Eşimi sevmiyorum.

Hepsini okuyamadım , boşandınız mı ?

Annenize telefon fırlattığı yere kadar okudum. Çok uzun yazmışsınız ama ben olsam o olaydan sonra kim ne derse desin o adamla evli kalmazdım. Kalana da akıl veremem çünkü ise yaramaz.

1. başarısız evlilik. 2. evlilik nasıl bu kadar düşüncesiz yapılır? Tanışıp hemen evlendiniz mi bilmeden etmeden? O kadar sıkıntıya, öyle bir aileye bir kız çocuğu getirmek... Ne kadar bencil, ne kadar fikirsiz... Ayy hakarete gireceğim. Benden bu kadar hanımlar. Romanı boşa okumayın, mutsuz son!

Etek giymenizi isterler, eşiniz bol giysiler giy der ama tatilde orani burani aç birini ayarla der, cok tuhaf. Size swinger teklif eden adama bir de ikinci cocugu yaptiniz. Bu tuhaf sapkınlıklari sorun degil de anasi babasinin her seye karismasi daha cok yıpratmış sizi sanki. Bir paragrafta bundan bahsetmişsiniz geri kalan destan gibi yazdıklariniz hep anasinin babasinin size karışmaları. Bu da ilginç geldi.

Çok var böyle, namusu etekte pantolonda arayıp kendi zihninin pisliğini göremeyen. insan gerçekten hayret ediyor

Zaten kızım 13 yaşında, odasına izinsiz paldır kültür girme diyorum, uykudayken, olur ya, ergen.
Dinlemiyor, benim kızım istediğimi de yaparım anlayışında.
Siz iyi misiniz???
Valla kusura bakmayin wma hayatimda gormedim sizin gibi anne
Bunu diyen adamla ayni evde niye yasatiyorsunuz kızınızı???
Herif sapik var mi ötesi??

Mesleğiniz varken neden çalışmadınız, aile yüzünden boşanmış niye gidip 2.de aile apartmanına oturdunuz. Neden diye sorulacak çok şey var. Fantazilwrin arkası namussuzlukken sizin kılık kıyafetini yargılanmış.

yani bir yorum yapmaktan çok soracak o kadar soru var ki aslında durumunuzda.. Tamamını okuyamadım maalesef hakikaten ilerledikçe içim almadı çünkü en son swinger fantazilere filan da geldikçe. "Eşimi sevmiyorum" gibi basit bir konu başlığı bence biraz hafif kalmış yazdıklarınıza. Hakikaten neden diye sormak istiyorum ben. Hadi dul kalmışsınız, toplum baskısı vs diye düşündünüz ve aslında daha sağlam durup anca ilk evlilik yapılabilecek bir yaşta ikinci evliliğinizi yapmışsınız anladığım kadarıyla ama neden tüm bunlara hala devam ettirebiliyorsunuz? Evden ayrılmışsınız, hadi kızınız için dönmüşsünüz vs. hep yapılmaması gereken şeyler zaten ama bunların ardından artık bir şeyleri değiştirmeye çalışmak yerine daha da beterlerini yapmalarına izin verdiğiniz için sormak istedim. Hadi diyelim döndünüz 2. çocuk neden ya? Sevişmeden uyuyamıyor musunuz? Beni başkasıyla hayal eden adamla değil aynı yatağı paylaşmak, gerçekten aynı atmosfer diliminde kalmak istemem ya. Tüm bunlara rağmen bu adamlar size eter koklatıp bayıltıp mı yapıyor bu çocukları ben anlamıyorum. Her şeyi kendiniz kabul etmişsiniz zaten, sessiz kalmak da bir onaylamaktır. Siz hatta daha da ötesine geçip sessiz kalmayı geçtim ciddi ciddi ödüllendirmeye devam etmişsiniz adamı. Adam da demek istemiyorum da neyse. O nedenle üzgünüm ama çok da şikayetlik bir durum kalmamış artık bence.

