Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım aileniz ve size destek olan birileri olmadığı için boşanmiyorsunuz ama Kadın sığınma evi falan düşünmüyor musunuz?Ben bildiğim kadarıyla eşim peçete kullanmıyor ama içtiği şey aşırı kötü kokuyor ve kahverengi tütün gibi hatta peçete çıkmış demiştim o burda yok istanbulda var filan diyordu geçen ay da kafasında kurmuş telefonumu kurcaladı saatlerce bekledim en sonunda elinden çektim aldım diye telefonu yere çalıp beni dövdü
O kadar içime kapandım ki annemle bile konuşamaz oldum öyle bir topluma kalabalığa girebileceğimi kaldırabileceğimi düşünmüyorum o kadar kötü oldum ki artık markete gidip ürün bile alamıyorum çekiniyorum kaçıyorum insanlardanSanırım aileniz ve size destek olan birileri olmadığı için boşanmiyorsunuz ama Kadın sığınma evi falan düşünmüyor musunuz?
Adli yardım işi olmazsa, bulunduğunuz yerde sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidin. Derdinizi anlatın. Maddi yardım talep edin.Amin inşallah huzurlu bir hayat istiyorum hiç birşeyde gözüm yok bir günden bir güne şunda bu var bende niye yok demedim hep şükrettim kuru ekmek yiyelim yeteeki huzurumuz olsun dedim ama insan oğluna ne yapsan yaranamazsin böyle bir eşim pırlanta gbi çocuğum var sağlığımız yerinde başımızı sokacak evimiz var her şeyimiz var evlilikle alakalı sorun yok sevgisizlik yok aldatmak yok siddet yok hiç bir sebep yok ,yok yani bir Umudum kalmadı başına bin türlü bela getirdi bu sefer bundan snra bunu da yapmaz dediğimiz anda hepsini yaptı su pisliği bırakti şahaneydik herkesin gözde ciftydik ama dönüp dolaşıp iradeye yenik düşürüyor aileside sen destek olmasın şunu yaptın oğlumuz yaptı diyemiyo cnki melek gbi gelinleri var ağzımı açıp bir gün saygızlik etmedim ailesini de çok seviyorum anne baba olarak onları da anlıyorum onlarda da destek veriyorum hiç bir vicdan azabim yok iicm rahat
Düzelmez, çok zor , bir karar verin...8 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var.8 aylık hamileyken eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim defalarca ayrılmak istedim ama bir türlü olmadı aileler girdi çocuk olduğu için defalarca şans verdim duzelcem dedi bir süre içmedi herşey tam yolunda girmişti şehir değiştirdik çevredende kurtuldu derken tekrar başa döndük 8 yıldır edebimle namusumla senelerdir yuvam için çabaladım didindim bütün rezilliklere katlandim şiddet yok sevgisizlik yok aldatma yok iyi kötü geçiniyoruzda bırakacm diyor ağlıyor çocuğum bı yandan baba diye ayrılmıyor çok düşkün fakat artık düzelmiyecegine inandım boşanmak bı yanım boşanmak istemiyor baba anne ayrı çocuğum büyüsün istemiyorum madde olmasa biz çok güzel bir aileyiz ama bırakamıyor tedavi olmayada çalıştı onları da denedi ailesi de benim ailemde herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bu insan bırakamıyor bana başka çare bırakmadı benimde hayatıma artık bakmam lazım daha gencim gelelim asıl konuya şuan adliyeye gitsem verecek beş kurusum yok çocuğum küçük bakacak yok dava açacak yardım edecek kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum çıkmaz sokaktayim çocuğum olmasaydı yaşamak istemiyorum hayatımdan bezdim mutlu değilim eşime üzülüyorum ama elimden geleni yaptım içim çok rahat nasıl yapılır ne edilir lütfen bana bir yol gosterin
Üzerinizde hiçbir mal ya da maaş vs yoksa bulunduğunuz şehrin barosuna gidip adli yardımdan yararlanabilirsiniz .Evet boşanmak istiyorum dediğimde asla seni ve kızımı bırakmam ben dişsiz yaşayamam boşanmam ayrılmam diyor o yüzden avukat ücreti vs bunu bulacak durumum yok yani böyle bir durumda maddi durumu olmayanlar ne yapıyor hiç mi çözüm yok
Bu sitedeki kadınların boşanan aile çocuklarının öksüz kalacağına, ortada kalacağına, küçük emrah gibi büyüyeceğine olan inancı ne zaman bitecek acaba.8 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var.8 aylık hamileyken eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim defalarca ayrılmak istedim ama bir türlü olmadı aileler girdi çocuk olduğu için defalarca şans verdim duzelcem dedi bir süre içmedi herşey tam yolunda girmişti şehir değiştirdik çevredende kurtuldu derken tekrar başa döndük 8 yıldır edebimle namusumla senelerdir yuvam için çabaladım didindim bütün rezilliklere katlandim şiddet yok sevgisizlik yok aldatma yok iyi kötü geçiniyoruzda bırakacm diyor ağlıyor çocuğum bı yandan baba diye ayrılmıyor çok düşkün fakat artık düzelmiyecegine inandım boşanmak bı yanım boşanmak istemiyor baba anne ayrı çocuğum büyüsün istemiyorum madde olmasa biz çok güzel bir aileyiz ama bırakamıyor tedavi olmayada çalıştı onları da denedi ailesi de benim ailemde herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bu insan bırakamıyor bana başka çare bırakmadı benimde hayatıma artık bakmam lazım daha gencim gelelim asıl konuya şuan adliyeye gitsem verecek beş kurusum yok çocuğum küçük bakacak yok dava açacak yardım edecek kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum çıkmaz sokaktayim çocuğum olmasaydı yaşamak istemiyorum hayatımdan bezdim mutlu değilim eşime üzülüyorum ama elimden geleni yaptım içim çok rahat nasıl yapılır ne edilir lütfen bana bir yol gosterin
