off hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarı bana yetti boşan bu adamdan çekilecek dert değil anasıyla otursun daha göbek bağı duruyor belli.Birde bu olgunlaşmamış koca bebeği baba yapmışsınız 4 ayda pes.benim anneme o kadar saygısızlık yapılsa o eve daha adımımı atmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…