Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Çocuk yap. Bi o eksik kalmış.

Son kez size diyorum! Çalışmamı istemiyor diyorum,daha dışarı çıkarmazken oradan oraya hava almaya çıkmazken çalışmamı istemiyor diyorum!

Valla bacım benimkinin ailesi zengin apartmanları vs var. Ben her istedigim alınmasına rağmen 2 çocuğumla bıraktım geldim calismiyor diye. Düne kadar gel git yaşıyordum qma şimdi diyorum ne yasicam. Kendi yaşıtlarım eşiyle fıldır fıldır gezerken ben kaynana kayinbaba eline bakıp bide kimsenin kölesi olamam. Çalışmayan adam boş adamdır vasıfsız ise yaramazdir. Ne ise yarıyor ozaman

Boşan...

Son kez size diyorum! Çalışmamı istemiyor diyorum,daha dışarı çıkarmazken oradan oraya hava almaya çıkmazken çalışmamı istemiyor diyorum!

Söz dinleyen bir insan mısınızdır ? Yoksa sadece size de uyan konularda mı söz dinlersiniz ?

O zaman kayınvalidenizin yükünü azaltın , sigarayı bırakıp masraflarınızı kısın.

Yahu mal mısınız mal numarası mı yapıyorsunuz siz? Baban nasıl verdi diye sorulmuş kaçtım cevabı verdim okumadın mı konumu diye. Kendime layık görsem neden çabalayım
Ne icin cabaliyorsun? Hicbir baltaya sap olmayacagi en basindan belli olan adam calissin da sana baksin diye konusmak cabalamak mi? Igrenc bir hayat yasiyorsun ve bana mal mi diyorsun? Kusura bakma, yasadiklarini hak ediyorsun. Sanmiyorum ama ayatta basarilar dilerim. Senden de bir sey olmaz ne yazik ki. Muthis kocanla birbirinize yakisiyorsunuzdur bence. Mutluluklar.

Ben de onu diyorum,çalışmıyor yani sözüm meclisten dışarı kusura bakmayın yprum yapan bazı şahıslar sorduğum soruya değilde benim kendimi geliştirip çalışmama takmış durumda. Eşimin çalışması ile benim çalışmam ne alaka ve onları ne ilgilendirir anlamıyorum ama,benim çalışmama izin vermediği gibi çalışmıyor da ve cidden sıkıldım

Babasının olmaması bahane değil. Bence annesi ile tuhaf bir ilişkisi var eşinin. Kadın eşini kaybedince herhalde oğlunu eşi yerine koydu. Diğer türlü durumunuz, eve giren maaş ortada. Hadi babayı kaybettiler peki yine de bu kadın niye oğlum çalış dememiş bu zamana kadar. İşin çok zor konu sahibi. İyi biri ve eşimi seviyorum diyorsun ama seninki de bu şekilde hayat değil.Eşin için bir uzmandan yardım almanız gerek ama seans ücretleri hepimizce malum. Allah sana güç, kuvvet ve sabır versin.

Gerçekleri duymak zorunuza gidiyordur belki ? Ya da siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz insanlar size çalış derken çalış bu parazite bak demiyor çalışıp kendi ayaklrınızın üstnde durup boşanabilirsiniz , çalışmak için illa aöf den mezun olmanıza gerek yok ki zaten açık öğretim bu nereye girseniz 3-4 alırsınız zaten şu anda 3 binle 3 kişi geçiniyor tek başına da yapabilirsiniz insanlar bunu anlatmaya çalışıyor

Bosan arkadaşım cocuk yok yasin kucuk çalışmayan adamı ne yapacaksın kaynana eline neden bakarsın otursun annesiyle mal gibi. Dön ailenin yanına gir bi ise ql maaşını bak kendine. Düzgün çalışan eli ekmek tutan birini bul asalak adamla ömür mü geçer

Boşanma konusu ise şuan ciddi anlamda düşünmüyorum ama böyle devam ederse düşüneceğim üzgünüm ki. Nasıl ikna ederim çalışması için bilemiyorum
Sizi evli kalmaya iten ne ? Adam çalışmayacak çalışsa da 2-3 ay göz boyamak için gider gelir bu adam bir halt olmayacağı belli boşuna senelerinizi ziyan etmeyin

Tamam işte kocanız bakım istiyor ve annesinin yanında bunu kabul edin çocuk daha adam değil

Söz dinleyen bir insan mısınızdır ? Yoksa size de uyan konularda mı söz dinlersiniz ?

