Kayınpederim kirasını bizden istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yazık ya kızcağıza adam çekilir dert değil.. konu sahibi lütfen psikolojik destek al kendin için yapman gerek bunu
Sus sus biraz daha kurcalarsak adam haklı çıkacak 😂 MissCherryBlossom MissCherryBlossom in bulduğu konular hiç iç açıcı değil, asıl dert olan adam değil gibi sahiden....

Adama bir kere karışmaya kalkmış adam karışma seni boşarım demiş. Ne fedakarlığı yahu. İstediğim yere götürdü, istediğimi aldı diyorsunuz. Buna zaten muhtaç değilsiniz bu fedakarlik mi. Ben anlamıyorum kendinizi mi kandırıyorsunuz yoksa burda bizi mi. Bizi kandirinca ne mükemmel evlilik ne mükemmel koca dediğimizde tatmin mi olacaksınız,hayatınız duzene mi girecek anlamıyorum ki.

Eleştiri yapinca da kadın kadının düşmanı oluyor. Dogru söylemek burda suç. Hep ay mük evlilik ve koca demek lazım galiba.

Yok bee, adam bedava ev ve çift maaş yüzü suyu hürmetine katlanıyor resmen, 6 ayda bir kez bile kadını alıp bı çay içmeye dışarı goturmemis, hangi her dediğini yapacak?
Katlanıyor derken? Okey oynamaya gitme denilince seni boşarım diyen adam mı katlanıyor? Haaa pardon kayınpederin evinde kira vermeden ekmek elden su gölden yaşamaya katlanıyor (!)

Sus sus biraz daha kurcalarsak adam haklı çıkacak 😂 MissCherryBlossom MissCherryBlossom in bulduğu konular hiç iç açıcı değil, asıl dert olan adam değil gibi sahiden....
Ben yine konu sahibinin ana babasının yerine koyuyorum kendimi Allah korusun evladın değmeyecek birine saplantılı süper bir ilişkileri var sanıyor ama adam kızınızı ve sizi sonuna kadar sömürüyor üstelik ana babasına da sömürtmek istiyor. Evladın rüya aleminde yaşıyor her şey çok güzel sanıyor, kocası olmadan yaşayamayacağını düşünüyor oysa koca onu sevmiyor.. Of içim şişti ay anne baba olmak da çok zor

Kocası keriz filan değil yav aksine çok uyanık...

Kalıbımı basarim "kel olsun kör olsun, maaşı olsun, kel kör kötü kızını aldım diye babasının da bana mahcubiyeti olsun, ev versin, çeyiz sersin, ben beş kuruş masraf yapmayayım, ömür boyu sulaleme baktirayim, kimsenin sesi çıkmasın " hesabıyla bu yola çıkmıştır.

Konu sahibi de hâlâ bu adamdan çocuk yapacam diye debelenip durduğuna göre alan memnun satan memnun yani ne diyelim....

Ay çok sinirlendim ya, konu sahibi bu adam çok mu yakışıklı, çok mu bulunmaz hint kumaşı, seni bu nikaha minnet ettiren eksikliğin ne allahaskina bütün aile böyle el pençe divan bunların hizmetine girmissiniz?

Hiç mi izzeti nefsiniz yok bu saçmalıkları kabulleniyorsunuz?
Yalnız var ya daha konunun başında çözmüşüm bı de patlamışım😂 highlevel evlilik analisti oldum burda takıla takıla, bı kendime faydam yok 🥴

Katlanıyor derken? Okey oynamaya gitme denilince seni boşarım diyen adam mı katlanıyor? Haaa pardon kayınpederin evinde kira vermeden ekmek elden su gölden yaşamaya katlanıyor (!)
Karıştırma orasını işte, belli ki adam bedava ev + çift maaş uğruna bizim burdan göremediğimiz çok fena birşeylere katlanıyor.... Konu sahibi ve tepkileri de öyle diyor zaten 🥴

