Boşanmak istiyorum

Peçete saklanması atması içmesi çok kolay yeni türemiş pahalı bir şey de değil bildiğiniz peçete havlu kağıt parçasına emdiriliyo sigara ucuna koyup içiyorlar inanın ağzıma almadım ama eşim yuzunden hepsini öğrendim asla çocuk yapmak salaklık olur böyle insanlara ben 1 çocuk yaptım bilsem böyle bir insan olduğunu yapmazdım anında bosardim çocuk olunca bgn yarın diye diye yıllar geçti artık tamam ben kararımı verdim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
peçete dediğin şey
yeni nesil bir bonzai

ablacım Allah korusun psikotik atak geçirir yarır öbür gün keser doğrar seni çocuğu. büyük risk alıyorsun yapma gözünü seveyim.

Çağrı merkezinde 10 sene çalıştım deneyimim var kaç yere başvurdum dönen olmadı bej zaten maddi gücüm elimde olsa çoktan tekmeyi basmıştım yol bilmeyen iz bilmeyen cahil bir insan değilim ama konu bosanma olunca beynim sanki duruyor zoruma gidiyor bu kadar uğraş çaba yıllar boşa geçti keşke biraz duzelseydi çocuğum babasi opmeden gtti diye ağlıyor nasıl alışacak anne yüreğim dayanmıyor çocuğuma içim sızlıyor
Öncelikle sakinleşmeye çalış canım..Madem iş tecrüben var daha kolay adapte olursun herşeye ama şimdilik sakin ol ufak ufak adımlar at. Mesela şuan neler yapılabilir bunu düşün birikim yapabilmek için yani

Anlaşmalı boşanmaya çalışın dilekçe yazılacak protokol hazırlıyor bir isteğiniz yoksa tazminat nafaka falan arzuhalci yaziyor hazır kalıplar var nette onları çıktı alabilirsiniz kendinize ayarlayıp esinizde imzalayacak ama arzuhalci iki bin aldı benden sonra harç yatacak mahkemeye nerden baksanız size 7/8 bin lazım olur avukatsiz tabi bu
Baro avukat veriyormuş o nasıl olur bilmiyorum gidip sorun yardımcı olurlar bilgi almış olursunuz hem görmüş olun oraları

peçete dediğin şey
yeni nesil bir bonzai

ablacım Allah korusun psikotik atak geçirir yarır öbür gün keser doğrar seni çocuğu. büyük risk alıyorsun yapma gözünü seveyim.
Evet çok kötü bir madde bende farkndayim hiç şiddet uygulamadi hiç bir sıkıntısi yok aileler yanımızda kardeşleri destek sağlığı yerinde bu u yapanların çoğu sorunlu insanalr ama hiç bir sorunumuz yok çokta iyi bir insan karıncaya bile zarar vermez şuan yapmıyor yapmayacağı anlamına gelmiyor Tv'de izliyoruz Allah korkusun

Param yok gücüm yok yardım edecek kimsem yok derseniz siZ boşanmayın böyle devam edin boşanan boşanmış kadın demek tek başına her şeyi halledecek kadın olmak demek o davayı bulup buluşturup siz açacaksınız uğraşacaksiniz oturduğunuz yerden işler halledilmiyor

Öncelikle sakinleşmeye çalış canım..Madem iş tecrüben var daha kolay adapte olursun herşeye ama şimdilik sakin ol ufak ufak adımlar at. Mesela şuan neler yapılabilir bunu düşün birikim yapabilmek için yani
Kimseye derdimi anlatamıyorum ailesi duzelecek diyor babası 5 dk yanından ayrılmıyor yolunu bulup boşlukta yapıyo 1 ay dayanıyor görüyorum çabasını ama elimden birşey gelmiyor benim ailem de yuvamız yıkılmasın diye çok yardımcı oldu hiç yargılamadi düzelecek dediler destek oldular ama yok irade yok pes ediyo bu kısır döngü devam ediyor yıllardır böyle ve ben artık usandım dayanamiyorum seviyorum eşimi kötü bir insan değil cocgumla eşimle mutlu bir şekilde yaşamak istiyorum ama bu illet nasıl birşeyse Yeşilay vs oralarada gttik olmuyor

Evet çok kötü bir madde bende farkndayim hiç şiddet uygulamadi hiç bir sıkıntısi yok aileler yanımızda kardeşleri destek sağlığı yerinde bu u yapanların çoğu sorunlu insanalr ama hiç bir sorunumuz yok çokta iyi bir insan karıncaya bile zarar vermez şuan yapmıyor yapmayacağı anlamına gelmiyor Tv'de izliyoruz Allah korkusun
Ben bildiğim kadarıyla eşim peçete kullanmıyor ama içtiği şey aşırı kötü kokuyor ve kahverengi tütün gibi hatta peçete çıkmış demiştim o burda yok istanbulda var filan diyordu geçen ay da kafasında kurmuş telefonumu kurcaladı saatlerce bekledim en sonunda elinden çektim aldım diye telefonu yere çalıp beni dövdü

Param yok gücüm yok yardım edecek kimsem yok derseniz siZ boşanmayın böyle devam edin boşanan boşanmış kadın demek tek başına her şeyi halledecek kadın olmak demek o davayı bulup buluşturup siz açacaksınız uğraşacaksiniz oturduğunuz yerden işler halledilmiyor
ben bu yüzden buraya gelip bir tecrübeli birisi bir yol gösterir diye geldim buralara yazacak insan değildim ama insna cagresiz olunca böyle oluyormuş demekki

