Kendi içimdeki eşimle olan savaşım?

Yok kız tam tersi işte. Bildiklerimi de unuttum. Nasılsa yapan var 😅
😅😅 o zaman bak eşine de ki bazen hayatımı sensiz devam ettiremeyeceğimi düşünüyorum acaba bunu da ben mi yapsam beni köreltiyorsun resmen de. Bende mi acaba bu durumu yaşıyorum ya belkide aynı şeyi hissediyordur sizinle tam olarak şuan. 😂

Çok çok haklısınız. Böyle insanlar tam bir ruh emici oluyor.

Büyük ihtimal her şeyini annesi yapan tiplerden evlenince de size devredilmiş.

Özellikle, o sabahlara kadar oturmaları kesmeli yoksa gündüz nasıl hareketli olacak.

Şu telefonlar, oyunlar var ya mahfetti insanları. Farklı bir bağımlılık oluşturdu.

Özellikle 95 sonrası doğan jenerasyon resmen kukla oldu.

😅😅 o zaman bak eşine de ki bazen hayatımı sensiz devam ettiremeyeceğimi düşünüyorum acaba bunu da ben mi yapsam beni köreltiyorsun resmen de. Bende mi acaba bu durumu yaşıyorum ya belkide aynı şeyi hissediyordur sizinle tam olarak şuan. 😂
Kendi tecrübeme bakarak bence öyle diyorum. İşleri başkası yapıyorken niye yorayım tatlı canımı di mi :KK51:

Yorumları okudum, bana nemrut mürebbiye imajı verdiniz 😄 biraz salın yahu, eşinizle farklısınız önce bunu kabul edin, hayalleriniz idealleriniz aynı olmayabilir herkes farklı karakter sonuçta. Eşim bana dil öğren baskısı yapsa ondan soğurdum istemediğim bir şeye zorlanmaktan nefret ederim. İyi yerlere gelsin, bende geleyim tabiki bunlar istenir ama velisi değilim ki fikrimi gönlümdekini söylerim o kendisi ne isterse onu yapar, aynısı benim içinde geçerli.
Eşinizi babanızla abinizle kıyaslamayın, o sizi annesi ablasıyla kıyaslayıp eksik bulsa nasıl hissederdiniz bi düşünün, bunlar hoş olmuyor.
Karşılıklı konuşarak iki tarafta kendini törpüleyebilir, iletişim sorunu varsa terapistler çok güzel yönelgeler sunuyor iletişimi açıyor. Mutsuzsanız bu seçeneğide değerlendirebilirsiniz.
Mesela bende yön bulma kabiliyeti yok sıfır eşimse bi kere gittiği yeri unutmaz, ben plan yaparım (tatil vs gibi) eşim o an bakar hallederiz der, ben akşamdan formamı çantamı hazırlarım eşim sabah bi oraya bi buraya eşyalarını bulamaz beni deli eder :)
Matematiğim hiç iyi değildir ama gel gör ki ezberim ve olay yeri yönetimim ise şehirde(meslek olarak) en iyilerden biriyimdir.
Nereden baktığına bağlı, sen eşine hep eksik taraftan bakıyorsun

Back
X