Eşime çalış dediğimde sinirleniyor

Eşim uzakta çalışırken, kaynanam ve ben kaldık. Kira yok hatta kira geliri var, emekli maaşı var ki o zaman hayat çok daha ucuzdu. Yine de hep çalışmaya devam ettim örgün bir okulum olmasına rağmen. Kayınvalidem hiç istemedi çünkü çok yorucu bir işim vardı. Üzülüyordu bana. Ne eşimden para bekledim, ne başka birinden. Daha sonraki dönemde eşimin de birkaç dersi kalmıştı, onları verirken çalışmasını istemedim bir an önce bitsin diye, kendim çalışmaya devam ettim. Sonuç olarak okulları bitmeden evlenen bir çift olmamıza rağmen, sürekli çalışmaya devam ederek kimseye muhtaç olmamayı başardık. Hep kendimizi geçindirdik. Eşim mezun olup atanana kadar da çocuk yapmadık. Şimdi çocuk mutlu, biz mutlu. Hicbir şeyimiz de eksik değil şu an şükür.

Ha bu süreçte çektiğimiz sıkıntılar da öyle çoktu ki, kimsenin haberi yoktur. Yani sonuç olarak öyle felsefe kasmakla olmuyor. Çalışmak kölelik falan değil tam tersi efendilik bana kalırsa. Çünkü kimsenin senin üzerinde söz hakkı olmuyor özellikle maddi konularda. İstediğin gibi yönetiyorsun hayatını. Sizinki de evlilik değil, kaynana sizi evlat edinmiş işte. Hayırlısı.

İki yamyam bi kadının tepesine üşüşmüş, sigara üfürüyorlar. Eşe sesi çıkmıyor maşallah burada mal mısınız gibi fason kelimelerle insanlara horozlanıyor.
Valla armut dibine düşmüşte, olan o kadına olmuş yazık.
ne duymak istiyor merak ettim. boşan desen boşanmayı düşünmüyorum diyor. çalış desen ben niye çalışıyorum ona bakıyorum o çalışsın diyor. He bir de diyor ki ben velisi değilim sürekli çalış diye dikte edemem diyor. Okuyom ben diyor. Mal mısınız napiyim çalıştırmıyor hava almaya bile yollamıyor diyor :KK70:
Mal olan kim bu durumda acaba cidden merak içindeyim. :KK70:
Tencere kapak, iki işe yaramaz olarak çalışkan insanların hayatlarını çalmadığınız için sizlere teşekkür edilmeli..

Ya yaratılış itibariyle bile erkekler çalışmaya programlanmıştır, ilkel zamandan bu yana bu böyledir. Çalışmayan kadın öyle yadırganmaz ama "ev erkeği" diye bi kavram hiçbir zaman normal olmamıştır, Şendul Şaban mı sanıyor bunlar kendilerini? Yani, doğasına aykırı bi kere, nasıl sıkılmıyor, kötü hissetmiyor?
Günümüzde kadınlar canla başla çalışırken, çalışmayanlar meşgale ararken, bu adamdaki rahatlık ve yüzsüzlük nedir?
Annesinin üstüne yük olduğu yetmezmiş gibi bir de kız kaçırmış, yiyo iciyo sevişiyo yatiyo yayiliyo, bi de utanmadan ahkam kesiyor, neymis, kosullar kotuymus de çalıştığına değmezmiş, paşama bak sen.
Yiyo iciyo mutfaga bulasıgı atıyo
sevisiyo yatıyo yayılıyo bide wc ve duş alıyo onu unutmussun
ustune diyoki ben calısmam calısamam paşa torunuyum ben
zavallı isci kesimi uc kurus asgari ucrete dötlerini patlatsın hergun
ben keyfime bakarım 30 uma boyle dayandım hedef bu tembelliğimi mezara kadar sürdürmek diyooo

Yiyo iciyo mutfaga bulasıgı atıyo
sevisiyo yatıyo yayılıyo bide wc ve duş alıyo onu unutmussun
ustune diyoki ben calısmam calısamam paşa torunuyum ben
zavallı isci kesimi uc kurus asgari ucrete dötlerini patlatsın hergun
ben keyfime bakarım 30 uma boyle dayandım hedef bu tembelliğimi mezara kadar sürdürmek diyooo
Cidden leş.

