Eşimi sevmiyorum.

Isinizi birakmak en buyuk hata olmus , hala calisiyorsaniz ayrilin ihtiyacınız yokki

Yazik ya kadin icini dokmus uzun yazidan bahsetmeyin okuyun gitsin
Esin ne demek istiyor aceba erkeklerle hayal ederek felan buyuk konusmuyorum Allah im aklim hayalim dondu evli ciftlerle erkeklerle hayal ediyoru okuyunca

Komple iğrençsiniz yuh yani yuh ya bu nasıl bi cehalet saçmalıktır, daha neler okuyacagız pess!

1-)Cocuklar babaya verilmez
2-)Cocuklarim icin yalanindan vazgeçin. Açık açık ke di düzenim icin deyin.
3-)Çalışın

Aile apartmanında olunca hık desen duyarlar, karışırlar. Herkes aynı şeyleri yaşıyor emin olabilirsiniz. 15 yıllık evli olup birebirini seven de daha görmedim

Eşinizin sizi başka erkeklerle düşünmesi ve devamı midemi bulandırdı keşke o durumda herşeyi bitirseymişsiniz çünkü bunun hiçbir değerde yeri yok...

Yastık değişir kader değişmez adlı çalışma kaderinize başkası değil siz yön vermelisiniz..

Oğlunuza hamile kalmışsınız oraya kadar okumayı kestim. Madem kızın için eve geri gidiyorsun neden çocuk yapıyorsun bu adama

HEPSİNİ OKUDUM

çok zor bir hayat, cahil ve yaşlı insanlara hiçbir şey yapamazsınız. Eşinizde öyle cahil. Kusura bakmayın.

Ayrıca o başka erkekleri hayal ettirme, başka çiftlerle eş değiştirme teklifi filan inanılmaz iğrenç şeyler. Karısını başka adamla gözünün önünde paylaşabilecek bir adam, kızına da çok kötü şeyler yapabilir veya yaptırabilir. Eminim ki öyle de olacak ama o kızcağız bu çivisi çıkmış ortamda kimseye derdini anlatamayacak.

Geliriniz yok, geleceğiniz yok. Aileniz var ama yok. Bence bir an önce morçatı vs gibi yerlere başvurun. Devlet korumasına girmek için çabalayın. O çocuklar mahvolacak.

O sapık zihniyet o kızı rahat bırakmaz. Söylemişti dersiniz.

Devlet korumasına girdiğinizde, anneniz de dahil hiç kimseye yeriniz söylenmez. Ev tarzı bir yerde sizinle aynı durumda kadınlarla kalırsınız ve meslek sahibi edilirsiniz. İzinizi asla bulamazlar ve çocuklarınızla yeni bir hayata başlamak için mükemmel bir fırsatrır.

Aile ve sosyal çalışmalar bakanlığından başvuruluyor sanırım ve eşinizin bu sapıklıklarını anlatırsınız. Kaynanam onu dedi bunu dedi konularından daha ciddi bir durum bu.

Elinizde internetiniz var araştırın, bilgisi olan varsa da yardım etsin. Böyle sapıklık olamaz. Bu ailede 1 kız çocuğu büyüyor!!!

Ben sonuna kadar okudum.Soyleyeck cok sey var ama, ben size sadece KULTUR FARKI diyorum.
Gercekten dogulu doguluyla batili batiliyla evlensin kimse cekmesin yeminle okurken beynim yandi. Doguluyum bende ama yasakilariniz benim evliligime hic benzemiyor. Insan kisiligide onemli k.v kp ornegindeki gibi ama sizde cok ezdirmisiniz kendinizi cocuklariniz icin bisey diyemem.Hic bir cocuk annesiz babasiz buyumemeli ama bu evlilik evlilik degil siz en iyisi bir uzmandan yardim alin!!!

