• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba eşim boşanmak istiyor yardımcı olun

tamam ben de onu diyorum işte ahahahahahaha az önce de o yaştaki çocuk ne dediğini bilmez diyordun kardeşim nasıl olacak böyle ahahahah
Ayy üzerinde ölmek istediğiniz tepe bu mu gerçekten? Cocuk manitacılık işlerini bilerek ya da bilmeyerek söylemiş ne fark eder. Kaldı ki bunların hepsi birer tablet kid, nerde mala davara faydası olmayan mesele varsa hepsini bilirler

Kadıncağız pasif agresif kocası yüzünden paniklemiş belli ki, karşınızdaki kisi böyle bir ruh halindeyken iki üç imalı soru sorarak ya da laflarını cımbızla çekerek "hihihi yakaladım şimdi senii" diye sherlockculuk oynamaya gerçekten gerek var mı

O yaştaki çocuklar sürekli duyduğu şeyleri de söyler ama değil mi? Zaten ilk kopukluk orada çocuk neler duyuyor neler izliyor ya da hangi konuşmalara şahit oluyor öncelikle bunu sorgulamak lazım, aklı başında bir insan böyle bir konu yüzünden eşinden ayrılmaya kalkmaz diğer kopuklukta burada, eşinden emin olan aklı başında biri böyle bir konu yüzünden eşini engeller ayrılmak ister mi sizce? Başka bir sorun yoksa şayet. Buradaki çoğu üye de bunları sorgulamış zaten her normal insan gibi, ama o yaştaki bir çocuğun aklına böyle bir şey gelmesi size normal geliyorsa bence siz sorgulayın kendinizi.

O yaştaki çocuğun öyle konuşması bana gayette normal geliyor. Çocuklar gördüğü şeyleri yada duyduğu her şeyi doğru anlatmaz. Çocukların her dediğine inanıyorsanız işiniz var.
Konu sahibinin eşi ise normal birimi değil mi bilemem, ama belki ki bahane arıyor. Adam eline fırsat geçmişken hem bir süre kafasını dinlemek istiyor hemde konu sahibini bu olay üzerinden kendince terbiye etmeye çalışıyor gibi. Kısaca adam,burası benim evim, canım isterse seni evden kova bilirim ona göre davran demek istiyor karısına.

Back