Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
Elim yüzüm kan içinde diyorsunuz fotoğraflarınızı çekin, ailenize gösterirsiniz.
Ne demek inanmamak, kim böyle yalan söyler.
Madem evlerine kabul ederler gidin.
Boşanmakta kararlı olursanız bir yere kadar ısrar ederler.
Evlatlarının öldürülme ihtimali onları geri çekecektir.

DARP RAPORU AL YARIN HASTANEYE GİT. Aklın başına geldiğinde tek celsede kurtulursun en azından. 23 yaşındasın daha su gibisindir yazık sana ya. Belli toysın dik duramıyorsun. Ama aklın başına gelince rapor almadığına yanarsın en azından burda yazılanları dinle al raporunu çok işine yarayacak o.

Neden polis cagirip darp raporu almadiniz?
3 cocukla boşanip kendi ayaklari uzerinde duran kadinlarimiz var, bu kadar da zayif olmayin.
Adam bakti dayak atiyor ses yok, daha cok dovmeye başladi.
Neden? Cunki karisi zayif, hep susuyor.
Kendinize az saygi duyun ve boşanin.

Taşlanip öldurulen boşanmis kadin gormedim hic.

Vücudumda morarma yok ama rapor verirler mi

Ailemin de olmadığı bı sehre mi yerlesiyim canm
Yarın karakola gitseniz yarın akşam kadın sığınma evinde rahat bir uyku çekiyor olursunuz Ailenizle de boşanma sonuçlanıncaya kadar görüşmeyin. Zaten ordayken kimse size ulaşamaz. Canınızın kıymetini bilin nolur sabretmeyin neden sabrediyorsunuz. Çok şükür çocuğunuz yok. Lütfen kadın cinayeti haberi olmayı beklemeyin gidin

Bide öldürmekle tehdit ediyo. Haberlerde görüyoruz Sonradan ne olduğunu. Kendine yazık etme daha genceciksin canım ya . Ailene sığın yada kadın sığınma evlerine. Bu adamdan sana koca falan olmaz.

Eşimin sikintisi benim susmamam. Eşim istiyorki onun her yaptığını kabulleneyim. Bende biraz dik basliyim sözümü geçirmeye çalışıyorum. Eşimde bildiğini okuyor. Tartışma büyüyünce bana el kaldırıyor, ben yine sessiz kalmıyorum bende aynı şekilde karşılık vererek kendimi savunuyorum

İkinizden biri katil olmadan boşanın.evlilik öyle bir şey degil cunku.
Bende senin yaşadıklarını neredeyse bire bir yaşadım ancak şiddet yoktu psikolojik şiddet vardi ama.
Hele çocuk yoksa tek celsede şutla gitsin derim.boşandıktan sonra hissedeceğin huzuru sana anlatamam..
Birak millet ne konuşursa konuşsun ne yaşadığını biliyorlar mi? Dinle sen beni def et başından gitsin.

Böyle hayat devam etmez. Neden insanların diyeceklerini umursuyorsunuz? Yaşadığınız hayat sizin. N`olur darp raporu alın. Konuşanlar aileniz de olsa sağırmış gibi davranın. Çok gençsiniz, hayatınızı zehir etmeyin.

Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
Siz dalga mi geçiyorsunuz ? Dudağımi patlattı sırtıma vurdu diyorsunuz gidin darp raporu alın. Sonra ailenizin yanına gidin benim pısırık sandığınız bana vurmayacagina inandığınız kocam bu hale getirdi deyin. Nasıl inanmıyorlar ya ??? Saka mi cidden ?? Kendinizi kandırmayın. Görüntülü arayın hiç birşey yapamıyorsanız şuan. Elim yüzüm kan içinde beni dövdü deyin. Nasıl inanmıyorlar ??????

Esinizde ayni karakterde birini taniyordum. Hic degismedi. En son eşi dayanamayip boşandi.
Adam aynanin karsisina gecip kendine yakisikli filan diyor mu?

darp raporu alın ve davayı açın. Aileniz sizi barıştırmak istediğinde onlara 2019 yılında eşleri tarafından öldürülen kadınları gösterip ben 2020 de onlardan biri olmak istemiyorum diyin. Ailenizin ve çevrenizin söylediği şeylere kulaklarınızı tıkayın ve kendinizi ne olur bu hayattan kurtarın. Umarım bütün güzellikler sizinle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…