Eskiden ben de şaşırırdım karı koca çalışmayan insanlar nasıl yaşayabiliyor diye. Çünkü ben çalıştığım halde böyle bir rahat yaşama durumum olmadı hiç. Yakınımda örneğini görünce bu işin sırrının kaynak fazlalaştırmak olduğunu gördüm. O para akışı ne kadar çok kaynaktan devam ederse yaşam o kadar rahat oluyor.Örneğin konu sahibinin kaynakları kayınvalide, adamın anneannesi, teyzesi ve konu sahibinin bababası. Hatta kocasının babasına da kaynak olmayı kabul etmediği için kızıyor. Öyle azımsanacak bir şey de değil bu sonuçta o kaynaklardan sürekli para akışı olması için bir çaba sarf ediyordur az çok karı koca.Gene de maharet sonuçta her ay o paraların gelişini sağlamak.Benim akrabalardan biri böyle mesela. Kızın ailesi ev kirası faturalar ve yarı yarıya yeme içmeyi hallediyor. Erkek ailesi de yine yakıttır yeme içmenin geri kalanı kıyafet ve gezme, ev eşyası kısımlarını hallediyor. Bunların daha ben ne gezmeden ne giymeden bir eksikleri olduğunu görmedim. Benden iyi yaşıyorlar bunu biliyorum. Haa aileler de öyle sabancı falan değil birisi emekli memur, diğer taraf işçi emeklisi. Hatta bir ara bu kaynak faslına dul maaşı alan halayı da dahil etmeye çalıştılar, kadın kabul etmeyince nevrotik bir öfke ve küslük içine girdiler.
Bu tiplerden cok var cancazım ortalıkta.
bunların birde sürekli üreyen versiyonları var o daha fena!!!
Ar damarları çatlamış kv kb parası yemeye bayılan oğlanlar ve onların aynı cinsinden gelinler

Tavşan gibi de surekli ürüyolar !
kv kb yı kendi bankaları haline getiriyorlar çalışmıyorlar
Üredikçe sayı katlanıyo torun tombalak ya kv evinde yaşıyorlar yada hergün soluğu orda alıyolar bedava yeyip içmek yayılmak icin

Sizin gibi insanları kinamaya bile korkuyorum. İki tane vasıfsız çalışmaya erinen bir bok yapmayan insan evlenmiş bı de kadının başına gitmişler. İşi gücü olmayan insana kacmissiniz aylarca yatmissiniz. Bı de o çalışmıyorsa ben neden çalışayım yazmışsınız. Gerçekten inanılmaz karakterlersiziniz

Konunun özeti
2 tane yetişkin tembel birey
1 adet 3000 tl maaş
Maaş sahibi kv
Adam çalışmıyor
Kadın adam çalışmıyor diye çalışmıyor
Kv sürekli evde olduğu için rahat sevişilemeyen bir ortam ( en baba dert bu)
Kadın aöf okuyor ceo olmayı hayal ediyor

Konudaki prems ve premsesi bulunuz.

Konunun özeti
1 adet 3000 tl maaş
Maaş sahibi kv
Adam çalışmıyor

bu yoruma 10 puannnnn hatta 1000 puannn bendennn :KK53:

Konunun özeti
1 adet 3000 tl maaş
Maaş sahibi kv
Adam çalışmıyor

Kocası izin verse çoktan ceo olacakta
Ama adam izin vermiyor
Zaman kötü, neme lazım ceo olayım derken kötü yola düşer
Evde oturup kitap okuyor hem bizler gibi boşmu hey gidim hey.

Kocası izin verse çoktan ceo olacakta
Ama adam izin vermiyor
Zaman kötü, neme lazım ceo olayım derken kötü yola düşer
Evde oturup kitap okuyor hem bizler gibi boşmu hey gidim hey.
kahveler bir pahalanmış ucuzundan aldım .sigara kullanmıyorum ama konu sahibi ve ailesi fosur fosur içiyor.kitap da okuyormuş en ucuz kitap da 25 tlden aşağı yok.o para pek bir bereketliymiş eşyalı evin kirasına kadar yetiyor.geleceğim için boşa endişeleniyormuşum ayol.hayat meğersem hem güzel hem de çok ucuzmuşş.bu konuyla aydınlandım ben :KK45:

kahveler bir pahalanmış ucuzundan aldım .sigara kullanmıyorum ama konu sahibi ve ailesi fosur fosur içiyor.kitap da okuyormuş en ucuz kitap da 25 tlden aşağı yok.o para pek bir bereketliymiş eşyalı evin kirasına kadar yetiyor.geleceğim için boşa endişeleniyormuşum ayol.hayat meğersem hem güzel hem de çok ucuzmuşş.bu konuyla aydınlandım ben :KK45:
Konu sahibinin yerinde olsam kocamın arkasına babam sağolsun yazılı kağıt yapıştırırdım

22 yaşında evde mi kaldın da 2.5 ay tanıdığın birine kaçtın be çocuğum.. Üzülüyorum ben böyle hayatlara.. En azından ailen seninle küsmemiş kapıları açık.. bence geri dön yaşın daha genç oku, çalış daha iyi yerlerde olucaksın.. Orda kalırsan yaşayacağın hayat zaten belli.. Kimse değişmez

X