Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
31
Konumu az çok bilirsiniz. Evlilik düzenimiz yok. Evliliğigimin ilk yılını eşimin ailesi zehir etti. Son 2yildir da eşimle kotuyuz. Resmen evliliğim yürüsün diye çok surukledim. Eşim kahvahane bağımlısı, eve gelir ayrı bı oda da tel oynar , iletişim sıfır sohbet sıfır. Her defasında kavga yapmaktan bıktım. Elinden teli aldığım gibi suratıma tokat atar, kahveye gitme diye tartışma çıkarsam el kaldırır. Şuanda elim yüzüm kan içinde yazıyorum. Saat kaç oldu deyip elinden teli çektim diye dudağımı patlattı , sırtıma tekme attı, bende boş durmadım eşimin kollarını kanattim. Bende yarın ilk isim sana dava açmak dedim. Ben boşamiyorum sen boşa diyor. Çık git hayatumdan suratını bile görmek istemiyorum, seni sevmiyorum anlamiyomusun dedi bana. Ben bu adamda bir dk bile durmam ama. Ne benim ailem ne eşimin ailesi ne akrabalarım kimse destek olmaz. Eşim dışarıdan sessiz sakin pisirik gibi duruyor herkes esimi efendi benim onu parmagimda oynatacagimi düşünüyor, ben baskın eşim yapici duruyor . O yüzden bosansak herkes suçu benden bilir. Eşim ve ailesi de Allah bilir arkamdan ne iftiralar atar. Eşim zaten evliligimimiz boyunca da arkamda durmadı benim. Bosansam daha çok sarsılicsm ailem kesinlikle beni bırakmaz bende ailemle anlasamamm. Çok çaresizim çok. Siganacak kimsem yok sizlerden başka. Şuan ağlayarak yaziyorum. Kadın olmak evli olmak nekadar da zormuş. 23yasinda saçlarımda siyah saç kalmadi. Eşim bana bı gün ya sen katil olucaksin ya da ben diyor. Benim eşim neyi yapmaz dediysem herşeyi yaptı. Şuanda bu lafı da sinirden dedi diyorum ama artık beni oldurmesinden bile korkuyorum

Şuanda elinde tel yine oyuna devam ediyor hiç bişey yaşanmamış gibi.

Kendinizi kurtarın.
Canınızın kıymetini bilin lütfen.
Arkanızda şimdi kimse yoksa devlet var ona sığının. Sonra bulursunuz bir yolunu.
Size sahip çıkmayan aileniz de utanır belki.
Başınıza bir iş gelmeden kurtulun, siz bir adım atın.
Allah yolunuzu açık etsin.
O herifin de elleri kırılsın inşallah.

Bu kadar şey yaşıyorsunuz ve hala çevrenin sizinle ilgili ne düşüneceğine mi takıldınız?Herkesin canı cehenneme ne düşünürlerse düşünsünler siz hayatınıza bakın boşayın o iğrenç adamı da.Ins mesleğiniz vardır.Yoksa da bir yerde çalışır hayatınızı yeniden kurarsınız.

Üzüldüm gerçekten ne hakla döver seni . Neden hala çekiyosun bu adamı ?Ailenle anlaşamazsan bile en azından şiddet görmezsin.

Hastaneye gidip darp raporu alın, elinizde kanıt olsun. Kendisi de alırsa kendimi savundum dersiniz. Bence bir dk bile geçirmeyin böyle bir adamla kesinlikle
Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.

Hemen evden çık polise git. Kimseye bunu kolay kolay demem ama boşan. Dudağını patlatan sırtını tekmeleyen adamla aynı evde kalırsan daha beterini yaşarsın. Ailen bırakmazsa bırakmasın. Git kadın sığınma evine izini bulamasınlar. Seni de Bi anne doğurdu yazık.

Allah korusun iki gün sonra sizin haberinizi de sosyal medyadan okumayalım lütfen. Kurtarın kendinizi şehir değiştirin yeni bir hayat kurun kendinize.

Gepegenç,daha 23’ünde.
Çocuğu yok.
Şiddet görüyor.
Eş kahvehane ve telefon bağımlısı,
İletişim sıfır...
Boşanın lütfen yaa,kaybedeceğiniz hiçbir şey yok bu evlilikte. Kazanacağınız bir ömür var ama.
Bir de,elinizde mutlaka darp raporunuz olsun.

Son düzenleme:
Üzüldüm gerçekten ne hakla döver seni . Neden hala çekiyosun bu adamı ?Ailenle anlaşamazsan bile en azından şiddet görmezsin.
Bana diyorki kasinmazsan dayak da yetmezsin. Sen hiç bir hakla bana sesini yukseltemezsin diyor. Ben istediğimi yaparım karisamazsin diyor. Sabret sabret biyerde patliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…