Son düzenleme:
Yalnız var ya daha konunun başında çözmüşüm bı de patlamışım😂 highlevel evlilik analisti oldum burda takıla takıla, bı kendime faydam yok 🥴
Daha önce de söyledim uyanık kadınsın öğrencin olayım eğit beni Piraye🤣 yediğin kazıklardan sebep de olabilir bu uyanıklık 🙈

Daha önce de söyledim uyanık kadınsın öğrencin olayım eğit beni Piraye🤣 yediğin kazıklardan sebep de olabilir bu uyanıklık 🙈
Vallahi doğru söylüyorsun, yiye yiye öğrendik hepsini, gözüm bağlı tanırım her boy kazığı 😂

Kızlar merhaba size bir akıl danışmam lazım. Benim eşimin anne ve babası ayrı babası ilede arası pek iyi değil. Tek başına yaşayan bir adam ve korktuğum başıma geldi. Oturduğu evde çıkacakmış emekli maaaşı kiraları karşılamaya yetmediği için eşimden destek istiyor. Ama benim gönlüm hiç razı değil biz yeni evliyiz daha kendi evimiz yok biz benim babamın evinde kira vermeden oturuyoruz. Kendimiz ev alalım para biriktirelim diye babası bizden istiyor benim babamda eşimin babasıda emekli aynı maaş ile geçiniyorlar ama eşimin babası bizde isterken benim babam yardım ediyor. Bu konuda çok rahatsızım. Bu arada eşim tek çocuk başka isteyecek kimsede yok. Çok fazla görüşmüyoruz bayramdan bayrama ama her bayramda bir maddi sorun çıkarıyor. İlk önceleri bana köye ev yaptır diye söyleniyordu. Onu benim istemediğimi anlayınca bıraktı. Şimdide kiramı ver diyor. Anne babası ayrı olduğu için anne tarafıda hiç razı değil vermesine ama eşim ne yapacağız sokağımı atacağız diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Biz daha elimizi ayağımızı toplayamadık ailesi eşimin benim maaşıma göz dikmiş. Ailesinde tek memur olan eşim ile benim bizi garanti görüyorlar. Ama ben istemiyorum başkası için çalışmak. Ne yapacağım bilmiyorum. Eşime istemiyorum da diyemedim.
Çok basit başınızın çaresine bakacaksınız borçumuz var kredi çektik diyeceksiniz. Kiraya çıkın yada bilemedim bukadar el oğullarınu şımartmak bana mantıklı gelmiyor erkek dediğin eli iş tutcak kadında öyle tabi. El birliği ile ev geçindirin. Durumumuz yok deyin arasa ufak yardımlaşmalar olabilir ama hep olmaz yeni evliyseniz zaten sıfırdan başlıyosunuz başta zor oluyor normalde ama siz şanslısınız kiraniz yok ama en güzeli bence herkesin sorumluluk alması.

O kadar kötü niyetli yorum yapıyorsunuz ki ben dert yanmak için yazıyorum ama sizlerde hakaret aşağılama her şey var ( bir kaç kişiyi kast ediyorum belli kime dediğim). Burda insanlar içini dökmeye geliyor bazı kişilerde sırf milleti daha fazla üzmek yaralamak için yorum yapıyor ne geçiyor elinize bunu yaparak benim şahsıma hakaret ederek ne geçiyor elinize. Ne varmışta katlanıyormuş bana ne demek ya bir kadın bir kadına bu şekilde söylemlerde bulunmamalı. Gerçekten bazı hesapların bilinçli olarak kötü yorum yaptığını düşünüyorum

O kadar kötü niyetli yorum yapıyorsunuz ki ben dert yanmak için yazıyorum ama sizlerde hakaret aşağılama her şey var ( bir kaç kişiyi kast ediyorum belli kime dediğim). Burda insanlar içini dökmeye geliyor bazı kişilerde sırf milleti daha fazla üzmek yaralamak için yorum yapıyor ne geçiyor elinize bunu yaparak benim şahsıma hakaret ederek ne geçiyor elinize. Ne varmışta katlanıyormuş bana ne demek ya bir kadın bir kadına bu şekilde söylemlerde bulunmamalı. Gerçekten bazı hesapların bilinçli olarak kötü yorum yaptığını düşünüyorum
kendi adıma konuşuyorum seni de değil aileni düşünerek yorum yaptım hep çünkü benim de evladım var beni ve babasını senin ailenin düşürdüğün duruma düşürse kahrolurum.. kocana saplantılı ve takıntılısın ve bu yüzden maddi manevi zarar görüyorsun lütfen tedavi ol