Sonuna kadar okudum gerçekten sizi tebrik mi etmeliyim yoksa kendinize yaptığınız bu işkence için size kızmalı miyim bilemiyorum. Çok zor bir hayatınız var Allah eşinizi ıslah etsin

Kiyafetlerine kadar karisan adam nasil seni baska erkeklerle hayal etmeni ister onu anlamadim. Neden kaylandigini da anlamadim. Cocuklari vermezler o yuzden demissin de. Hakim cocuklari sana verir, onlar istedifi kadar vermesin. O kadar kolay degil o isler. Kanun hukuk var. Ben seni cok pasif buldum. Kayinvalide ve kayinpedere resti cekebilirdin. Hic gorusmeyip koye de gitmeyebilirdin. Esin ne gali varsa gorsun. Sorunun basi kayinvalide kayinpeder degil, esin. Cunmu onlarin sana degersiz davranmasina esin neden olmus. Kisiliksiz 5 para etmez, kolay doldurusa gelen, ana kucagindan cikamamis bir esin var. Siz evliligi hic yasamamissiniz. Bu adamla da yasanmaz zaten. Neden katlandigini anlamadim. Zaten calisiyormussun..Bakkala gidiyor gibi cocuklarini da al cik o evden bir daha da donme.

Yarısına kadar bile okuyamadım dayanamadım. Yaşadığınız hayat hayat değil? Size hap map bir şeyler mi verdiler de beyniniz sulanmış yok bebeği kv'de bırakmalar. Ne tür bir ruh hastalarının arasına düşmüşsünüz? Umar kendinizi de çocuğunuzu da kurtarırsınız.

Normalde kendi kayınvalidemi hiç sevmem ama Ona bike bunu düşünmedim ilk defa iki insan ölsün istedim.sen anca o zaman huzura ulaşırsın canım...

İlk defa bir yazı uzun geldi ve okuyamadım hepsini okumadan yorum yapmak istemedim.

Burdaki duruma istinaden yazıyorum.aynu durum benim arkadasımın eşindede vardı.eşi hayal kurarken grup kurardı.baska bir erkegin arkadasımla birlikte oldugunu sekretmek isterdi.yeri geldi arkadan bile birşeyler yapmasını istedi.onlar buna fantazi diyor ama bu bildigin muhafrzakar ailelerde daha cok oluyor.asırı baskıdan dolayı karakterlerini yansıtamama durumu.mesela arkadasımn eşine doktor gaylik durumu teşhşisini koydu ama aile ve toplum baskısından dolayı asla bunu yapamayacagını söyledi.sonra doktor tavsiyleriyle sunu yaptı.Sende uygula istersen ve eşine sunu de.bir süre onun fantazilerine uy ve cok hoşnut oldugunu aşırı sevdigini söylemeye basla.sonra normal bir zamanda normal konusurken askım ben cok cahilmişim gerçekten yaa sen öyle dedikten sonra hep grup yapasım geliyor.yolda yürürken artık baska erkekelre bakar oldum resmen.gerçekten haklısın.yurt dısındakilerde agzının tadını biliyor dogrusu.gözümü nası açtın dee güll mesrla kahkaha at.onun istedigi gibi bir kadın ol ama farkı gerçek hayatta olsun.ters pskoljşyle arkadasının eşi tövbeler etti bir daha asla dedi.belki seninkindede işr yarar.burda önemli etken zaten aile konusundada sıkıntılısın hani kendi adını sanki o...gibi cıkartmıcakdın azmıssın gibi degilde onun yüzünden tercih degiştini sürekli seni sayende dikkatmi çekti senin sayende ilk defa baska adamlar yakısıklı geldi.gerçekten senden daha iyileride varmıs askım tarzında konusursan belki sendede ters teper ve bir daha böyle şeyler beklemez

Sonuna kadar " abla sen kendine bunu neden yaptın " diye okudum. İlk cocugu yaptıktan sonra sana çektirdikleri yüzünden direk terkedip gidecektin. Geri kalanı bilerek kendini ateşe atmak olmuş. Hayatını harcamışsın. Dünyaya bir defa geliyorsun ve sen bu şansını bilerek kötüye kullanmışsın.

Nesini seveceksiniz bu adamın zaten. Kusura bakmayın ama eşiniz ahlaksızın teki. Direkt boşanın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…