• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

Kardeşim bunu annem ile babama da yaptı babam ile annem 3. Gün bile konuşmadı küçücük çocuk ne dediğini bile bilmez

Aynı yaşta çocuklarım var bu yaşta çocuk ne dediğini bilir. Ne izliyorsunuz çocuğun yanında, ne konuşuyorsunuz da böyle cümle kurabiliyor.

Aynı yaşta çocuklarım var bu yaşta çocuk ne dediğini bilir. Ne izliyorsunuz çocuğun yanında, ne konuşuyorsunuz da böyle cümle kurabiliyor.
ne dediğini bilir de
kıskanmış olabilir?
normalde evin küçüğü ise
eve yeni gelen ve ilgi gösterilen bir bebek var şu anda, bu 7 yaşındaki çocuğun yeğeni.

kardeşi olanlar bile kıskanıyor, kaldı ki aylarca gebelikte annelerini görüyorlar bebek geleceğini biliyorlar hatta krdeş istiyorlar yine de kıskanıyorlar
bunun durup duruken eve gelen bebeği kıskanması daha olası...

ya da direkt evde konular böyle, popüler mevzuar bu kim kimle sevgili kiç kime kaçmış konuları, çocuk da bunları konuşuyordur?

benim de 7 yaşındayken "koca karısının elini tutuca ikisinin de günahları dökülür" filan diye anlatan bir kız kuzenim vardı çünkü ailesinde herkes tarikat ehli hep sohbet vs. olur, kadın sohbetlerinde de paso böyle şeyler anlatılıyor...

Keşke küçücük çocuğun lafıyla bana bunu nasıl dersin diye kıyameti koparsaydınız. Kendinizi açıklmaya çalıştıkça totosu kalkmıs.
Sessizliğe bürünün , düşünmek istediğinizi söyleyin etrafa, bana güvenmeyen adamla yapamam gibisinden. Bakalım ne yapacak

Bu arada çocuğa inanıp bunu yapması o kadar saçma geldi ki çocugun yanında telefonda kimseyle konuşmadınız değil mi ?kuzen arkadaş vs aşkım canım kelimelerini kullanıyorsanız başkalarına da?

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Yanii karışık durum ben duysam bende çocuğa inanırım muhtemel çocuktan haberi al gibi bir şey olmuş

ne dediğini bilir de
kıskanmış olabilir?
normalde evin küçüğü ise
eve yeni gelen ve ilgi gösterilen bir bebek var şu anda, bu 7 yaşındaki çocuğun yeğeni.

kardeşi olanlar bile kıskanıyor, kaldı ki aylarca gebelikte annelerini görüyorlar bebek geleceğini biliyorlar hatta krdeş istiyorlar yine de kıskanıyorlar
bunun durup duruken eve gelen bebeği kıskanması daha olası...

ya da direkt evde konular böyle, popüler mevzuar bu kim kimle sevgili kiç kime kaçmış konuları, çocuk da bunları konuşuyordur?

benim de 7 yaşındayken "koca karısının elini tutuca ikisinin de günahları dökülür" filan diye anlatan bir kız kuzenim vardı çünkü ailesinde herkes tarikat ehli hep sohbet vs. olur, kadın sohbetlerinde de paso böyle şeyler anlatılıyor...

Kıskanmak farklı bir şey. Kıskanan çocuk cimcik atar, ittirir, oyuncak paylaşmaz, huysuzluk yapar iftira atmaz. Anne ve babası kavga edip düşünce bunun yanlış bir davranış olduğunu kavratmak lazım.

Kardeşinizin sözleri normal değil ama bana göre değil olmaması gerekir.

Bir çocuğun sözüne inanıp 2 çocuklar karısına küsen adamda normal değil.

19 yaşında kocaya kaçıp 3 senede iki çocuk yapmak da bence normal değil.

Bu ortamda korunması gereken çocuklar, kardeşinizin neden böyle yaptığının anlaşılması gerekir? Bu şekilde devam ederse başına çok dert açar.

Kıskanmak farklı bir şey. Kıskanan çocuk cimcik atar, ittirir, oyuncak paylaşmaz, huysuzluk yapar iftira atmaz. Anne ve babası kavga edip düşünce bunun yanlış bir davranış olduğunu kavratmak lazım.

Kardeşinizin sözleri normal değil ama bana göre değil olmaması gerekir.

Bir çocuğun sözüne inanıp 2 çocuklar karısına küsen adamda normal değil.

19 yaşında kocaya kaçıp 3 senede iki çocuk yapmak da bence normal değil.

Bu ortamda korunması gereken çocuklar, kardeşinizin neden böyle yaptığının anlaşılması gerekir? Bu şekilde devam ederse başına çok dert açar.
konu sahibi ben değilim.

Merhaba hanımlar ben bir şey danışmak istiyorum 2022 yılında evlendim çok erken yaşta 19 yaşındaydım bir bebeğim oldu eşim den geçen hafta eşimin dedesi vefat etti biz kayınvalidem ile kalıyoruz bu arada kayınvalidemin evi çok kalabalık tı ben de bebek mecbur durmadığı için ailemin evine geldim eşimi aradım ne yaptınız durumlar nasıl vs sormak için benimde 7 yaşında bir kardeşim var eşim ile telefonda konuşurken arkadan enişte ablam burada sevgilileri ile konuşuyor dedi ve inandı ama kesinlikle böle bir şey yok şuan hamileyim 3 aylık eşim bana inanmıyor günlerdir engelledi eve gidemiyorum ve boşanmak istiyor iki çocuk ile ben ortada kalamam ve o kadar boşanma süresi vs durumum yok nasıl bir süreç oluyor yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim
Kardeşiniz neden herkese sevgilisi var şakası yapıyor ki?
Önce annenize sonra size. Ne alaka yani.
Eşinede oha yani 7 yaşındaki çocuğun dediğine bile inanıyorsa vay halinize.

Çok acayip işler 😄

Küçücük çocuk ne dediğini bilmez mi? Bahsettiğiniz çocuk 3 yaşında sevgililiğin ne demek olduğunu bilmeyen bebek değil hanımefendi ne anlatıyorsunuz? O yaştaki çocuk ne görürse ne duyarsa onu söyler, anlatır, konuda kopukluk var.

O yaşta ki çocuk yalanda söyler başka şeylerde söyler hatta çoğu zaman ne dediğini de bilmez. Sizde konu sahibinin eşi gibi çocuğun her dediğine inanıp doğru kabul eden biri iseniz kendinizi sorgulayın.

Kardeşiniz durduk yere asla böyle bir şey söylemez. Ya aile içinde konuşmalar oldu duydu yada başka bir durum var. 3 yıl önce 4 yalında olan çocuk ne bilsin sevgilinizi

Back