Eşimi sevmiyorum.

Ben eşim olacak o adama asla güvenmiyorum. Zaten ben ona bu durumdan rahatsız olduğumu söylediğim zaman, sende istiyorsun diyip, işin içinden çıkıyor, yani tek tarafli de
Ben bu durumdan rahatsız olduğumu söyleyince, sende istiyordun diyip, beni de işin içine dahil ediyor. Ben onunla bağlarımı kopardim, ayrı yatıyorum zaten. Aşkım demek bile içimden gelmiyor ona.

Nasıl yani? Konu sahibi şimdi kocası yola gelecek diye eşinin dediklerini yapsın mı diyorsunuz? Beynim yandı şuan

Arkadaşlara katılıyorum. Ben de oranı aç buranı açtan sonrasını okumadım. Elin,adamının size bakması için çabalayan ve buna fantezi diyen adamla nasıl ikinci çocuk yaptınız hayret. Eşinizi sevmemek için çok geç kalmışsınız. Söylenecek çok söz var da ayrılsanız da çocuklarınız için barışırsınız zaten, ayrılın demiycem hiç. Çocuklarınıza yazık, size veya babasına değil.

Böyle pis istekleri 2. Çocuktan sonra başladı.

Valla tek okuyan ben miyim şuan bulanık görüyorum gözlerim yandı da
Kaynanam kayınpeder kaynı eşi eltisi kombisi çocuklar bacım Allah sabır versin insallah

Ben sonuna kadar okudum

Kendi eşimde böyle benim.
Ama tek fark aile apartmani değil ve kayonbabam hiç seni döverim falan demmedi . Iyi katlanmışsin

Ben sonuna kadar okudum

Kendi eşimde böyle benim.
Ama tek fark aile apartmani değil ve kayonbabam hiç seni döverim falan demmedi . Iyi katlanmışsin
Çocuklarımdan ayri kalamam. Onlarsiz alıp başımı gidemem. En azından dayağı yok eşim olacak adamın. Tehditle, suçlayıcı laflarla, hakaretlerle şiddet yapar. Dogulularda şu da var, kadinin erkek kardeşleri yoksa o kadını eserler. Benim hiç erkek kardeşim yok. Babam sessiz olduğu için beni zayıf gördüler. İlk evliligimde annem istediğine verdi, olmadı çekti aldı. Bu evliliğim için ise, öncekini ben buldum, bunu da sen buldun dedi. Çekip almak istedi ama çocuk var diye birşey yapamadı. Onların da gözlerini korkuttu.

Tamamını okuyamadım ama şunu demek istiyorum. İnsanları affetmeyi, bir şeyleri unutmayı öğrenmelisiniz. Taa 15 yıl önce ilk çocuğunuz doğduğunda olanları anlatmışsınız mesela. Bu kırgınlıklarınızı, üzüntülerinizi kendi sağlığınız için boşvermelisiniz. Benim annem de sizin gibiydi. Ben liseye giderdim o odasında ağlar kvsine söverdi (taa evlenirlerken yaptıkları şeylerden dolayı). Annem şu an Alzheimer hastası. Doktorları her şeyden önce o kırgınlıklarını bırakamayıp aklında kurup durdukları yüzünden içine kapanışını sebep gösteriyor. -hastalığın 46 gibi erken bir yaşta ortaya çıkmasında en azından- Yıllarca da antidepresan kullandı. Yine kendisini kıranları affedemediği unutamadığı boşveremediği için. Kendinize bunu yapmayın lütfen.

Buraya daha dün olmuş gibi yazabildiğinize göre belli ki çok kafanıza takıyorsunuz. Boşanmayacaksanız da boşvermeyi unutmayı öğrenin.

