Sigarayı evde içen bir ben değilim eşim de annesi de içiyor,yazımda yazdığım herşeyi bir ben yapıyormuşum gibi davranmaktan vazgeçin,ve kendimi geliştirip çalışmama takılmaktan ziyade sorduğum soruya cevabınız varsa eğer makul bir öneri yapabilirdiniz. Sözü neye göre kime göre dinlediğim değişiyor,bana kalkıp tabularımı, doğrularımı yıkacak birşey derse dinlemem ama sırf değiştiğine inandığım için her sözüne inandım da dinledim de ben de burada gelmiş diyorum ki zaten sıkıldım. Bu konudan sıkıldım zaten ben de. Ayrıca masraf dediğinizi de açıklayayom yine konumda bahsetmiştim,babamdan istiyorum,eve vişi lazım olur para kalmaz babamdan istiyorum yine sıkışınca hatta eşim diyor iste diye. Anladınız mı beni şimdi? Olay benim çalışmam değil burda ve kimseyi ilgilendirmez. Asıl olau onun evlenip de sorumluluk altına girememesi. Benimle evli değilken çok mu çalışkan sandınız siz? O zaman kendimi geliştireyim de kocam otursun ben çalışayım demi? Haksızlığa gelemem ben,ya el ele bir yola girdiysel beraber çalışıcaz ya da bana bir söz verildiyse o tutulacak.