Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

ailenle konuş ha yok dediğin gibi gene adamın kollarına atmaya çalışıyor seni direk sığınma evine git.Davanı ac al nafaka tazminat neyse işte gir bi işe devlet iş de bulur sana bak yoluna kimseye eyvallahin olmasın 23 yaşındasın bak aynı yaştayız hayatının kıymetini bil.Bu dünyaya bi kere geliyon elin oğlu dovsun öldürsün seni cinnet geçirdim desin içeri girip girmeyeceği belli olmasın ama sen mezarında olacaksın.Yapma bunu kendine tamam zor boşanmak ama burada boşanan çok kadın var akıllı bi kadın kendisine saygısı sevgisi olan kadın dayağını yedikten sonra tekmeyi atıyor adama.Kendine acıma ki kimse sana acımasın.Aglama da o adam için.Her kadın öyle veya böyle şiddet görmüştür ya fiziksel ya psikolojik ama şimdi ayağa kalk yika yüzünü ve varsa bile bo duygun at kenara.Mantigini kullan kurtar kendini.Ne olur...

Çocuğumda yok acmamam için tek engelim ailem ve cevrem
Cocugun yoksa bi dk bile dusunme duzelme ihtamili olmayan birbirinden nefret eden iki insan neden daha fazla evli kalir ki karsilikli siddet iliskinin zaten bittiginin resmidir.kadin siginmaya yerlesirsin ise girdikten sonrada kendi hayatini kurarsin sana hak vermeyen ailen ne yasadigini biliyormu o cehennemi tek basina yasadin tek basina kurtulcaksin.

Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz

Böyle saçma bahane mi olur allah aşkına ya?
Eliniz yüzünüz kan içindeyken fotoğraf çekip yollayın o zaman ne diyelim?

Gidip darp raporu alın, kim inanır kim inanmaz görürsünüz o zaman. Kendi kendinize bahane bulmayın.
Adam canınızla tehdit ediyor sizi, daha ne bekliyorsunuz anlamadım.
Çocuk da yokken boşanıp kurtulun.

Konumu az çok bilirsiniz. Evlilik düzenimiz yok. Evliliğigimin ilk yılını eşimin ailesi zehir etti. Son 2yildir da eşimle kotuyuz. Resmen evliliğim yürüsün diye çok surukledim. Eşim kahvahane bağımlısı, eve gelir ayrı bı oda da tel oynar , iletişim sıfır sohbet sıfır. Her defasında kavga yapmaktan bıktım. Elinden teli aldığım gibi suratıma tokat atar, kahveye gitme diye tartışma çıkarsam el kaldırır. Şuanda elim yüzüm kan içinde yazıyorum. Saat kaç oldu deyip elinden teli çektim diye dudağımı patlattı , sırtıma tekme attı, bende boş durmadım eşimin kollarını kanattim. Bende yarın ilk isim sana dava açmak dedim. Ben boşamiyorum sen boşa diyor. Çık git hayatumdan suratını bile görmek istemiyorum, seni sevmiyorum anlamiyomusun dedi bana. Ben bu adamda bir dk bile durmam ama. Ne benim ailem ne eşimin ailesi ne akrabalarım kimse destek olmaz. Eşim dışarıdan sessiz sakin pisirik gibi duruyor herkes esimi efendi benim onu parmagimda oynatacagimi düşünüyor, ben baskın eşim yapici duruyor . O yüzden bosansak herkes suçu benden bilir. Eşim ve ailesi de Allah bilir arkamdan ne iftiralar atar. Eşim zaten evliligimimiz boyunca da arkamda durmadı benim. Bosansam daha çok sarsılicsm ailem kesinlikle beni bırakmaz bende ailemle anlasamamm. Çok çaresizim çok. Siganacak kimsem yok sizlerden başka. Şuan ağlayarak yaziyorum. Kadın olmak evli olmak nekadar da zormuş. 23yasinda saçlarımda siyah saç kalmadi. Eşim bana bı gün ya sen katil olucaksin ya da ben diyor. Benim eşim neyi yapmaz dediysem herşeyi yaptı. Şuanda bu lafı da sinirden dedi diyorum ama artık beni oldurmesinden bile korkuyorum