Oha! Oranı buranı aç diyen, başka erkek hayal etmenizi isteyen bir kocanız var. Valla iyi cesaret. Millet ilk evliliği yapmaya korkuyor kocam manyak çıkar mı diye, siz ikinci evlilik ve çocuk da yapmışsınız. Karısını başka erkeklere ayarlamak isteyen adama ne dendiğini biliyorsunuzdur sanırım. Eşini gerçekten seven biri swinger denen iğrenç şeyi aklından bile geçirmez.

Ben böyle bir adama çocuğunu bile göstermem. Çok net. Ahlaksızın teki. Neden boşanmadığınızı merak ediyorum.

Unutulacak şeyler değil ki, benimle birlikte anneme babama da manevi yönden zarar verdiler.
Zaten bugüne kadar hep alttan aldim, iyi olmak istedim. Eşim sil dedi, sildim, sünger çek dedi çektim. Bosveremiyorum. Her gün seslerini duymam bile beni öyle rahatsız ediyor ki.
Evet, eşim bana psikologa git dedi, ben kabul etmedim, çünkü ilaç bağımlılık yapar diye, sonra ne diyecekler bana deli işte ilaç kullanıyor. Anneniz için ise üzüldüm, Allah şifalar versin. Bakalım bende ne çıkacak ileride hastalık olarak bilmiyorum. Rabbim kimsenin eline düşürmeden alsın canımı diye hep dua ediyorum.

Aynen..
Bizim aile de beş para etmez.

Eşimin hakaretleri girla

Ağzınızdan yel alsın, daha gençsiniz öyle düşünmeyin. İnanın başlığı okuyunca da üzülmüştüm tek başına, eminim sevmediğiniz birinin birilerinin yanında olmak çok zordur acı vericidir. Ama iyi yanından bakmak lazım, çocuklarınız büyümüştür artık. Bir yerde eyt’ye takıldığınızı emekli olacağınızı okudum, emekli olumca basın tekmeyi de kendi hayatınızı yaşayın artık. İnanın bunun için geç değil. Her şey gönlünüzce olsun.

Benim anlamadığım eş, oranı aç buranı aç başka adamlar görsün adamlar eve gelsin tahrik olsun diyor. Eş ailesi oranı kapa buranı kapa geç gelme evden çıkma diyor? Keşke eşinizin sözlerini videoya alıp ailesine ve boşanıp çocukları almak istiyorsanız mahkemeye izletseniz. Boşanma sürecinde direkt istediğinizi almak için aileyi bile ürkütebilirsiniz videoları yaymakla muhafazakar bir aile belliki utanırlar yayılmasından bi ihtimal.

Kendinize biçtiğiniz değeri gördüm ve size üzülmüyorum. Sadece çocuklarınız için çok üzülüyorum. Müge Anlı bazı konularda diyor ya "çocuk ziyanlığı" diye gerçekten öyle. Kendine değer vermeyen, zayıf bir anne ve sapık bir baba ile nasıl sağlıklı yetişebilirler ki? Yazık çok yazık. Allah inşallah çocuklarınıza güzel kapılar açsın.

Siz ne yasamissiniz oyleOkurken ruhum sıkıldı 15 yil gecmis artik yapilanlar yapilmis yalı kazagi esiniz goz yummus.Artik onunuze bakin ve bir hesap gunu olduguna inanin.Bu kadar hak ve haksizlik kimsenin yanina kalmaz.Cok uzuldum ama 2.evlilikte biraz daha dikkatli olsaymissiniz cekmek yerine cocugunuzla ailenizin yaninda mucadele etseymissiniz daha iyi olurdu.Soylemeden edemeyecegim sizi baskasiyla dusunen adama kadinlik yapmak bu tam bir trajedi....

Soylemeden edemeyecegim sizi baskasiyla dusunen adama kadinlik yapmak bu tam bir trajedi....

Katiliyoru.

Okuyamadım ama uzunluğundan değil darlandığımdan, Allah aşkına şu memeden kesilmemiş adamlarla evlenmeyin ya! Hem kendiniz hem bu bebeler için fenalık geldi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…