Eşimden bosanmak istiyorum AMA.

Eliniz yüzünüz kan içindeyken,
Ailenize sığınsanız sizden açıklamamı bekleyecekler?

hani ben öyle ailem kapısına gitsem diye düşündüm,
Herkesten önce eşimin kafasını annem kırar.
He o halde bile destek çıkmayacak bir aileniz var ise,
Gidin sıfırdan kendinize hayat kurun.

elleri kırılsınbu neyin kini böyle.
aciz köpek.
Dışarıda pısırıktır bu tabi kadına vurmak kolay aciz!

böyle adamın elleri altında bedeninize,ruhunuza yazık.
emin olun o kapıdan çıktıktan sonra,daha kötü hayat yaşamazsınız.
sağlam durun güçlü durun gözlerinizi açın herşey yoluna girer.
ama o evde durulmaz kesinlikle durulmaz. !!

Kardes evli kalacaksan eger teknigini gelistir çeneye ya da burnuna çalış o daha kalici olur. Ama olaki bi aydinlanma yasar da bosanmayi dusunursen durma git bi darp raporu alip direk baba evine topuk...
Yasanir mi bu adamla gencsin daha 3. Sayfa haberi olma

Suclu cıkarım,elalem ne der diye birbirinizi gırtlaklayın ama evli kalın
Evlilik önemli tabi

23 yasindasiniz genceciksiniz. Bir ömür böyle bir adamla devam edebilcek misiniz?? Bırakın kim ne derse desin. Hayatınızı harcarsiniz böyle biriyle. Olmadı girer bi yere çalışırsiniz gerekirse ev tutarsiniz. En azından huzurlu olursunuz.

Bir narsistle baş edebilmenin tek yolu o şahane yaratigi terketmektir.

Yarın ilk iş darp raporu alın elinizde kanıt olsun
Size ağır şiddet uygulasa sakat kalsanız
Ne çevreniz ne de aileniz bu durumu durduramaz ve ömrünüz boyunca kim bakar size
Adam sevmediğini öldürmekten bahsetmiş çok tehlikeli
Boşanma davası açın ister boşansın ister boşanmasın
Kadın sığınma evinde kalırsınız daha güvenceli

Darp alicak kadar şiddet uygulamıyor canm . Şuanda dudağım kanadı. Vücuduma vurdu ama morarma yok.
darp raporu dediginiz sey illaki iskence gormeniz durumunda verilen birsey degil.

bir kac ay once bir arkadasim icin aldik, fiziksel siddet veya psikolojik siddet diye bile soruyorlar. hicbir yerinde gorunurde birsey olmasa dahi hatta size sozlu siddet uygulasa dahi darp eaporu alabilirsiniz. vakit kaybetmeyin

Bir narsistle baş edebilmenin tek yolu o şahane yaratigi terketmektir.
Bende öyle yaptım çünkü diğer türlü o taptığı egosunu tatmin etmek icin kızlarla görüşüyordu yani beni aldatıyormuş. Ama ona gore asla öyle birşey yok. Hiç çekmedim kapıyı çektim çıktım. Hayatimin en doğru kararıydı. Bir ömür çekilecek gibi değil çünkü bazı erkekler. Ya terkedeceksin ya da ruh ve sinir hastası olarak hayatına devam edeceksin.

Millet 15 dk konuşur ama sen bir ömür çekersin. Değer mi başkaları için yaşamak? Çok gençsin daha bence de yeni bir hayat kur kendine. Ailen destek çıkmazsa bence de başka şehire bile gidebilirsin.

Canım iyi yapmışsın gerçekten. Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bence.
Narsistler kendini gizliyor maalesef biz farkina vardigimizda zaten çogunlukla geçmiş oluyor.uzman dr lar bile çaresi yok diyor.kaçıp uzaklaşın adresinizi degistirin bulamasinlar sizi diyorlar
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah değerini bilenle ruhu saglikli biriyle çok mutlu olursun

Ne kadar güzel bir dilek cook teşekkür ederim mutlu oldum❤ umarım sizin de kalbinizden geçen dilekleriniz hayırlısıyla gerçekleşir

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama Eğer çalışmıyorsanız hemen işe başlıyın birikim yapın bu süreçte eşiniz be yaparsa yapsın umurunuzda olmasın sonra kendi hayatınıza bakın

Ailem eşimin bana el kaldirdigina asla inanmaz. Hatta esimi siz görseniz siz bile inanmazsiniz
Ya saçmalamayın Allah aşkına. Yaşayan sizsiniz, bir de birilerini inandırmak zorunda mısınız? Bir zıvanadan çıkarmıyor musunuz, adam ağzımı burnumu kan içinde bırakıyor ama kendi öz ailem bana inanmak yerine ağız büküyor, dost musunuz, düşman mısınız, kendi büyüttüğünüz kızınızın yalan mı doğru mu söylediğini anlamıyor musunuz diye? Kadın sığınma evine gitmek için de kimsenin iznine ihtiyacınız yok, zaten orası desteği olmayan insanlar için. Aileniz hem sizi psikopat bir adamla barıştırmaya çalışsın, hem de kadın sığınma evine izin vermesin... Yok ya... Çocuk musunuz diyeceğim de bana göre çocuk olacak yaştasınız zaten. O ne der, bu ne der kısmını bir kenara bırakmazsanız, bu adamın elinde ziyan olursunuz, bunun farkındasınız. Eee o zaman çıkış yolu için başka alternatif var mı?

Sizden beklentim yok canm buraya içimi dökmek için yazdım sadece
Madem ailenin eziyeti koca dayağından daha ağır geliyor, dayak yemeye devam et.
Adam seni sevmediğini, istemediğini, öldüreceğini söylemiş ama olsun. Sen 3. sayfa haberi olmaya razıysan bize laf düşmez.
20 yaşında kızlar ünv ye başka şehire gidip hem okuyor hem çalışıyor. Ama evlenince beceriksiz bir şey olup çıkıyorsunuz. Neden acaba?

Size el kaldırdığında gidip darp raporu alın ve size inanmayanların gözüne sokun!

Annemin arayıp herşeyi anlaticam. Direk boşanmak istedigimi ve arkamda durursaniz yanınıza gelicem, eğer pskolojik baskıda bulunursanız kadın sığınma evine gideceğimi soyluyecegim. Ve şuanda 1ay kadar bekleyip eşim le olgili kanıt toplayacağım , şiddet uygularsa polise gidip darp raporu alicam. Dün gece olduğu için evden çıkamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…