Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben derdimi yazdım, kötü anne değilim, bile bile bu fantazilerin üzerine çocuk yapmadım, 3. Çocuktan sonra başladı. Ondan önce de vardı ama, bu kadar ileri boyutta değildi. Bana bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum, beni aldatıyor diye ailesine çevresine rezil etmek istiyor. Belki de beni kapı dışarı etmek için.Ne biçim bir eşiniz var ya.Hadi ilk zamanlardan hamile kalmışsınız tamam ama bebek doğduğunda bu adam annenizin üzerine yürümüş, bir şey dememişsiniz, evi terk edip gitmişsiniz bebeğinizi size göstermemiş, geri dönüp bir daha bu hödük adamı baba yapmışsınız bile bile, adamın fantazi dedikleri şey resmen mide bulandırıcı,sapıkça.Siz çocuklarınız için katlandınız bunca şeye öyle mi?Bu konuda sadece çocuklara üzüldüm , maalesef insan ebeveynlerini seçemiyor.
2. Çocuktan sonra başladı.Ben derdimi yazdım, kötü anne değilim, bile bile bu fantazilerin üzerine çocuk yapmadım, 3. Çocuktan sonra başladı. Ondan önce de vardı ama, bu kadar ileri boyutta değildi. Bana bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum, beni aldatıyor diye ailesine çevresine rezil etmek istiyor. Belki de beni kapı dışarı etmek için.
İnşallah, teşekkür ederim.benzeri bende de var. sizinki bir üst seviye ama... en sinir olduğum şey çocuğun annesi varken başkalarının sözüne göre hareket edilmesi.. anne çocuğu dışarı çıkmasın istiyor, kv babayı dolduruyor baba çocuğu dışarı çıkarıyor. ennnn sinir olduğum kısım burası oldu. Allah kolaylık versin size. o aile için de umarım ilahi adalet yerini bulur. yaptıkları yanlarına kar kalmasın
Zaten kızım 13 yaşında, odasına izinsiz paldır kültür girme diyorum, uykudayken, olur ya, ergen.
Dinlemiyor, benim kızım istediğimi de yaparım anlayışında.
Bu kadar değil ayol godoş adam da var konuda swinger olayına kadar makul şekilde okudum da sonrası tam ergen masalıBastan ne oldugu belli olan sut cocugu bırıyle evlenmıs baba sozunden cıkmayan.
Isını bırakmış, dorduncu ayda hamıle kalmıs
Kayınpeder ne dese o olmus.
Ama en bastan da böyleymiş zaten.
Napayım saglıklıyım benimde sınavım bu dıyıp kadere suc atarak bıtırmıs konuyu
Ha bide cocuklarından ayrılamazmıs ve cocuklar ayrılırlarsa kocasıyla mutsuz olurlarmıs diye bosanmamıs, bosanmayacakmıs.
Ozet bu.