Eşimi sevmiyorum.

Gerçekten çok üzüldüm, ne yazık ki hata üstüne hata yapmak olmuş, bu evliliği sürdürmeye çalışmak da doğru değil. Bana göre tabi, sabırlar dilerim size

Ayrıca adam sapık yaa sapık! Bu hadsiz konuşmaları ses kaydı alıp o çok dindar 7 sülalesine dinletmek lazım.
Okurken cinnet geçirdim, Allahım sabır ver

Sabırlar diliyorum. Yazıp umarım rahatlamışsındır. Tez zamanda feraha kavuşman dileği ile

Çok üzüldüm sizin adınıza hepsini okudum da ama bu sizin sınavınız değil bile isteye göre göre yürümüşsünüz bu yolda geçmiş olsun

İyi niyetle yazmışsınız ama hortlatmak için daha kısa bir konu seçseydiniz keşke.
Konu sahibi aylardır girmemiş foruma. Boş yere gözleri ve ciğerleri parçalanıyor insanların.

Bahane aramayın lütfen zamanında almışsınız çocuklarını.bile bile ömrünü mahvetmek seninki

Kocan sana resmen tövbe yarabbim söyleyemiyorum. Bir partner daha bul takılalım demiş. Sen gerisi boşver zaten. Allah'ım korkunç ya

Pardon konu eskiymiş ama tüylerim tiken tiken oldu yani

Yarısını okudum bir geri bir ileri dönemleri anlatmışsınız çok karışık belli ki kafanız da baya karışık.gereksiz ayrıntılara girmişsiniz özet geçseniz herkes okur daha sağlıklı yorum yapardı. Hikaye gibi olmuş. Kafama takılanlar: 1.evlenince iş neden bırakılıyor. 2. Niye eş ve ailesine kul köle oluyorsunuz. 3. Hadi birinci çocuk oldu ikinci çocuğu niye yaptınız bu kadar sorunlu evliliğe???
Hatanız çok.siz güçlü net tavırlar sergileseydiniz bunları bir yere kadar yapabilirlerdi size.

Sonuna kadar okuyamadim. Kizinizi birakip gitmissiniz. Bunu kabul edemiyorum. Kucucuk bebege bunu yapmaya hakkiniz yoktu. Su an sorununuz ne bilmiuorum, sonuna kadar okuyamadigim icin. Inalah kiziniz sizinledir ve onu bir daha hic birakmazsiniz.

Adamın fantezilerini kacirmişsin.Ozette göremedim

S synbak adamin istediği yenir yutulur bir şey değil. Seni başka adamlarla hayal etmesi sağlıklı bir ruh haline sahip olmadığının isareti....grup seks fantezi düşüncelerini ispatlayip kolayca bosananilir çocuklarını da yanına alabilirdin.
Ailesinden çok bence bu yönü sizi dusundurmeli.

Bunu okuyacaginiza bi kitap okuyun nolur

Bu kadar nasil yazdin hemsire..parmaklarin kitlenmedi mi

Elbette ki sonuna kadar okudum. Benim okumaya üşendiğim şeyi siz yaşıyorsunuz size kabalık edemem. Sonuna kadar okudum ama şöyle bişey var, eşinizin yatak muhabbeti benim midemi kaldırdı. Kv kp ye bişey demiyorum zaten onlar Allahlık. Çocuklardan başka sizin oraya bağlılığınız yok. Bence bu bir bağlılıkta değil. Ayrıca 1 kere boşanmakta aynı2 kere boşanmakta. Kader bu, siz uğraşmışsınız. Paranızıda kazanıyorsunuz sanırım. Çekmeyin derim ben. Bekara karı boşamak kolay falan demesin kimse 4 yıllım evliyim bende

Tahammül edilemeyecek çok fazla şey yaşamışsınız. Ama benim anlamadığım bir kere boşanmışsınız zaten ikinci kez boşanmamayı sırf elalem ne der diye mi kabul ettiniz gerçekten? Mutsuzluğunuzun zinciri, en büyük hatanız burada başlamış.
Tanıdığım biri 2 evlilik yaptı ve ikisinde de boşandı çünkü mutsuzdu. Mutsuz olacaksa evliliği sürdürmenin anlamı yoktu..

Zaten yatak muhabbeti beni tiksindirdi. Siz hala nasıl o adamla birlikte oluyorsunuz?

Çocuklarınız büyük, çalışabilirsiniz. Alın çocuklarınızı ve terkedin o evi. Evet baba evine gidin gerekirse. Onlar bakmak zorunda size. Şuan ki hayatınızdan daha kötü olamaz diye düşünüyorum baba evi. Bir süre toparlanıp hemen ayrı eve çıkarsınız zaten.

Canım kardeşim, hepsini okudum. Ve ağladım. Senin ilk evliliğin nasıl bir evlilikti ki ikincisinde bu kadar büyük şeyleri göğüsledin.? Normalde örneğin bi sevgiliden kıskanç diye ayrılsan diğer sevgiline kıslançlıktan nefret ediyorum dersin ve en ufak emarede sert çıkarsın. İlk eşin anneci diye boşandıysan ikincisini neden anneden bağımsız biri olup olmadığına emin olmadan evlenmeye karar verdin.? Az değil 15 senen feda edilmiş bir evlilik ve çocukların var. Kaç yaşındalar kayınvalide kayınpeder.?

okudumda bukadar sorunlu bi evlilikte 4 yil sonra ikinci bebek niye onu gecti kocan baska erkeklerle hayal edip komsunu cagir arkadasini cagir diyoda sen nASI durabildin。 kp sen kimsin de dovmeye kalkiyon birak kp
i elti amca herks evliliginizde soz hakki veriyo tobeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…