- 3 Mayıs 2022
- 30
- -224
- 26
-
- Konu Sahibi Ashandflame
Babam ve anneannesi yardım ediyor. Olur ders veririz merak etmeyin isterseniz size de ücretsiz terbiye verebilirim.2 yıllık evliyim demişsiniz, harbiden kimdi ilk yıllarda çalışan?
Konuya gelirsek inanmadım ben. Gerçekse de 3 kişi, üstelik kirada oturup 3 bin lirayla açlıktan ölmediğiniz için haberlere çıkıp bütçe yönetimi dersi verebilirsiniz.
Bence gerçekten kadının düşmanı yine kadın. Değişik değişik yorumlar yapıyorlar bacım anlayıp dinlemeden. O kadar haklısın ki.Yahu mal mısınız mal numarası mı yapıyorsunuz siz? Baban nasıl verdi diye sorulmuş kaçtım cevabı verdim okumadın mı konumu diye. Kendime layık görsem neden çabalayım
Bence gerçekten kadının düşmanı yine kadın. Değişik değişik yorumlar yapıyorlar bacım anlayıp dinlemeden. O kadar haklısın ki.
Size iyi uçuşlar diliyorum
Konu sahibi bize carlayacagina esine carlaYahu mal mısınız mal numarası mı yapıyorsunuz siz? Baban nasıl verdi diye sorulmuş kaçtım cevabı verdim okumadın mı konumu diye. Kendime layık görsem neden çabalayım
Güzel cevabınız için teşekkür ederim umarım siz anlamışsınızdır beni ciddi anlamda ki öylede anladımCevap veriyorum olmaz… ilk başta adını aşk sandığınız cinsel çekimle görmüyor belki insanın gözü ancak siz de görmeye başlamışsınız. Bu adamla olmaz.. tembel sdama saygı da duyamam ben karısına ayrı ev açıp kendi kirasını farurasını ödeyemeyecek kadar aciz.. adam diye koynuna alası gelmez insanın.. kaçarak hata yapmışınız. Ama şuan sizi tutan bişry yok. Boşansanız babanıza şimdilinden daha az yük olursunuz muhtemelen zaten.
Eşiniz sizi yeterince sevse kaybetmekten korksa çalışırdı. Kendini sizden daha çok seviyor.
Cidden üzülüyorlar mı dersin yoksa umurlarında değil midir? Ya da sana sorayım sen üzüldün mü diye sorsam muhtemelen hayır dersin. Bu yüzden bana üzünülmesini istediğim için burada konu açmadım beni anlayabilecek fikir alacağım kişilerden fikir sahibi olmak için açtım. Açtım da konuyu, konu o değil işte :)Konu sahibi bize carlayacagina esine carla
Insanlar uzulup sana yorum yapiyor bu ne bicim uslup ya
O zaman durum başkaymış. Kadıncağız da kocasından bir çekmiş oğlundan başka çekiyor ama yine de kabahat annesinde. Baştan işi sıkı tutacaktı. Bence eşin ile annesi ayrı sen ayrı konuşmak yerine karşınıza alıp ortak konuşma yapın. Kızarsa kızsın, bağırırsa bağırsın geri adım atmayın. Bir de lütfen çocuk yapmayın, lütfenTeşekkür ederim cevabın için. Hayır baba ölmedi yaşıyor,baba annesini iş srkadaşıyla zamanında aldatıyor ve kayınvalideme işkenceler çektirerek boşanıyorlar en sonunda. Babasının o aldattığı kadındam bir çocuğu da var şuan ama eşimi zerre arayış sormuyor. Kayınvalidem çok çalış dedi ama annesine ikidebir bağırdığı için artık kadında birşey diyemiyor bana diyor sen konuş diye ben de konuştuğumda tartışma çıkıyor işte. Evet böyle hayat olmadığımı biliyorum zaten canıma tak etti.
Yoo veremezsiniz, ailem bana 2.5 aydır tanıdığım adama kaçmamayı akıl edecek kadar gerekli terbiye, ilgi ve sevgiyi verdiBabam ve anneannesi yardım ediyor. Olur ders veririz merak etmeyin isterseniz size de ücretsiz terbiye verebilirim.