Kimseye derdimi anlatamıyorum ailesi duzelecek diyor babası 5 dk yanından ayrılmıyor yolunu bulup boşlukta yapıyo 1 ay dayanıyor görüyorum çabasını ama elimden birşey gelmiyor benim ailem de yuvamız yıkılmasın diye çok yardımcı oldu hiç yargılamadi düzelecek dediler destek oldular ama yok irade yok pes ediyo bu kısır döngü devam ediyor yıllardır böyle ve ben artık usandım dayanamiyorum seviyorum eşimi kötü bir insan değil cocgumla eşimle mutlu bir şekilde yaşamak istiyorum ama bu illet nasıl birşeyse Yeşilay vs oralarada gttik olmuyor
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hayatımızı mahvettiler öbür dünyada hakkımızı versinler şuan dada o kdar kötüyüm ki maaşesef bizimki sizin gibi güzel gideb evlilikde değil şiddet tartışma hep var

Yapacak bisey kalmamıs ama Allah büyüktür dua et hakkında hayırlısı olsun bir şekilde birikim yapman lazım buna odaklan şuan. Bak adli yardım da alınıyormuş eğer baba evine dönebiliyorsan hiç beklemeden git yani ailen kucak açıyorsa. Orda biraz çocuk büyüyünce işe de başlarsın nasipse madme ailen arkanda adli yardımı da al git canım en basta dedim ya ölüm kalım yoksa sabret diye senin varmıs bak tehlikeli deniyor o madde için. O zaman beklemeye gerek yok önce al karşına güzelce konuş ya madde ya ben de.. Bakalım ne diycek

ben bu yüzden buraya gelip bir tecrübeli birisi bir yol gösterir diye geldim buralara yazacak insan değildim ama insna cagresiz olunca böyle oluyormuş demekki
Yaz tabi niye yazmayasin biz de yol gösteriyoruz güçlü ol öncelikle senin bir suçun yok adliyeye git durumunu anlat barodan yardım iste ben yapamam demekle olmaz

Yapacak bisey kalmamıs ama Allah büyüktür dua et hakkında hayırlısı olsun bir şekilde birikim yapman lazım buna odaklan şuan. Bak adli yardım da alınıyormuş eğer baba evine dönebiliyorsan hiç beklemeden git yani ailen kucak açıyorsa. Orda biraz çocuk büyüyünce işe de başlarsın nasipse madme ailen arkanda adli yardımı da al git canım en basta dedim ya ölüm kalım yoksa sabret diye senin varmıs bak tehlikeli deniyor o madde için. O zaman beklemeye gerek yok önce al karşına güzelce konuş ya madde ya ben de.. Bakalım ne diycek
Çok şükür ailem biz sana da çocuğunda bakarız diyorlar dediğiniz gibi gidip adliyeden en azndan bı kağıt alayim bakayım ne olacak olmadı mecbur sabredip para biriktirip kendim davayı açacak duruma gelene kadar sabredicem başka cagre görünmüyor Allah razı olsun inanın ben buraları bulup yazacak kadar demekki kötüyüm hiç iyi değilim nefes alamıyorum annelik çok zormus ama bosanirsam evladm için yaşarım yaşım 33 gencim ama asla evlilik yada başka bir şey aklımın ucundan gecmiyo tek istediğim çocuğum basının çağresine bakacak kadar büyümeden rabbim benik canımı almasın tek duam çalışırım çabalarım çocuğumu kmseye muhtaç etmem ama şuanda durumum yok bakacak yok annem bakamıyo çalışmayı denedim ama çocuğum perperisan oldu

Yaz tabi niye yazmayasin biz de yol gösteriyoruz güçlü ol öncelikle senin bir suçun yok adliyeye git durumunu anlat barodan yardım iste ben yapamam demekle olmaz
Allah razı olsun tamam gidip araştıracağım ya vallahi ben cahil degilm okumuş üniversite mezunu insanm ama insan kendi başına gelince blmyrm donuyo demekki yada adım atmaya korkuyo

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hayatımızı mahvettiler öbür dünyada hakkımızı versinler şuan dada o kdar kötüyüm ki maaşesef bizimki sizin gibi güzel gideb evlilikde değil şiddet tartışma hep var
Bende şiddet küfür kötü söz aldatma hiç biri yok beni çok sevdiğini biliyorum çocuğumuza da çok düşkün vicdan azabı cekiyo sürekli birşeyler yapıyo getiriyor uğraşıyor ben bunlardan dolayı zaten acaba bırakır bgn yarın diye sabrettim şiddet vs olsa 1 dk durmazdm evlilik iyi kötü gnde dedik diye bej onu düştüğünde bırakmadım çok uğraştım mücadele verdim kendi elimle götürdüm yesilaya araştırdım kendiside istedi herzaman destek oldum ama yok olmuyor adam bırakamıyor napalm ömür boyu da bekleyecek dglm düzelmeyen insana

sizin durumunz konu sahibinden de kötü
siz neden boşanmıyorsunuz?
Çünkü benim annem tek kötü huyu o idare et dedi
Çünkü benim kimsem yok beni anlayan yok
Çalışayım oğluma bak parada veirrm sana diyorum senmi çalışacaksın anca yat sen evde diyor ben ölüyümde yaşıyorum işte

Benim yazdıklarımada cevp ver canım ya
Senin şiddette varmış hiç durma o adamın yanında benim öyle bir durumum hiç olmadı zaten ondan dolayı bekledim 8 senedir daha dün gbi sevgili olmuşuz gbi hep beni sevdi ama adam iradesi yok sevgide yetmiyor bana

Back