Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

valla böyle birini tanıyorum mahallemde.
Toplumun sırtına yük olan bu tembelleri iyi tanırım.
Kafaları para gelecek her hinliğe çalışır. Çalışmak hariç.
Sabahları 11’den önce uyanamazlar
Fırsatçı ve bencildirler .....

Senin benim emek verip 30 yıl çalışıp emekli olamadığımız sosyal güvenlik şeysini sömürürler

Hepsini okuyamadım ama yaşadığın şey evlilik değil bence arkana bakmadan kaçmalısın.

Konuda bir tek kayınvalideye üzüldüm açıkçası. Onca sene çalış emekli ol rahat edeceğim de, yine bütün yük senin omuzlarına kalsın. Allah yardımcısı olsun.
Bir de konuya kayinvalidemle yasiyorum kim ister kv ile yasamayi diye baslamis.
Hey yarabbim haspalara bak ya kv cok bayiliyordu size, kadin olmasa nabcaktiniz acaba. Istemiyorsaniz cikin gidin sokakta yasayin.

Böyle bir adamla bir ömrü nasıl geçireceksiniz? Hayatı kendinize zehir ediyorsunuz. Yaşınız daha çok genç, yarın öbür gün kayınvalidenize bir şey olsa, ne olacak hangi kapıya gideceksiniz de kendinize baktıracaksınız yine? Allah kolaylık versin.

Kocası izin verse çoktan ceo olacakta
Ama adam izin vermiyor
Zaman kötü, neme lazım ceo olayım derken kötü yola düşer
Evde oturup kitap okuyor hem bizler gibi boşmu hey gidim hey.

Kocanın izin vermeme sebebi şey olabilir mi acaba? Annesinin evde olmadığı anları daha rahat denk getirmek.

Bende 34 yaşından sonra aydınlandım valla. Boşuna okumuş çalışmış kendimi çürütmüşüm.. 23 ünde kocaya kaçıp evde kv kp emeklisi ile gül gibi yiyip içip oynaşıp bi elimde kahvem bi elimde sigaram ile keyif yapmak varken.
Ama şey pardon ben ünv okurken ceo olabileceğimi hayal edemedim sanırım ufkum dar demek ki
Bu tip parazitler Bebek yapıp kayınvalideye evlatlık yazdırıp kayınvalide ölünce de bebek dolayısıyla maaşını alırlar

Aha burdan da bu aklı aldıklarına göre konu sahibi hemen çocuk çalışmalarına başlar. Malum kv ölürse para kaynağı kesilir çalışmak zorunda kalırlar mazallah.

Bence 3 tane yapsın biri kv nüfusuna biri kendi babasının nüfusuna. Hatta elini çabuk tutarsa ilkini ananne nin nüfusuna yazdırsın ki o da vefat ederse para kaynağı kesilmesin yazık nasıl çalışsın bu insancıklar bizim gibi amele değiller ki 3 çocuk bu işi çözer.

On dönüm bostan yan gel Osman ohhh

Ay hanımlar izninizlebunu da yapmazsam çatlarım;

- Aaaaa kitap da okuyormuşsun!!!

Türkiye ortalaması üstüne olasım tuttu bugün kahresin mükemmel miyim neyim

haklısın.komşum var torununun annesi öldü.çocuğu kanunen üstüne aldı devlet de çocuğa 1600 civarı para veriyor okuması için.ama o parayı çocuğa bakmayan başka şehirdeki çocuğun babası alıyor sevgilileriyle yiyor.teyzeyi çok sevdiğimden kırmamak için söylemiyorum yüzüne vurmuyorum ama ağırıma gidiyor.bu paralar kolayca veriliyorsa ardı sorulmuyorsa çalışkan çocuklara da kolej desteği verilsin ayda 1600 lira o zaman.ben ve ben gibiler neden kara kara düşünüyoruz nasıl okutacağımızı?off söylenecek şey çok da burası yeri değil

Kocanın izin vermeme sebebi şey olabilir mi acaba? Annesinin evde olmadığı anları daha rahat denk getirmek.
Yok ya öyle bir adam rahattır. Annesinden falan çekinmez, sanmiyorum. Sen bi alışverişe yada komşuya falan git işimiz var falan der bence. Adamda utanma vs yokki, annesindenmi çekincek.

Yaa tam bir tencere kapak konusu değil mi? İki tembel yaslanmışlar emekli kadının sırtına. Madem öyle boşan kendi ayaklarının üstünde dur. Ama yok ya kv parası yiyecek ya koca parası yiyecek. Açıktan da okuyormuş. Ülkenin bitki örtüsü açıktan iktisat işletme okuyanlar zaten. Okul bitse de şimdi bulacağı işten daha farklı bir kariyeri olmayacak ama okuyormuş. Şaka gibi

Evlenmek çok kolay bir iş, biraz olgunlaşmayı bekleseydiniz keşke. Evlilik için eksik bir ton unsur var burda. Daha çalışmanın bireysel bir gereklilik olduğunu bile algılayamamış şahıslardan eş ve baba olmaz.

Son düzenleme:
Buradaki yorumları kale alamayacaksınız madem neden konu açtınız ki ne denmesini bekliyorsunuz çalış deniyo size kızıyorsunuz madem böyle Bi koca bırak deniyo kızıyorsunuz ne yapalım kocanızı bulup kulağını mı çekelim anlayamadım ben amacınızı

açıktan okumanız çalışmanıza engel değildir. sizde eşinizde aynısınız bence. iş ilanı göstermekle olmaz bi yerden başlayın hayata

o beğenmediğiniz kayınvalidenize üzüldüm iki koca insana bakıyor yazık

Çocuk falan olmadan boşan kendine de dogacak bebene de yazik etme.sonunuz yok görmüyormusun.yazik degil mi sana

2.5 aylık sevgililik, kaçarak evlenme, tanıyamadım evlenince böyle oluyor. Kendi düşen ağlamaz demek istemiyorum şu saatten sonra umarım aklınızı başınıza alırsınız ve bu çileyi çekmezsiniz

Okurken ağzım açık kaldı.
Eşiniz çalışmayacak annesinin eline bakacak ve siz yüzüne karşı çalış işe gir diyemeyeceksiniz.
Arada konusu olursa tatlı dille söyleyeceksiniz.
O da olmadı içinizden geçireceksiniz.
Siz iyi misiniz gerçekten ?
Eşiniz sizi annesine ve kendi ailenize muhtaç bırakıyor farkındaysanız.
Geçici bir süreç değil bu hep böyle devam etmiş ve belli ki edecek.
Böyle insana koca falan denmez kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…