Başladim arada çocugu uyuttum. Mutfagi topladim devam ettim. Bitirdim. Bir sorun nasil bitirdim neden bitirdim.
Ablacim sen ne yasamissin ya ?
Her paragraftan yeni bir bdv konusu cikar keske bir çirpida anlatmasaydin sindire sindire anlatsaydin ?
Eger eve doneceksen kizini 9 ay annesiz birakmayacaktin...
Baktin anneci bir erkek ya evinde oturacaktin ya da gitmişken tam gidecektin.
Calismaya devam edecektin kizina bakici tutacaktin gerekkrse ailen bakmiyorsa. Ama yinede o eve donmeyecektin.
Suan sen sindirsen ne olur sindirmesen ne olur 15 yil evli kalmissin bu adamla...
Sabirlar diliyorum

Konu sahibi en son 22 subatta girmis çok uzun ama sonuna kadar okudum. Çok zor hayatlar var gerçekten üzüldüm. Kadın uzun yazmış ama derdini anlatacağı kimsesi yok ki tabiki uzun yazacak.. Olur da siteye girerseniz kadın sığınma evine başvurmanız tavsiye ederim. Böyle bir hayat yaşayacağınıza devlete sıgının çocuklarınızı da yanınıza alın bin kat daha iyi.

Kocanız resmen size davetkar giyin ve birini bul demiş. Arkadaşınızı komşularınızı grup yapmak için ayarlayın demiş . Bu diğer mevzulara beş çeker gözlerim açıldı okurken , başkasıyla birlikte olun istiyor

Kocan bildiğin sapık bir ruh hastası.Böyle sapık bir adama 2.çocuğu niye yaptınizki.Sizin yerinizde olsam bu sapıkça isteklerini bir şekilde kayıt altına alır onu etrafa rezil etmekle, mahkemeye pis bir sapık oldugunu söylemekle tehdit edip tekmeler dururdum.Boyun eymeyin.Iste ailelerin cocuklarina adam gibi sahip cikmasi lazim

Merhaba sabırla okudum, ama diyebileceğim pek bir şey yok. Eşinizin suçlu olduğunu bilin sadece, mevzu siz ya da şeytani kv kp değil. Eşiniz size böyle davranmayı seçtiğinden böylesiniz. İnşallah çocuklarınızla kıvamırsınız, Allah yardımcınız olsun

Yani bunlara katlanarak nasıl hala durabiliyorsunuz pes.
Bir de çocuk yapmışsınız böyle adamdan.
Zaten 70 yıl ömrümüz var onda da böyle adamla evli kalıp napim sınav de.
Oldu

Sonuna kadar okuyamadım kusura bakmayın, hani çocuk hafta içi sizde haftasonu babada kalacakmış ya, aileniz bunu sorun yapmış yani istememişler anladığım kadarıyla. İşte herşey orada başlıyor aslında.. Böyle durumlarda arkanda ailen varsa bu çok büyük şanstır, ama yoksa mecburen yine dönüyorsunuz aynı yere. Ha ben döner miydim, asla.. 2.bebişi yapar mıydım..bi tane olsun diye yalvarıyorum Allaha 4 yıldır ama, yapmazdım. Bu kadar zamanda çook kanıt toplardınız, kocanızın cinsel istekleri bile bi değişik.. Allah yardımcınız olsun. Güç içimizde, bi erkeğin ellerinde değil..

Buuuukadar uzun konu yazmayın lütfen ya özet diye bişey var.

Buuuukadar uzun konu yazmayın lütfen ya özet diye bişey var.
Okudum ben azimle

Konu eski ama, kocandan tiksindim resmen kayınpeder ve kaynanandan da.
Allah yardımcın olsun.
Çocuklarım için diyorsunuz ama çocukları da kendinizle beraber perişan etmissiniz böyle bir hayatta, onlar da maalesef ileride bu travmaların zararını görecekler, bu hayatın bedelini çocuklarınız da ödeyecek. Resmen zulüm

Çok uzun yazmışsınız atlaya atlaya okudum. Eşiniz hem ruh hastası hem de sapık. Ben anlamıyorum gerçekten dizilerde olur bu kadarı dıyorsun ama oluyor işte. Ya nasıl bir adam karısını cinsel olarak başka erkeklerle düsünmek ister. Bu fantezi değil bu sapıklık sapkınlık. Gerçekten pes. Diğer yazdıklarınız için bu pislikten asla ama asla koca olmaz size. Çok çok üzüldüm keşke ilk evlılıgınızden sonra çok çok düşünerek mantık çerçevesinde yapsaydınız ıkınci evliliğinizi. Ayrılabilecegınızı pek sanmıyorum ama size sabırlar eşinize de akıl diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…