Eşimi sevmiyorum.

Ne biçim bir eşiniz var ya.Hadi ilk zamanlardan hamile kalmışsınız tamam ama bebek doğduğunda bu adam annenizin üzerine yürümüş, bir şey dememişsiniz, evi terk edip gitmişsiniz bebeğinizi size göstermemiş, geri dönüp bir daha bu hödük adamı baba yapmışsınız bile bile, adamın fantazi dedikleri şey resmen mide bulandırıcı,sapıkça.Siz çocuklarınız için katlandınız bunca şeye öyle mi?Bu konuda sadece çocuklara üzüldüm , maalesef insan ebeveynlerini seçemiyor.
Ben derdimi yazdım, kötü anne değilim, bile bile bu fantazilerin üzerine çocuk yapmadım, 3. Çocuktan sonra başladı. Ondan önce de vardı ama, bu kadar ileri boyutta değildi. Bana bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum, beni aldatıyor diye ailesine çevresine rezil etmek istiyor. Belki de beni kapı dışarı etmek için.

benzeri bende de var. sizinki bir üst seviye ama... en sinir olduğum şey çocuğun annesi varken başkalarının sözüne göre hareket edilmesi.. anne çocuğu dışarı çıkmasın istiyor, kv babayı dolduruyor baba çocuğu dışarı çıkarıyor. ennnn sinir olduğum kısım burası oldu. Allah kolaylık versin size. o aile için de umarım ilahi adalet yerini bulur. yaptıkları yanlarına kar kalmasın

Ben derdimi yazdım, kötü anne değilim, bile bile bu fantazilerin üzerine çocuk yapmadım, 3. Çocuktan sonra başladı. Ondan önce de vardı ama, bu kadar ileri boyutta değildi. Bana bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum, beni aldatıyor diye ailesine çevresine rezil etmek istiyor. Belki de beni kapı dışarı etmek için.
2. Çocuktan sonra başladı.

benzeri bende de var. sizinki bir üst seviye ama... en sinir olduğum şey çocuğun annesi varken başkalarının sözüne göre hareket edilmesi.. anne çocuğu dışarı çıkmasın istiyor, kv babayı dolduruyor baba çocuğu dışarı çıkarıyor. ennnn sinir olduğum kısım burası oldu. Allah kolaylık versin size. o aile için de umarım ilahi adalet yerini bulur. yaptıkları yanlarına kar kalmasın
İnşallah, teşekkür ederim.

Allah yardımcın olsun bu ne arkadaş kendi hayatını yasiyamamissin

Valla sonuna kadar okudum ve ne yalan sölim çok çok üzüldüm durumunuza ama kendinizi bu konuma getiren yine kendinizsiniz zaten bir insanın kendine yaptığını başka kimse yapmıyor bu sizin sınavınız ise sınavdan kurtulabilirdiniz kader elbetteki var ama mantıkta var Allah önümüze iki yol sunmuş tercih sizin elinizde tabiki evlat da önemli ama onlar için böyle bir adam bile çekilmez ayrıca kimse kimseyi çekmemeli Bu dünyaya yalnız geliyoruz ve yalnız öleceğiz kimse kimsenin yerine ölmüyor kendinize gelin dik durun ve bu adamdan kurtulun

Yarısına kadar okudum kusura bakmayın. Başlarım ben böyle eşe böyle kayınvalideye herşeyi alttan alırım ama kimse benim aileme anneme o şekilde davranamaz nasıl sessiz kaldınız bebegide alır annemle giderdim. Böyle terbiyesizlik böyle saygısızlık olamaz ya

okumayanlar okumadım yazmasa olmuyor mu? anlamadım gitti okumadım yazınca ne oluyor yani okumuyorsanız okumadan konudan çıkın yazmaya belirtmeye ne gerek var.
konu için bence siz bile bile çekmişsiniz çekmeye de devam edeceksiniz gibi onca sene geçmiş bu saatten sonra ne eşiniz değişir ne ailesi. sanırım çocuklar için ayrılmakta istemiyorsunuz bir nevi kabullenmişsiniz.
bir de çalışan ekonomik özgürlüğü olan kadınsınız bence kırılma noktası ilk çocuktan sonra ayrılmaya karar verip evi terk edip ama vazgeçip geri dönmenizde olmuş. o zaman dik durup bitirmeliydiniz kesinlikle.

