Eşimi sevmiyorum.

3 kere dinlendim molalar verdim ama sonuna kadar okuyabildim şükür. sen bu adama çok yüz vermişsin bune ya içim şişti.

Konuda çok detay var gerçek olabilir, biri bu kadar uydurabiliyorsa helal valla.
Benim tek anlamadığım konu sahibinin çocuklarımı alır diye korkması, zaten büyüyünce de çocuklara soruyorlar ve ona göre karar veriliyor.
Dert sahibi olacağıma ayrılır huzur içinde yaşarım, ne çekeceğim eşimin swinger isteklerine varana kadar ahlaksizliklarini.
Ailesi konusunda konu sahibi başta restini çekseydi bu kadar yüz göz olmazlardı.

konu yazarken okuyacakları da düşünün, yarıya kadar bile okuyamadım,
kim okuyup yardımcı olacak size, olumsuz ne varsa tüm ayrıntısıyla biriktirmişsiniz,

Sapık bir adam, saçma sapan bir aile ile geçen 15 yıl siz buna hayat mı diyorsunuz . Kusura bakmayın da ister 2. ister 5.evlilik olsun böyle hayat mı geçer

Aynen sizi tebrik ederim. Zaten yatağımı ayırdım. Bunları yüzüne vurunca, seni şikayet edeceğim, Herkeze anlatacağım dediğimde, gelip yüzüme iki gülücük atıyor. Sonra yine aynı şekilde hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor, konuşuyor, sanki çok mutluyuz. Ona göre. Bu kadar yüzlülüğünü kaldıramıyorum. Ama rezil edeceğim onu. Kanıtın yok, nasıl ispatlarim ki. Sadece yaşadıklarımı biliyorum.

Çok fazla uzun bu kadar detay yazmaya ne gerek vardı başını okudum ve diyorum ki 2. evliliğini yapan birinin biraz daha ince elemesi gerekir değil mi yani küçükte değilsiniz 8 sene geçmiş ilk evlilikten ama biraz da evleneyim yuvam olsun mantığıyla yapılmış ancak kültürlerini hayatlarını bir tanımanız lazımdı aynı apartmanda nasıl olur düşünmeniz gerekirdi madem işe girecektiniz biraz çocuk için bekleseydiniz inşallah bundan sonrası iyi olur

Amin, teşekkür ederim.

Eğer boşanırsanız ve size ikinci de olmadı diyen akrabalarımız olursa onlar akbabadır, hayatınızdan çıkartın.
Kaderin sillesini yemiş(!) kayınpederinizi dinleyen beyni nohut eşinizin sizi sevdiğini ama gösteremediğini düşünüyorsanız hata yaparsınız. Ne demek ya başka erkeklerle hayal etmek bilmem ne, abi bu fantezi değil. Sevdiğin kadını başka erkeklerlr hayal etmek nasıl bir gavatlıktır?
İçim şişti gerçekten. Allah kurtarsın

Kadın dolmuş demek ki ondan yazmış böyle uzun uzun. Ben okudum sonuna kadar ve çok ama çok üzüldüm içim sızladı bildiğin. Allah sana yardım etsin işin çok zor. Böyle ömür geçer mi, olan sana oluyor. Çocuk meselesi evet çok zor mesele ama onlar büyüyorlar onlara birşey olmuyor. Hep annem öyle der. Sizin için katlandım biçok şeye ama şimdi siz büyüdünüz ve yaşadıklarım yanıma kaldı diye. Ne diyim zor bi durum yaşamayan bilemez. Bide gülüp espiri yapanlar olmuş, yazık onlara da. İnsanlık kalmamış. Belki sen bunları ağlayarak yazdın, kimileri de burda gelmiş goygoy yapıyor.

Amin, onun ki sevgi değil, saplantı, vitrinci, kafasına ne takarsa onu sahiplensin, seven insan böyle yapmaz, kendisine defalarca söylüyorum sen adam degilsin diye.
Düşünceleriniz için yine sağolun.

