Eşimi sevmiyorum.

Anam bacim kac gün ugrastin bunlari yazmak icin kafa tasim firladi valla Ama yine de okudum
Simdi öncelikle is kocan olan mahlukatta bitiyor. Madem anasinin emri altindan cikmayacakti ne diye evlendi???
Sana da ayrica bravo 2. Evliligin daha temkinli adim atman gerekirdi ki yas tahtaya basmim diye...
Kocanin fantezi olayini okudugumda da midem bulandi ya

Kizini birakip baba evine dönmek???
Hadi biraktin 9 ay boyunca görmemek ne arkadas???
Ayrica senin yaninda hanzo esin annene bagiriyor hakaretler ediyor üstüne yürüyor yetmiyor telefon firlatiyor. Sen ne yapiyordun o esnada???
Ben olsam var ya bütün bunlar anama yapilacak o adami döve döve anasinin evine indirirdim aynisini da anasina yapardim.
Allah sana da en bolundan peygamber sabri versin.
Bosanacak durumun varsa bosan. Cocuklarin büyük olduklari icin mahkeme sorar bunlara zaten kimdekalmak istediklerini
Anam bacim kac gün ugrastin bunlari yazmak icin kafa tasim firladi valla Ama yine de okudum
Simdi öncelikle is kocan olan mahlukatta bitiyor. Madem anasinin emri altindan cikmayacakti ne diye evlendi???
Sana da ayrica bravo 2. Evliligin daha temkinli adim atman gerekirdi ki yas tahtaya basmim diye...
Kocanin fantezi olayini okudugumda da midem bulandi ya

Kizini birakip baba evine dönmek???
Hadi biraktin 9 ay boyunca görmemek ne arkadas???
Ayrica senin yaninda hanzo esin annene bagiriyor hakaretler ediyor üstüne yürüyor yetmiyor telefon firlatiyor. Sen ne yapiyordun o esnada???
Ben olsam var ya bütün bunlar anama yapilacak o adami döve döve anasinin evine indirirdim aynisini da anasina yapardim.
Allah sana da en bolundan peygamber sabri versin.
Bosanacak durumun varsa bosan. Cocuklarin büyük olduklari icin mahkeme sorar bunlara zaten kimdekalmak istediklerini

Ne demek ya annene bağırması falan ne hadle kim oluyo ya o salakoğlu salak tepem attı ya

Orda sineye çekmemen gerek birincisi annene bağırmasina musade edip hesabını sormaman
İkincisi de eşinin fanteziler ı yani bir adam.eşine nasıl diyebilir mini etek giy komşunu çağır adam seni beğensin bu nasıl bişey ve hala o adamla evlisiniz öylemi üzerine çocuk bu adam.yarın bi gün sizidaha fazla felaketiniz olacak tek başına elbette bakabilirsin o kadar bakim evi var isini gücü nü oturttur bağlı değilsin ona bi ayaklarının üzerinde durmayi öğren kayinpedere gelince oyle bir insan a ne denilebilirki Türkçede sözlük anlamına yer veremedim

ALOOOOO adam sana SWINGER teklif etmiş bacım iyi misin sen??? Hala kayınpeder kaynana diyorsun ya hala özür dilesinler gönül alsınlar diyorsun.
aynen yaa bende o kısma takıldım saf mı bu kadın grup sex isteyen kocası varken hala kaynana kayınbaba ben şooookkk adam namussuz olan zihniyetini etekle örtecek galiba

O anne baba , kızlarını eve sığdıramamişlar ama. Çocuğu kabil etmemişler.

Bile isteye o insan kilikliya geri gitmesine göz yummuşlar. Hak ettiklerini yaşamışlar.

Adam ağır sapık bu arada, başka adamla hayal ettirmek hem de karısına.. Benim arkadaşlarımı 3.olarak istiycek yanımıza eşim??

Kardeş bu heriften 2.bir çocuk daha neden?? Bu evlilikte ısrar neden? Çalış bak çocuklarına. Kv kp salla herif tırt herif!!!

2.çocukta bıraktım okumayı..Bazı şeyler biraz müstehak sanki bizlere..