Kesinlikle çocuk düşünümyorumO zaman durum başkaymış. Kadıncağız da kocasından bir çekmiş oğlundan başka çekiyor ama yine de kabahat annesinde. Baştan işi sıkı tutacaktı. Bence eşin ile annesi ayrı sen ayrı konuşmak yerine karşınıza alıp ortak konuşma yapın. Kızarsa kızsın, bağırırsa bağırsın geri adım atmayın. Bir de lütfen çocuk yapmayın, lütfen
Neden uzulmeyim ben butun ezilen hor gorulen siddet goren kadinlara uzuluyorum eminim onlar da uzulmustur uslup sert olsada dusundugumuz sen olursun esin degilCidden üzülüyorlar mı dersin yoksa umurlarında değil midir? Ya da sana sorayım sen üzüldün mü diye sorsam muhtemelen hayır dersin. Bu yüzden bana üzünülmesini istemediğim için burada konu açmadım beni anlayabilecek fikir alacağım kişilerden fikir sahibi olmak için açtım. Açtım da konuyu, konu o değil işte :)
Eşinizin çalışmasını istemeniz gayet doğal fakat bir insanın şimdiye kadar yapmadığı bir şeyi ona yaptırmanız mümkün değil. Eşiniz tembel. 3.000 tl ile hem kira ödemek hem fatura ve mutfak masrafı karşılamak zaten mümkün değil!Güzel cevabınız için teşekkür ederim umarım siz anlamışsınızdır beni ciddi anlamda ki öylede anladımmaalesef öyle ayrı ev istediğim için çalışmasını istiyorum artık kendi evim olsun yani bunu istemem çok doğal ama dediğiniz gibi aciz..
Evet işte yapılacak tek şey kalıyor bu kocadan ve hayattan kurtulup kendiniz çalışırsanız baba evinde hayatınızı yaşarsınız. O bıktığınız monoton hayattan da kurtulur yaşama sevnci duyarsınız. Maaşınızla istediğinizi giyer saçınızı da istediğiniz gibi yaptırır istediğiniz yere gider gezersiniz. Bu yaşadığınız hayat değil. Kimse çalışıp kocana ve kayınvalidene bak dememiş okuduğum kadarıyla sanırım siz yanlış anladınız sinirle. Ama sizin kurtuluşunuz bu.. şu yaşa gelmiş hiç çalışmamış ve tembel bir adamı istediğiniz yönde yontmak imkansız.. çevremde bir kaç örneği var maalesef..Güzel cevabınız için teşekkür ederim umarım siz anlamışsınızdır beni ciddi anlamda ki öylede anladımmaalesef öyle ayrı ev istediğim için çalışmasını istiyorum artık kendi evim olsun yani bunu istemem çok doğal ama dediğiniz gibi aciz..
Eşiniz zaten bakım istiyor hanımefendi, anasının yanında kalıyor.Burdan dipnot geçeyim,iş ilanı arayıp bulup da eşime gösterecek kadar annesi olmadım kocamın. Bakım isteyen koca adamlar annelerinin yanlarında kalabilir. Ama biz evliyiz,ve ben de onun annesi değilim. Lafa sıra gelince çok güzel bilirsiniz kadın haklarını savunmayı ama eşine iş ilamı göstereceğine yok sen çalış diyecek kadar da erkeğe laf kondurmazsınız.
Ayyy laf mı soktun sen bakiyimYoo veremezsiniz, ailem bana 2.5 aydır tanıdığım adama kaçmamayı akıl edecek kadar gerekli terbiye, ilgi ve sevgiyi verdi
Ben bunada soyle katilmiyorum Simdi bu kadin calissa elinde parasini da koymaz ki adam anne parasina el atan karisinin parasini hunharca yerEşinizin çalışmasını istemeniz gayet doğal fakat bir insanın şimdiye kadar yapmadığı bir şeyi ona yaptırmanız mümkün değil. Eşiniz tembel. 3.000 tl ile hem kira ödemek hem fatura ve mutfak masrafı karşılamak zaten mümkün değil!
Senin için uğraşmayan, çalışmayan, tembel bir adamdan sana hayır gelmez. Kendi ayaklarının üstünde dur. İşe gir çalış. Madem 3.000 tl ile 3 kişi geçinebiliyorsunuz. Sen tek başına asgari ücretle çok daha iyi bir yaşam sürersin. Kimsenin kahrını çekmeden. İstediğin gibi yaşayarak!!