- 30 Nisan 2019
- 1.188
- 3.400
-
- Konu Sahibi Ashandflame
hem kıskanmıyor hem de çalıştırıyor.benden de kötüymüş durumun çok üzüldümm çokkkkbenimki her sabah işe kendi eliyle bırakıyor beni, böyle rezillik olmaz...
Yiyo iciyo mutfaga bulasıgı atıyoYa yaratılış itibariyle bile erkekler çalışmaya programlanmıştır, ilkel zamandan bu yana bu böyledir. Çalışmayan kadın öyle yadırganmaz ama "ev erkeği" diye bi kavram hiçbir zaman normal olmamıştır, Şendul Şaban mı sanıyor bunlar kendilerini? Yani, doğasına aykırı bi kere, nasıl sıkılmıyor, kötü hissetmiyor?
Günümüzde kadınlar canla başla çalışırken, çalışmayanlar meşgale ararken, bu adamdaki rahatlık ve yüzsüzlük nedir?
Annesinin üstüne yük olduğu yetmezmiş gibi bir de kız kaçırmış, yiyo iciyo sevişiyo yatiyo yayiliyo, bi de utanmadan ahkam kesiyor, neymis, kosullar kotuymus de çalıştığına değmezmiş, paşama bak sen.
Cidden leş.Yiyo iciyo mutfaga bulasıgı atıyo
sevisiyo yatıyo yayılıyo bide wc ve duş alıyo onu unutmussun
ustune diyoki ben calısmam calısamam paşa torunuyum ben
zavallı isci kesimi uc kurus asgari ucrete dötlerini patlatsın hergun
ben keyfime bakarım 30 uma boyle dayandım hedef bu tembelliğimi mezara kadar sürdürmek diyooo
Bu tiplerden cok var cancazım ortalıkta.Eskiden ben de şaşırırdım karı koca çalışmayan insanlar nasıl yaşayabiliyor diye. Çünkü ben çalıştığım halde böyle bir rahat yaşama durumum olmadı hiç. Yakınımda örneğini görünce bu işin sırrının kaynak fazlalaştırmak olduğunu gördüm. O para akışı ne kadar çok kaynaktan devam ederse yaşam o kadar rahat oluyor.Örneğin konu sahibinin kaynakları kayınvalide, adamın anneannesi, teyzesi ve konu sahibinin bababası. Hatta kocasının babasına da kaynak olmayı kabul etmediği için kızıyor. Öyle azımsanacak bir şey de değil bu sonuçta o kaynaklardan sürekli para akışı olması için bir çaba sarf ediyordur az çok karı koca.Gene de maharet sonuçta her ay o paraların gelişini sağlamak.Benim akrabalardan biri böyle mesela. Kızın ailesi ev kirası faturalar ve yarı yarıya yeme içmeyi hallediyor. Erkek ailesi de yine yakıttır yeme içmenin geri kalanı kıyafet ve gezme, ev eşyası kısımlarını hallediyor. Bunların daha ben ne gezmeden ne giymeden bir eksikleri olduğunu görmedim. Benden iyi yaşıyorlar bunu biliyorum. Haa aileler de öyle sabancı falan değil birisi emekli memur, diğer taraf işçi emeklisi. Hatta bir ara bu kaynak faslına dul maaşı alan halayı da dahil etmeye çalıştılar, kadın kabul etmeyince nevrotik bir öfke ve küslük içine girdiler.
öyle valla haline şükret beterin beteri varhem kıskanmıyor hem de çalıştırıyor.benden de kötüymüş durumun çok üzüldümm çokkkk
Böyle devam edecekmiş gibi gözüküyor. Allah yardımcınız olsunBoşanma konusu ise şuan ciddi anlamda düşünmüyorum ama böyle devam ederse düşüneceğim üzgünüm ki. Nasıl ikna ederim çalışması için bilemiyorum
E napalım otel mi tutalım yani kişneyemiyorlar diyeBoşanmak isteyen kim? Üstüne düzenli ve rahat rahat seks yapamıyorlar diye üzülüyor.
bu yoruma 10 puannnnn hatta 1000 puannn bendennnKonunun özeti
2 tane yetişkin tembel birey
1 adet 3000 tl maaş
Maaş sahibi kv
Adam çalışmıyor
Kadın adam çalışmıyor diye çalışmıyor
Kv sürekli evde olduğu için rahat sevişilemeyen bir ortam ( en baba dert bu)
Kadın aöf okuyor ceo olmayı hayal ediyor
Konudaki prems ve premsesi bulunuz.
Kocası izin verse çoktan ceo olacaktaKonunun özeti
2 tane yetişkin tembel birey
1 adet 3000 tl maaş
Maaş sahibi kv
Adam çalışmıyor
Kadın adam çalışmıyor diye çalışmıyor
Kv sürekli evde olduğu için rahat sevişilemeyen bir ortam ( en baba dert bu)
Kadın aöf okuyor ceo olmayı hayal ediyor
Konudaki prems ve premsesi bulunuz.
kahveler bir pahalanmış ucuzundan aldım .sigara kullanmıyorum ama konu sahibi ve ailesi fosur fosur içiyor.kitap da okuyormuş en ucuz kitap da 25 tlden aşağı yok.o para pek bir bereketliymiş eşyalı evin kirasına kadar yetiyor.geleceğim için boşa endişeleniyormuşum ayol.hayat meğersem hem güzel hem de çok ucuzmuşş.bu konuyla aydınlandım benKocası izin verse çoktan ceo olacakta
Ama adam izin vermiyor
Zaman kötü, neme lazım ceo olayım derken kötü yola düşer
Evde oturup kitap okuyor hem bizler gibi boşmu hey gidim hey.
Konu sahibinin yerinde olsam kocamın arkasına babam sağolsun yazılı kağıt yapıştırırdımkahveler bir pahalanmış ucuzundan aldım .sigara kullanmıyorum ama konu sahibi ve ailesi fosur fosur içiyor.kitap da okuyormuş en ucuz kitap da 25 tlden aşağı yok.o para pek bir bereketliymiş eşyalı evin kirasına kadar yetiyor.geleceğim için boşa endişeleniyormuşum ayol.hayat meğersem hem güzel hem de çok ucuzmuşş.bu konuyla aydınlandım ben
valla böyle birini tanıyorum mahallemde.Bu tip parazitler Bebek yapıp kayınvalideye evlatlık yazdırıp kayınvalide ölünce de bebek dolayısıyla maaşını alırlar