Sizi üzmek ve ya yermek için yazmıyorum. En hayat müşterek diyen kişi bile eşinin evinde oturup eşinin maaşına güvenip kendi eli ayağı tutan babasına keyfi para göndermeyi teklif etmez. Bariz bir şekilde kullanılıyorsunuz. Eşini seven değil kullanan bir kişi böyle şeyler düşünebilir.

Sizi kast etmedim ama bir çok kişi dalgaya vurmaya başladı ve eleştiriler çok sert. Her insanın çok bunalıp kimseye anlatamadığı şeyler oluyor bu sayfa böyle bir yer ama çok güzel yargılandım burda da o yüzden artık sessiz kalacağım
kendi adıma konuşuyorum seni de değil aileni düşünerek yorum yaptım hep çünkü benim de evladım var beni ve babasını senin ailenin düşürdüğün duruma düşürse kahrolurum.. kocana saplantılı ve takıntılısın ve bu yüzden maddi manevi zarar görüyorsun lütfen tedavi ol

Sizi kast etmedim ama bir çok kişi dalgaya vurmaya başladı ve eleştiriler çok sert. Her insanın çok bunalıp kimseye anlatamadığı şeyler oluyor bu sayfa böyle bir yer ama çok güzel yargılandım burda da o yüzden artık sessiz kalacağım
Depresip hakikaten sanırım biraz kendini kandırıyorsun ya. :/ Eski konularına ben de baktım, bu konuda çizdiğin kadar pembe bir tablo yok ortada.
Ben boşan falan demem, orası kendi bileceğin iş. Ama mevcut durumu tüm gerçekliği ile kabullenirsen senin için daha iyi olur bence. Ona göre adımlar atarsın hiç değilse.

Sizce buradaki insanlar bu eleştirileri neden yapıyorlar? Sizi bu mükemmel adamdan ayırıp kendileri mi evlenecekler?

Ben de dahil hepimiz size ve sizden de çok babanızın emeklerine üzüldük. O yüzden gözünüzü açmaya çalışıyoruz. Çünkü kendinizi kandırıyorsunuz. Sadece sizin emeğiniz ve paranızla yürüyen bir evlilik mi hak ediyorsunuz? Siz de biliyorsunuz ki eve para vermeseniz, babanıza gerçekten kira ödeyecek olsanız, gerçek bir evlilik isteseniz eşiniz yanınızda durmayacak.

Babanın devlet huzurevine yaşı tutmuyor. 60 yaş üzeri olması lazım özele parası yetmez. Eşin babasına yardım mı edecek şöyle olacak o zaman senin babanın evinden başka yere kiracı çıkacaksınız o kirayıda babasının kirasınıda eşin ödeyecek faturaları mutfağı sen halledersin. Babanda evini başka birine kiraya versinde adamın eline para geçsin. O babaysa bu da bana. Kendi aileni düşün önce.

Babanın devlet huzurevine yaşı tutmuyor. 60 yaş üzeri olması lazım özele parası yetmez. Eşin babasına yardım mı edecek şöyle olacak o zaman senin babanın evinden başka yere kiracı çıkacaksınız o kirayıda babasının kirasınıda eşin ödeyecek faturaları mutfağı sen halledersin. Babanda evini başka birine kiraya versinde adamın eline para geçsin. O babaysa bu da bana. Kendi aileni düşün önce.
Mikemmel kocalar kira odememeli konu sahibide biliyor ki adami bu sekilde elinde tutuyor eski konulara bakarak boyle oldugunu dusunuyorum ama burada gozunu acmaya calisanlara kizsin o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X