Bir arkadaşım aynı durumdaydi . Ayrılıyorlar bu ay sende ayrıl canin daha kıymetli böyle biriyle ömür geçmez destek alın devletten

Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
Dudagin patlamis. Bu yeterli. Darp raporu al. Ille bir yerinin morarmasi lazim degil. Sen o raloru al. Yuzunun de fotografini cek. Delil olacak onlar sana.
Davayi sen acarsan sen talep subarsin. Dersin ki sorumluluk almiyor, siddet uyguluyor, telefon bagimlisi, hakaret ediyor, saygi gostermiyor. Bozanmak istiyorum. Bosa irsak da su kadar nafaka, takilarin onda ise takilarini, sana siddet uygulayip hakaret ettigi icin de su kadar tazmibat istiyorum. Evlilik suresince ev ya da araba falan akdiysaniz da ondaki hakkini talep edeceksin.

Konumu az çok bilirsiniz. Evlilik düzenimiz yok. Evliliğigimin ilk yılını eşimin ailesi zehir etti. Son 2yildir da eşimle kotuyuz. Resmen evliliğim yürüsün diye çok surukledim. Eşim kahvahane bağımlısı, eve gelir ayrı bı oda da tel oynar , iletişim sıfır sohbet sıfır. Her defasında kavga yapmaktan bıktım. Elinden teli aldığım gibi suratıma tokat atar, kahveye gitme diye tartışma çıkarsam el kaldırır. Şuanda elim yüzüm kan içinde yazıyorum. Saat kaç oldu deyip elinden teli çektim diye dudağımı patlattı , sırtıma tekme attı, bende boş durmadım eşimin kollarını kanattim. Bende yarın ilk isim sana dava açmak dedim. Ben boşamiyorum sen boşa diyor. Çık git hayatumdan suratını bile görmek istemiyorum, seni sevmiyorum anlamiyomusun dedi bana. Ben bu adamda bir dk bile durmam ama. Ne benim ailem ne eşimin ailesi ne akrabalarım kimse destek olmaz. Eşim dışarıdan sessiz sakin pisirik gibi duruyor herkes esimi efendi benim onu parmagimda oynatacagimi düşünüyor, ben baskın eşim yapici duruyor . O yüzden bosansak herkes suçu benden bilir. Eşim ve ailesi de Allah bilir arkamdan ne iftiralar atar. Eşim zaten evliligimimiz boyunca da arkamda durmadı benim. Bosansam daha çok sarsılicsm ailem kesinlikle beni bırakmaz bende ailemle anlasamamm. Çok çaresizim çok. Siganacak kimsem yok sizlerden başka. Şuan ağlayarak yaziyorum. Kadın olmak evli olmak nekadar da zormuş. 23yasinda saçlarımda siyah saç kalmadi. Eşim bana bı gün ya sen katil olucaksin ya da ben diyor. Benim eşim neyi yapmaz dediysem herşeyi yaptı. Şuanda bu lafı da sinirden dedi diyorum ama artık beni oldurmesinden bile korkuyorum
Hastaneye gidip darp raporu al. Ailene de haber ver gelsinler seni alsınlar

Dudagini kendin patlatmadin ya. Kanlar icindeki halinin neden fotografini cekmiyorsun? Ailen inanmasa da hakim inanir.
O el bir kez kalkarsa bir daha inmez. Duzelir diye bekleme.