Kusura bakmayın ama siz bu evlilikte defalarca bile bile lades demişsiniz. 2. Evliliğini yapan bir kadın neleri istememesi gerektiğini çok net bilir. Ben de 2. Evliliğimi yaptım, ilki anacıydı her boka karışırdı her boka küserdi ve özür beklerdi aynı senin eşinin ailesi gibi. Bunu istemediğim çok netti... eskisinin ailesi kabile hayatı yaşardı aynı senin şu an ki eşin gibi, bunu istemediğime emindim. Neyse konu uzun yorumu da uzatmayayım ama eski eşinle ve deneyiminle nasıl kayınvalide ile oturmayı kabul ettin anlayamadım. Bir evlilikte sorun olabileceğini deneyiminle bilirken 4 ayda hamile kalmak nedir? Hadi orda da neyse diyorum hazır gitmişsin neden dönüyorsun bir şekilde çalışıyormuşsun kızını da alırdın, hadi yine döndün diyelim, bu cehennemin içinde 2. Çocuk niye...
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ya kendine çare yarat, iş bul anne evine dön ya da burada şikayet etme... kusura bakma treni defalarca kaçırmışsın, hayatta bazı şeyler başımıza geliyor evet, ama biraz da bizim akıllı davranmamız lazım

valla ne dıyılırkı okudum sonuna kadar içinizi dökmüşsünüz iyi dayanıyorsunuz helal olsun size evlıya sabrı var hayret ıcınde okudum ne kadar igrenc esınız başka çifltlerle arakdasınzıla resmen teklıf etmıs gıbı bunu düşünmesi dıle getırmesi çok yanlıs yanı bi nevi ark göz dikmiş yanı mümkünse uzak tutun ark eişinizden allah muhafaza terbıyesız herif gitmeyın tavrınızı koyum belırlı yaşa gelmıssınız bırakın eşimiz gitsin anasıdırda ne bu bu kadar düşkünlük karın var cocugun var annan büyüttüde bu kadar da okmazkı sızın yerinizde ben olsaydım kafayı yerdım herhalde öyle düşünüyorum 15 yıl dıle kolay hergün aynı çatı altında suratsız ınsanlarla bı de kıymet bılmezler bunlara varya mapıcan kapatacan kapıyı suratlarını bıle görüp muhattap olmucan oglumuda uzaklastırıcan öyle lazım allah yardımcınız olsun bu saate sonrada gıtsenızde degısen ne olur cocıklarıjız için perişan oluraunuz cocuk olmasa elınızı baglayan

Bu konu gerçek mi? Adam hem "kapan, bol şeyler giy" diyor hem de tatilde "oranı buranı aç, birini bul, eş değiştirelim" diyor. Bu ikisi aynı anda nasıl olabiliyor anlamadım.

Konuyu da sonuna kadar okudum ve tek üzüldüğüm çocuklarınız, özellikle de kızınız.
Hala "çocuklarım için katlanıyorum" diyorsunuz ya, umarım olmaz ama yarın kızınız evlenmek için itin tekini bulup geldiğinde, her şeye susup sindiğinde başınızı duvarlara vuracaksınız.
Ama ona kızmayın ve sizi örnek aldığını hatırlayın.

İşin varsa eğer kaç kurtul bu yamyam aileden bacım. Nafaka al, Donlarına kadar soymaya çalış . Ne kadar yaşarız belli değil. Çekme daha fazla.

Başka erkeklerle hayaller ne demek. Bu adamı kesinlikle boşa sapık yahu bu. O kayınpeder de insan değilmiş . Büyük konuşmak istemem ama ne sabır var sizde yahu. Katlanılmaz ki bu adamlara

Yarısına zor dayandım ama tek bir şey yazacağım kusura bakmayın size müstahak

Çünkü açığım, eşim başta bu konuyla ilgili benimle konuşmadı, sadece kıyafetlerin biraz bol olsun dedi
Ben bu tutarsızlığı çözemedim

Onlar da bilmiyor ki, oğullarının böyle pis olduğunu, gerci bilseler de korur onlar birbirlerini. Beni suclarlar sen yuzunden diye, ben onlardan herşey beklerim
Kayinvalideni bir nebze anladım da ben asıl hem bol giyin hem de komşuyu eve çağır diyen kocayı anlayamadım

Ne biçim bir eşiniz var ya.Hadi ilk zamanlardan hamile kalmışsınız tamam ama bebek doğduğunda bu adam annenizin üzerine yürümüş, bir şey dememişsiniz, evi terk edip gitmişsiniz bebeğinizi size göstermemiş, geri dönüp bir daha bu hödük adamı baba yapmışsınız bile bile, adamın fantazi dedikleri şey resmen mide bulandırıcı,sapıkça.Siz çocuklarınız için katlandınız bunca şeye öyle mi?Bu konuda sadece çocuklara üzüldüm , maalesef insan ebeveynlerini seçemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…