O zaman kayınvalidenizin yükünü azaltın , sigarayı bırakıp masraflarınızı kısın.
Sigarayı evde içen bir ben değilim eşim de annesi de içiyor,yazımda yazdığım herşeyi bir ben yapıyormuşum gibi davranmaktan vazgeçin,ve kendimi geliştirip çalışmama takılmaktan ziyade sorduğum soruya cevabınız varsa eğer makul bir öneri yapabilirdiniz. Sözü neye göre kime göre dinlediğim değişiyor,bana kalkıp tabularımı, doğrularımı yıkacak birşey derse dinlemem ama sırf değiştiğine inandığım için her sözüne inandım da dinledim de ben de burada gelmiş diyorum ki zaten sıkıldım. Bu konudan sıkıldım zaten ben de. Ayrıca masraf dediğinizi de açıklayayom yine konumda bahsetmiştim,babamdan istiyorum,eve vişi lazım olur para kalmaz babamdan istiyorum yine sıkışınca hatta eşim diyor iste diye. Anladınız mı beni şimdi? Olay benim çalışmam değil burda ve kimseyi ilgilendirmez. Asıl olau onun evlenip de sorumluluk altına girememesi. Benimle evli değilken çok mu çalışkan sandınız siz? O zaman kendimi geliştireyim de kocam otursun ben çalışayım demi? Haksızlığa gelemem ben,ya el ele bir yola girdiysel beraber çalışıcaz ya da bana bir söz verildiyse o tutulacak.

Çalışmadığımı kim söyledi ayrıca? Evet şuan çalışmıyorum ama evliliğimizin ilk yıllarında köpek gibi çalışıp oturan kendisiydi.
2 yıllık evliyim demişsiniz, harbiden kimdi ilk yıllarda çalışan?

Konuya gelirsek inanmadım ben. Gerçekse de 3 kişi, üstelik kirada oturup 3 bin lirayla açlıktan ölmediğiniz için haberlere çıkıp bütçe yönetimi dersi verebilirsiniz.

3 kişinin sigara parası+ kira + faturalar+ mutfak masrafı= 3.000 tl
mümkün değil sanki…!!

Konu gerçek bence. konu sahibinin öfkesi çok sahici.

Teşekkür ederim cevabın için. Hayır baba ölmedi yaşıyor,baba annesini iş srkadaşıyla zamanında aldatıyor ve kayınvalideme işkenceler çektirerek boşanıyorlar en sonunda. Babasının o aldattığı kadındam bir çocuğu da var şuan ama eşimi zerre arayış sormuyor. Kayınvalidem çok çalış dedi ama annesine ikidebir bağırdığı için artık kadında birşey diyemiyor bana diyor sen konuş diye ben de konuştuğumda tartışma çıkıyor işte. Evet böyle hayat olmadığımı biliyorum zaten canıma tak etti.

Forumu sadece okumuş ancak anlamamışsınız. Cinsiyetlere dayalı ayrımcılığa karşı olanlarımız da var.

Ha diyorsan ki illa kadın hakları ; kayınvalideniz de kadın ya hani , onun haklarını savunuyoruz bu konuda.

tamam haksızlığıa gelme, eşin de çalışsın, çok güzel...çok güzel dikleniyorsun iyi de

siz 1000 (bin) TL ile fatura ödeyip nasıl karın doyuruyorsunuz?
3 kişi nasıl sigara içiyorsunuz
"babamdan istiyorum" deyip çıkmazsın bu işin içinden
babandan ayda 300 500 alırsın, olağan dışı ekstra bir durum olur alırsın, o zaman sıkışınca babadan istiyorum olur onun adı...

yahu 3 kişinin cep telefonu, elektriği, suyu, tüpü, yakıtı, sigarası zaten en kötü bin TL.

tüm yediğinizi içtiğiniz giydiğiniz...
size resmen baban bakıyor!

babana haksızlık değil mi?

ayrıca mesela buradan nasıl bir tavsiye bekliyorsun mesela? adam açık açık çalışmam diyorken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…