Hepsini okumadım ama zaten birazını okumak bile yeterli. Çok fazla hata yapmışsınız.
1. Aile apartmanında oturmayı kabul etmek. İlk evliliğiniz de eşinizin ailesi yüzünden bitmiş olmasına rağmen.
2. İşten ayrılmak
3. Her şeyinize, başınızın açıklığına kadar karışmalarına müsaade etmek
4. Eşinizin annenize kin kusmasına rağmen evli kalmaya devam etmek.

Sonuna kadar okuyamadım ama boşanmayı düşünmüyor musunuz? Böyle hayat mı olur. Okurken bile içim daraldı.

Kocan senin kapanmanı istiyor ama tatile gittiğinizde sana oranı buranı aç, erkek ayarla demesi...Ve kız kardeşin ve eşiyle swinger yapmak istemesi kısmından sonra yazılacak bişey kalmamış bence ama sen bunları da görmezden gelmişsin...

Sen de normal değilsin...2. Evlilik diye her seye boyun eğilmesi mi gerek? Psikolojin bozulmuş...Kocan tam bir leş özür dilerim

Okudum hepsini diycek bisey bulamiyorum cok uzgunum kocan adam degil sadce bunu diyebilirim herseyi gectim baska adamlara orani burani goster baskasini hayal et ne demek tovbe tovbee 2 cocugun var cok uzuluyorum boyle kaynbabalardan kayin validelerden nefret edyrm onlarnda cocuklari var Allah buyuk yanlarina kalmaz elbet yasli insanlar dinlerine bagli madem hesap gunundendemi korkmazlar sen onlara sna boyle yaptklari zaman benim kiyafetme karisiyosunuz dinimize bagliyiz diyosunuz 15 senedir bana yaptklarnizin hesabni nasil vericeksiniz Allah katinda diyin bidahada onlarla muhattap olmayn cocuklarnizla ilgilenin ama o sapik adamlada olmaz cocuklarnz buyuyunce amlatn onlara sizi anladklari zaman esinizden bosanin ozaman cocuklarda sizi ister kimse engel olamaz Allah yardmcniz olsun

Merhabalar, konunuzu okuyunca cok uzuldum. Barolarin Kadin haklari birimleri var, bosanmasaniz da ilinizdeki baronun Kadin haklari birimine gidip bir konusun size bilgilendirebilirler velayet vs konularinda. Ilinizdeki Kadin derneklerini aratin. Bazen psikolog hizmetleri de oluyor, hem Kadin derneklerinin (mesela mor cati) hem de belediyelerin, tam bilmiyorum uzun suredir Turkiye'de yasamadigim icin ama bir bakin. Hicbir sey yapmasaniz da bir fikriniz olur en azindan iyi hissedersiniz.

Ben eşinizin garip fantazilerine takıldım. Devam ediyor mu hala? Çok kötü bir durum. Belki ilk başta bu işi bitirseydiniz bu kadar zorlanmazdiniz. Kendi adıma dayanamazdim asla. Çocukları niye size vermesinler, size verirler bunların kanıtlarını elde etseniz keşke. Bilemiyorum. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Sonuna kadar okudum. Bir tebrigi de hak ettim bence :))

Zaten kızım 13 yaşında, odasına izinsiz paldır kültür girme diyorum, uykudayken, olur ya, ergen.
Dinlemiyor, benim kızım istediğimi de yaparım anlayışında.

O kizinizida alip bi kadin siginma evine gidin hemen. HEMEN!!

Bastan ne oldugu belli olan sut cocugu bırıyle evlenmıs baba sozunden cıkmayan.
Isını bırakmış, dorduncu ayda hamıle kalmıs
Kayınpeder ne dese o olmus.
Ama en bastan da böyleymiş zaten.
Napayım saglıklıyım benimde sınavım bu dıyıp kadere suc atarak bıtırmıs konuyu
Ha bide cocuklarından ayrılamazmıs ve cocuklar ayrılırlarsa kocasıyla mutsuz olurlarmıs diye bosanmamıs, bosanmayacakmıs.
Ozet bu.
Bu kadar değil ayol godoş adam da var konuda:KK70: swinger olayına kadar makul şekilde okudum da sonrası tam ergen masalı

X