Çocuk 6 yaşındaymış zatenEvden çalışma durumu nasıl meselâ çağrı operatörlüğü fln olabilir belki eğer çare yoksa çocuğu kreşe brakacak kadar sabret o zaman canm bir süre daha o sürede kıyıya köşeye para koy yani aklıma bu geliyor birtek. Allah yardımcın olsun![]()
6 yaşında çocuğu bırakıp neden çalışamıyorsunuz? İnsanlar 2 aylık bebeklerini bırakıyor bağımlı kocaları olmadığı halde. Siz kendinizi bu durumun içinden çıkarmak istiyorsanız bir an önce işe girin. Eşinizin de işlerinin bozulduğunu okudum yorumlarınızda, maddeye para vermekten size kalmıyordur.İlk evlendigimde 8 aylık hamileyken öğrendim şuan çocuğum 6 yaşında yanlış anlaşılmış aptal değilim böyle bir durumda hamile kalacak nerden bileyim evlendigim insanın böyle şeyler yaptığını hayatım da içmedim icende gormedim hasta sandim 8 aylık hamileyken yakaladım çocuk var diye diye 8 senem çöp oldu
Eşiniz koka*n kaynatıyor bu arada. Çok da pahalı bir uyuşturucu bu.Peçete saklanması atması içmesi çok kolay yeni türemiş pahalı bir şey de değil bildiğiniz peçete havlu kağıt parçasına emdiriliyo sigara ucuna koyup içiyorlar inanın ağzıma almadım ama eşim yuzunden hepsini öğrendim asla çocuk yapmak salaklık olur böyle insanlara ben 1 çocuk yaptım bilsem böyle bir insan olduğunu yapmazdım anında bosardim çocuk olunca bgn yarın diye diye yıllar geçti artık tamam ben kararımı verdim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum
8 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var.8 aylık hamileyken eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim defalarca ayrılmak istedim ama bir türlü olmadı aileler girdi çocuk olduğu için defalarca şans verdim duzelcem dedi bir süre içmedi herşey tam yolunda girmişti şehir değiştirdik çevredende kurtuldu derken tekrar başa döndük 8 yıldır edebimle namusumla senelerdir yuvam için çabaladım didindim bütün rezilliklere katlandim şiddet yok sevgisizlik yok aldatma yok iyi kötü geçiniyoruzda bırakacm diyor ağlıyor çocuğum bı yandan baba diye ayrılmıyor çok düşkün fakat artık düzelmiyecegine inandım boşanmak bı yanım boşanmak istemiyor baba anne ayrı çocuğum büyüsün istemiyorum madde olmasa biz çok güzel bir aileyiz ama bırakamıyor tedavi olmayada çalıştı onları da denedi ailesi de benim ailemde herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bu insan bırakamıyor bana başka çare bırakmadı benimde hayatıma artık bakmam lazım daha gencim gelelim asıl konuya şuan adliyeye gitsem verecek beş kurusum yok çocuğum küçük bakacak yok dava açacak yardım edecek kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum çıkmaz sokaktayim çocuğum olmasaydı yaşamak istemiyorum hayatımdan bezdim mutlu değilim eşime üzülüyorum ama elimden geleni yaptım içim çok rahat nasıl yapılır ne edilir lütfen bana bir yol gosterKafanda bittiyse zorlamaya gerek gök
Eger kafanda bitirdiysen bekleme bitir çünkü o evlilikte çocuklara bile pisikolejikmen zarar8 yıllık evliyim ve 1 çocuğum var.8 aylık hamileyken eşimin madde bağımlısı olduğunu öğrendim defalarca ayrılmak istedim ama bir türlü olmadı aileler girdi çocuk olduğu için defalarca şans verdim duzelcem dedi bir süre içmedi herşey tam yolunda girmişti şehir değiştirdik çevredende kurtuldu derken tekrar başa döndük 8 yıldır edebimle namusumla senelerdir yuvam için çabaladım didindim bütün rezilliklere katlandim şiddet yok sevgisizlik yok aldatma yok iyi kötü geçiniyoruzda bırakacm diyor ağlıyor çocuğum bı yandan baba diye ayrılmıyor çok düşkün fakat artık düzelmiyecegine inandım boşanmak bı yanım boşanmak istemiyor baba anne ayrı çocuğum büyüsün istemiyorum madde olmasa biz çok güzel bir aileyiz ama bırakamıyor tedavi olmayada çalıştı onları da denedi ailesi de benim ailemde herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama bu insan bırakamıyor bana başka çare bırakmadı benimde hayatıma artık bakmam lazım daha gencim gelelim asıl konuya şuan adliyeye gitsem verecek beş kurusum yok çocuğum küçük bakacak yok dava açacak yardım edecek kimse yok ne yapacağımı bilmiyorum çıkmaz sokaktayim çocuğum olmasaydı yaşamak istemiyorum hayatımdan bezdim mutlu değilim eşime üzülüyorum ama elimden geleni yaptım içim çok rahat nasıl yapılır ne edilir lütfen bana bir yol gosterin
Dava açmak iki üç bin lira dosya masrafı sadece onu da dava bitince bir kısımını geri alıyorsunuz. Avukat tutmak zorunda değilsiniz gerekirse barodan ücretsiz avukat talep edebilirsiniz.Ailem biz sana bakarız diyorlar bosanirsam acta açıkta kalacağımı düşünmüyorum beni düşündüren dava açmak dava açacak durumum yok babam emekli ondan isteyemem böyle birşey durumu zaten yok dava nasıl açılıyor onu öğrenmek istiyorum