Maşallah ne de yakışıklıyım diyor kendi kendine.Esinizde ayni karakterde birini taniyordum. Hic degismedi. En son eşi dayanamayip boşandi.
Adam aynanin karsisina gecip kendine yakisikli filan diyor mu?
Anında polisi ara eşim beni darp etti yetisin daha kötüsünü yapmasından korkuyorum de ve polis gelir gelmez şikayetçi olduğunu söyle muhtemelen seni direk hastaneye götürürler darp raporu almaya ailen senin istediği kadar yanında olmasinlar darp raporunu al şikayetçi ol afedersin donuna kadar al. Ama gözünün önünde polisi arama git tuvalete öyle ara yoksa daha kötüsünü bile yapabilir çatır çatır nafakani alırsın ayrı evini tutarsın birde iş bulursun. Eğer ailen dedigin gibi böyle birşeye izin vermezsede kadın sığınma evine gidersin yeterli korkma.Çocuğumda yok acmamam için tek engelim ailem ve cevrem
Darp alacak kadar şiddet uygulamıyor derken ?? Dudağın kanamış suratına tokat atmış sırtına yumruk atmış. Illa beyin kanaması mi geçirmeyi bekliyorsun o evden gitmek için ?Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
Dudağını kanatması bile darp raporuna girerDarp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
Ayni modeli gordum)))) Kesin kavga ettikten sonra da yuksek seste sarki acmalar, salak salak gulmeler, keyifli haller. Karsisindakini sinir etmek icin ugrasir, bir de kimseyi begenmezMaşallah ne de yakışıklıyım diyor kendi kendine.
Lütfen yarın ilk işiniz darp raporu almak olsun daha 23 yaşında hayatınızın baharındasınız o eş müsveddesine mahkum değilsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz yapabilirsiniz... Kendinize güvenin ve bu ortamdan kurtulmaya bakın en kısa süredeKonumu az çok bilirsiniz. Evlilik düzenimiz yok. Evliliğigimin ilk yılını eşimin ailesi zehir etti. Son 2yildir da eşimle kotuyuz. Resmen evliliğim yürüsün diye çok surukledim. Eşim kahvahane bağımlısı, eve gelir ayrı bı oda da tel oynar , iletişim sıfır sohbet sıfır. Her defasında kavga yapmaktan bıktım. Elinden teli aldığım gibi suratıma tokat atar, kahveye gitme diye tartışma çıkarsam el kaldırır. Şuanda elim yüzüm kan içinde yazıyorum. Saat kaç oldu deyip elinden teli çektim diye dudağımı patlattı , sırtıma tekme attı, bende boş durmadım eşimin kollarını kanattim. Bende yarın ilk isim sana dava açmak dedim. Ben boşamiyorum sen boşa diyor. Çık git hayatumdan suratını bile görmek istemiyorum, seni sevmiyorum anlamiyomusun dedi bana. Ben bu adamda bir dk bile durmam ama. Ne benim ailem ne eşimin ailesi ne akrabalarım kimse destek olmaz. Eşim dışarıdan sessiz sakin pisirik gibi duruyor herkes esimi efendi benim onu parmagimda oynatacagimi düşünüyor, ben baskın eşim yapici duruyor . O yüzden bosansak herkes suçu benden bilir. Eşim ve ailesi de Allah bilir arkamdan ne iftiralar atar. Eşim zaten evliligimimiz boyunca da arkamda durmadı benim. Bosansam daha çok sarsılicsm ailem kesinlikle beni bırakmaz bende ailemle anlasamamm. Çok çaresizim çok. Siganacak kimsem yok sizlerden başka. Şuan ağlayarak yaziyorum. Kadın olmak evli olmak nekadar da zormuş. 23yasinda saçlarımda siyah saç kalmadi. Eşim bana bı gün ya sen katil olucaksin ya da ben diyor. Benim eşim neyi yapmaz dediysem herşeyi yaptı. Şuanda bu lafı da sinirden dedi diyorum ama artık beni oldurmesinden bile korkuyorum
Ayy inanmıyorum eski eşim de böyleydi. Kendisi yakışıklı bir erkekti ama aşırı beğenirdi aynanın karşısına geçip çok sanslisin çoook derdi. Inanılmaz kendini beğenmiş egolu asla kendisinde suç bulmayan bir tipti. Narsist kişilik bozukluğu var bunlarsa kendilerine tapıyorlar ve kendilerinden başka kimseyi sevemezler aşık olamazlar asla geçinmek mümkün değil.Ayni modeli gordum)))) Kesin kavga ettikten sonra da yuksek seste sarki acmalar, salak salak gulmeler, keyifli haller. Karsisindakini sinir etmek icin ugrasir, bir de kimseyi begenmez
Darp raporu anında oluşan olayda alınır bir gün sonraya bırakılmamalı çünkü bunu kendisinin yaptığı göz önünde bulundurulurmus böyle duymustumLütfen yarın il
Lütfen yarın ilk işiniz darp raporu almak olsun daha 23 yaşında hayatınızın baharındasınız o eş müsveddesine mahkum değilsiniz kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz yapabilirsiniz... Kendinize güvenin ve bu ortamdan kurtulmaya bakın en kısa sürede
Benim eşim tam tersi canm . Gcekten umursamıyor beni bunu bilerek yapmıyor. Ciddi ciddi beni umursamıyor.Ayni modeli gordum)))) Kesin kavga ettikten sonra da yuksek seste sarki acmalar, salak salak gulmeler, keyifli haller. Karsisindakini sinir etmek icin ugrasir, bir de kimseyi begenmez
Benim tanidigim cok cirkindi ama kendini aşiri yakisikli zann ederdi. Aynen narsist kisilik bozuklugu var her halde. Bir de cok korkaktirlar. Dovmesine, hakaret etmesine bakmayin, tehdit edildiyinde kediye doner, hatta polise verildi mi evde kuzu olur)))Ayy inanmıyorum eski eşim de böyleydi. Kendisi yakışıklı bir erkekti ama aşırı beğenirdi aynanın karşısına geçip çok sanslisin çoook derdi. Inanılmaz kendini beğenmiş egolu asla kendisinde suç bulmayan bir tipti. Narsist kişilik bozukluğu var bunlarsa kendilerine tapıyorlar ve kendilerinden başka kimseyi sevemezler aşık olamazlar asla geçinmek mümkün değil.
Umursamamasi daha iyi, yoksa sinirsen delirtirti sizi.Benim eşim tam tersi canm . Gcekten umursamıyor beni bunu bilerek yapmıyor. Ciddi ciddi beni umursamıyor.
Keşke hemen alabilse de işte böyle bir adamın konu sahibinin dışarı çıkmasına izin vereceğini düşünmediğim için söyledimDarp raporu anında oluşan olayda alınır bir gün sonraya bırakılmamalı çünkü bunu kendisinin yaptığı göz önünde bulundurulurmus böyle duymustum
Çocuk icin tedavi görüyorduk artık birakicamTek çare boşanmak.inşallah çocuk yoktur