İnanın, dalga geçmek için yazmadım, ben ki.seyle görüşmuyorum, evime gelen bir arkadaşım yok, kaynanayla aynı binada olunca her gelene karıştılar, şimdi hiç kimse onlar varken gelmek istemiyor, aile gelemiyor bana. Onları eve almadigim için, eşimde benim ailemi istemiyor.
Daha yazamadiklarim var, bunlardan başka.
Çocukları bırakamam onları görmeden yaşar mı bir anne.
Tek iyi bir taraf var,, adamın dayağı yok.
Beni anlayan bir kaç kişiden birisiniz, bunun için teşekkür ederim.
Burayı niye meşgul ediyorsun diye yazmış birisi, dört duvar arasında geçiyor her günüm, burası geldi aklıma, telefonun arkasında bir dünya insan varmış, yine de Herkeze teşekkür ediyorum.

Biraz uzundu ama hepsini okudum rabbim yardımcın olsun iinşallah cok üzüldüm bu gece yarısı senin için rabbimden dua istedim bundan sonraki hayatın mutlu huzurlu geçsin diye rabbim kocanı öyle akıllandırsınki sana yaşamadıgın huzuru yaşatsın inşallah canım kardeşim

Bu kadar zor bir hayata mahkum olmak icin iki tane de çocuk yapmışsınız, hep beraber mahkum olmuşsunuz. Sevgisizlik içinde büyüyen çocuklar olacaklar. Cok üzgünüm.

Üşenmedim ve gecenin üçünde sonuna kadar okudum. Ama gerek yokmuş, çünkü ilk iki paragrafta anlatılan şeylerin aynısı.
Okumayanlar için özetle; ailesine düşkün ve pasif bir eş, agresif bir kayınvalide, diktatör ve çok çabuk dolduruşa gelen kayınpeder.

Konuyu yarıya kadar okudum. Size özel mesaj göndermek istiyorum. Profilinize sınır getirtmişsiniz. Eğer bana özel mesaj gönderirseniz konuşmak istediklerim var tecrübe ile sabit.

valla üşenmedim okudum.
öncelikle benim burada gördüğüm en en büyük yanlışı sizin kendi aileniz yapmış. Sizi bir başınıza bırakmış, arkanızda hiiiç olmamış. Hadi onu geçtim Bi adam gelip kendisinr bağırıyo o da ben gidiyorum eyv deyip gidiyoo. Bu nasıl analık babalık?
daha sonra bunları bie bile yaşayan sizsiniz...hakkınızı hiç savunmamışsınız bugüne kadar hep boyun eğmişsiniz o yüzden bu saatten sonra yapacağınız hiç bir şey önemli değil. Dönüp bir de çocuk yapmışsınız. Yanlışlıkla oldu demeyin inanmam biiiir sürü korunma yolları var...
Ayrıca eşiniz bildiğiniz SAPIK, ne demek mini etek giy bilmem ne... ben olsam cümle aleme rezil ederim onu bu nedir ya!!!
Geçmiş değişmez, yaptıkları korkunç şeyler evet bu saatten sonra yapabilrceğiniz çok şey var inanın bana, siz böyle bir psikolojide zaten sağlıklı bireyler yetiştiremezsiniz. Çocuklarınızı alın, boşanın, nafakanızı fazlasıyla alırsınız iyi bir avukatla merak etmeyin sonra bir iş bulun... en azından huzurlu olursunuz....

Ilk evliliğinden sonra cok cok iyi tanıyıp adım atmalıydın hadi evlendin ertesi günü kaynvalideme refakat etmek ne demek ne münasebet esinin seni başkalarıyla düşünmesinden tut ikinci cocugu yapmana kadar hata cok ama nasip de varmis doğmuş allah onlara saglik versin sen en başta herseye evet demissin keske geri döndüğünde bidaha barışmasaydın simdi keşkelerinde faydasi yok ne desem bilemedim allah yardımcın olsun evlatlarından yana yüzün gülsün insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…