Evet 183 u aramasi en mantiklisi. Polisler kapiya dayaninca birsey yapamaz. Onlar goturup hastaneden darp raporu aldirirlar.Bu saatte dışarı çıkamam diyorsan lütfen 183 ara onlar isterseniz polis gönderiyorlar.Lütfen bunu yapın kapıya polis gelince ne yapacak pis herif? Sizi hemen hastaneye götürürler,lütfen kokmayın
Mesleğim var canm 1sene özelde öğretmenlik yaptım evlenince biraktimDarp raporu alabilir misin ? Bi tavsiye de veremiyorum, ne desem bekara karı boşamak olacak. Valla böyle zamanlarda çok zengin olmak istiyorum, destek olamıyoruz birbirimize, yine akşam akşam kahroldumEğitimin mesleğin var mı? Para kazanman lazım kimseyle muhattap olmamak için
Tamam süpermiş. Geçiş döneminde ailene git, iş bulunca da kendi evini tutarsın, küçücük de olsa yeter sana. Ailendeyken laf edecekler biliyorum ama işin gücün olursa resti çekersin. Elinde darp raporu olsa iyi olur tabi dava için.Mesleğim var canm 1sene özelde öğretmenlik yaptım evlenince biraktim
İyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama olay çok yeni olmuş, şuan sinirleri zaten çok bozuktur arkadaşın. Üstüne gitmeyelim bence. Kolay kaldırılacak şeyler değil bunlar.Ailenizle anlaşamıyorsunuz diye dayak yemeye razısınız öyle mi? Elalemin adamının kahrını çekeceğime gider ne kadar kötü olursa olsun öz anne babamın kahrını çekerim daha iyi. Ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz sonra diyorsunuz ailem inanmaz. Kendi kendinizi dövdünüz mü zannederler anlamadım? Gidin alın darp raporu kapı gibi rapor elinizde kim beye inanmıyor. Evlenecek olgunluğa geldiyseniz kendi hayatınızı kendini kurabilirsiniz. Bizden ne istiyorsunuz orasını anlamadım sihirli değneğimiz yok ki eşinizi düzeltelim. İlla evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz kocanızın elinden telefon almayın da dayak yemeyin hiç değilse. Bir gün eşinizin sizi öldürme ihtimali var fakında mısınız bunun?
Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
İlla morarma olması gerekmiyorki yanlış düşünüyorsun dudağın sırtında illa zedelenme oluyor korkma cesaretli ol bu hayatı sadece bir kere yaşama şansın varDarp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
Eşim evden kovdu ailemin evine gittiğimde. Yuzumu yere egdirdin diyen babam. Bosanirsan kapimizdan itler eksik olmaz diyen annem. Neyin var diye sormayan kardeslerim. Geri eşimin evine postalayan ailem. Güya yuvamı duzeltiyorlar. Akraba çevremi hiç söylemiyorum bosanacigma mezara girerim daha iyi diyen çevrem var. Boşanmak kolay. Ben bosandigimda dimdizlak ortada kalmak istemiyorum. Eşimin elinden teli almadigim sürece , ailesiyle gecindigim ve kahvehanesi ne karismadigim sürece şiddet uygulamıyor. Ailemle yaşarsam ömür boyu pskolojik şiddet hakaret yaşayacağım üstüne akraba laf sözleri . Eşimden çok bosanirsam bunları yaşamaktan korkuyorum.Ailem beni asla bırakmaz ama, ben ailemle anlasamam demıssın.
Allah askına su kafa yapısından cıkın.
Bu adamla yasamaktan daha kotu olamaz dı mı ailenle yasamak?
Ailenin arkanda duracağına bu kadar emınken, sag sol ne der. Kime suclu derler vs. Gereksiz seylere takılacagına, genclıgıne acı ve ac Bosanma davanı. Darp raporu al mutlaka.
Bosanmak kolay demezsen daha inandırıcı olur yazdıkların.Eşim evden kovdu ailemin evine gittiğimde. Yuzumu yere egdirdin diyen babam. Bosanirsan kapimizdan itler eksik olmaz diyen annem. Neyin var diye sormayan kardeslerim. Geri eşimin evine postalayan ailem. Güya yuvamı duzeltiyorlar. Akraba çevremi hiç söylemiyorum bosanacigma mezara girerim daha iyi diyen çevrem var. Boşanmak kolay. Ben bosandigimda dimdizlak ortada kalmak istemiyorum. Eşimin elinden teli almadigim sürece , ailesiyle gecindigim ve kahvehanesi ne karismadigim sürece şiddet uygulamıyor. Ailemle yaşarsam ömür boyu pskolojik şiddet hakaret yaşayacağım üstüne akraba laf sözleri . Eşimden çok bosanirsam bunları yaşamaktan korkuyorum.
Arkamda duran bir ailem olsa boşanmak kolay. Zorluk çekerim ama en azından ailem destek olur diye düşünüyorum . Suanki durumda da eşime daha fazla katlanamiyorum.Bosanmak kolay demezsen daha inandırıcı olur yazdıkların.
Ozaman telefonla takılmasına karısma. Ailesıne boyun eğ. Kahvehaneye gitmesine göz yum.
Dort duvar arasında genclıgını curut. Böylece dovmezmıs seni. Bu dediklerini uygula.
Peki bizden beklentiniz ne? Baskıcı bir aile pislik bir kocadan iyidir. Anam babam dersin bari cahil cahil davranırlarsa. Gecersın veya gecmezsın. Neyse. Hayırlısı olsunArkamda duran bir ailem olsa boşanmak kolay. Zorluk çekerim ama en azından ailem destek olur diye düşünüyorum . Suanki durumda da eşime daha fazla katlanamiyorum.
Ya derlerse desinler isterlerse küfür etsinler. Sen iyi misin? Ailenin yanına git isin mesleğim de varmış. Mesleğini yap. Zaten sabahtan akşama kadar evde olmamış olacaksın. Arkadaşım sekreterlik bile yapsan 2300 2400 tl maaş veriyolar. En olmadı tutarsın bir bahçekatı ucuzundan alırsın bir L koltuk akşam bir kitap film izlersin bitti bu kadar.Eşim evden kovdu ailemin evine gittiğimde. Yuzumu yere egdirdin diyen babam. Bosanirsan kapimizdan itler eksik olmaz diyen annem. Neyin var diye sormayan kardeslerim. Geri eşimin evine postalayan ailem. Güya yuvamı duzeltiyorlar. Akraba çevremi hiç söylemiyorum bosanacigma mezara girerim daha iyi diyen çevrem var. Boşanmak kolay. Ben bosandigimda dimdizlak ortada kalmak istemiyorum. Eşimin elinden teli almadigim sürece , ailesiyle gecindigim ve kahvehanesi ne karismadigim sürece şiddet uygulamıyor. Ailemle yaşarsam ömür boyu pskolojik şiddet hakaret yaşayacağım üstüne akraba laf sözleri . Eşimden çok bosanirsam bunları yaşamaktan korkuyorum.
Sizden beklentim yok canm buraya içimi dökmek için yazdım sadecePeki bizden beklentiniz ne? Baskıcı bir aile pislik bir kocadan iyidir. Anam babam dersin bari cahil cahil davranırlarsa. Gecersın veya gecmezsın. Neyse. Hayırlısı olsun
İyi niyetli olduğunuzu biliyorum ama olay çok yeni olmuş, şuan sinirleri zaten çok bozuktur arkadaşın. Üstüne gitmeyelim bence. Kolay kaldırılacak şeyler değil bunlar.