Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Terbiyesiz ahlaksız .Elleri kırılsın ne hakla vuruyor .Sevmiyormuş bide komik sanki kendi sevilecek insan

Senin bosanmani fırsat bekliyo. Üstüne kadına güzelce kendini de savundun. Şuanda kocan arkanda dursa iyice çatlar hiç bişey yapamaz dedi.

Beklesin yani? Kaynanan istediği için değil, dayak yediğin için ayrılma düşüncesi içindeydin. Kaynanan da aynı fikirde olunca, koca kıymete mi bindi annesine kaptırmayayım diye

Hey Allahım ya, bi de böyle bi dağ ayısını elinde mi tutmaya çalışacaksın şaka mı bu? Sinirlerim bozuldu yemin ederim. Oh Valla adam hem dövdü hem paylaşılamayan adam oldu. Neden biliyor musunuz, senin annenin ve kaynananın zihniyetindeki kadınlar yüzünden. Utanıyorum sizin gibi kadınlardan yazıklar olsun.

Bu mesajın baştan sona yalan olduğunu düşünüyorum.
Önceki sayfalarda;
-aileme gidersem beni barışmaya zorlarlar dedin, şimdiyse arkamda diyorsun.
-darp raporu alamam çünkü vücudumda morluk yok dedin ama kv ye morlukları gösterdiğini iddia ediyorsun.

Kendin çalıp kendin oynuyorsun.
Bize ne! İster ölene kadar dayak ye. İster kocana yapış. Olan sana oluyor bize değil.

Geçmiş mesajlarında (son 2 ayı kastediyorum) 3 yıllık evlisin ama 4 yıldır kendi evinizde oturuyorsunuz.

Yine geçmiş mesajlarında eşin seni bir şeye zorlamayan, ev işlerine yardım eden, haftada bir kahveye giden, seninle komşu gezen mülayim bir adam.

Eğleniyor musun?

Çocuk var mı ?
Yas 23 ise taşı sıksan suyunu çıkarırsın istesen.
Hiç Çekme daha çok gençsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…