Dudagin patlamis. Bu yeterli. Darp raporu al. Ille bir yerinin morarmasi lazim degil. Sen o raloru al. Yuzunun de fotografini cek. Delil olacak onlar sana.
Davayi sen acarsan sen talep subarsin. Dersin ki sorumluluk almiyor, siddet uyguluyor, telefon bagimlisi, hakaret ediyor, saygi gostermiyor. Bozanmak istiyorum. Bosa irsak da su kadar nafaka, takilarin onda ise takilarini, sana siddet uygulayip hakaret ettigi icin de su kadar tazmibat istiyorum. Evlilik suresince ev ya da araba falan akdiysaniz da ondaki hakkini talep edeceksin.
Altinlarimla araba aldı yine hakaret ederek. Ev ise 18yasinda babası eşimin üstüne vermiş hakkım olurmu bilmiyorum

Altinlarimla araba aldı yine hakaret ederek. Ev ise 18yasinda babası eşimin üstüne vermiş hakkım olurmu bilmiyorum
Evden hakkin yok. Ancak takilarini alirsin. Arabada esinin uzerine ise arabadan da hakkini alirsin. Dugun CD sinin bir kopyadinj takilarin miktarinin belirlenmesi icin delil olarak mahkemeye sunarsin.

Su an kanmar icindeki halinin selfisini cektin mi? Lutfen su fitigrafi cek. Bu delil sana.

Ailenizle anlaşamıyorsunuz diye dayak yemeye razısınız öyle mi? Elalemin adamının kahrını çekeceğime gider ne kadar kötü olursa olsun öz anne babamın kahrını çekerim daha iyi. Ağzım yüzüm kan içinde diyorsunuz sonra diyorsunuz ailem inanmaz. Kendi kendinizi dövdünüz mü zannederler anlamadım? Gidin alın darp raporu kapı gibi rapor elinizde kim beye inanmıyor. Evlenecek olgunluğa geldiyseniz kendi hayatınızı kendini kurabilirsiniz. Bizden ne istiyorsunuz orasını anlamadım sihirli değneğimiz yok ki eşinizi düzeltelim. İlla evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz kocanızın elinden telefon almayın da dayak yemeyin hiç değilse. Bir gün eşinizin sizi öldürme ihtimali var fakında mısınız bunun?

Pisiriga bak hele millete kendini efendi sessiz gisteriyor evde kadini dovuyor.al eline bac hortumh bunu Allah ne verdiyse yuzune gotune basina felc gecirsin.oyle dov.en azindan o sumsuk aileside iftira atmaz gercekleri der gelin oglumuzu dovdu diye. Akilli ol az git davani ac cocukta yokmus once siginma evine git sonra kendine guzel bir is bul egitim durumun ne bilmiyorum en kotu magazalar satis danismani ariyor kurumsal yere gir sskn oksun yemek yol herseyi veriyor.2.300 lira cocuk yok. Uygun bir ev tur en kotu bin lira kira. Esyalarida spotcudan esten dosttan topla az idare et. Zamanla ohhhh diyeceksinnn

ablalarini dinle zararin neresinden donersen kardir ..sen kendine deger vermezsen el ogluuu ezer durur ..duygularinla degil mantiginla hareket et ..bunun sonu yok...

Bu saatte dışarı çıkamam diyorsan lütfen 183 ara onlar isterseniz polis gönderiyorlar.Lütfen bunu yapın kapıya polis gelince ne yapacak pis herif? Sizi hemen hastaneye götürürler,lütfen kokmayın

Pisiriga bak hele millete kendini efendi sessiz gosteriyor evde kadini dovuyor.al eline bacim hortum bunu Allah ne verdiyse yuzune gotune basina felc gecirsin.oyle dov.en azindan o sumsuk aileside iftira atmaz gercekleri der gelin oglumuzu dovdu diye. Akilli ol az git davani ac cocukta yokmus once siginma evine git sonra kendine guzel bir is bul egitim durumun ne bilmiyorum en kotu magazalar satis danismani ariyor kurumsal yere gir sskn oksun yemek yol herseyi veriyor.2.300 lira cocuk yok. Uygun bir ev tur en kotu bin lira kira. Esyalarida spotcudan esten dosttan topla az idare et. Zamanla ohhhh diyeceksinnn

Darp raporu alabilir misin ? Bi tavsiye de veremiyorum, ne desem bekara karı boşamak olacak. Valla böyle zamanlarda çok zengin olmak istiyorum, destek olamıyoruz birbirimize, yine akşam akşam kahroldum :KK43: Eğitimin mesleğin var mı? Para kazanman lazım kimseyle muhattap olmamak için

X