Boşanmak istiyorum

Senin şiddette varmış hiç durma o adamın yanında benim öyle bir durumum hiç olmadı zaten ondan dolayı bekledim 8 senedir daha dün gbi sevgili olmuşuz gbi hep beni sevdi ama adam iradesi yok sevgide yetmiyor bana
Benim tek kurtuluşum intihar hiç kimseye yük olmadan gitmek

Çünkü benim annem tek kötü huyu o idare et dedi
Çünkü benim kimsem yok beni anlayan yok
Çalışayım oğluma bak parada veirrm sana diyorum senmi çalışacaksın anca yat sen evde diyor ben ölüyümde yaşıyorum işte
Yapacak bir şey yok para ile bakıcı tutacağız çalışıp ayni şey ha bakıcı ha anne ben işe girdim denedim benim çocuğum alışamadı hergun ağladı kreşe verdim anne diye yıkıyor ortalığı mecbur geri çıktım çocuğun psklojisi bozuldu ailemin yanına gittim geldim onunda etkisi oldu çocuk babasni annesinin onu terk ettiğini dusunuyo smdi vc gidince bekliyo gideceksiniz diye

Benim tek kurtuluşum intihar hiç

çocuk ne olacak bacım baba bağımlı anne kendini öldürmüş yazık günah saçma sapan şeyleri aklına sokma hiç düşünmedim çocuğum büyümeden Allahim canımi almasın çocuğumu kendim buyuturum ben 8 senedir çocuğumun başındayım edebimle namusumla evimde mücadelemi verdim bundan sonrada eşim olmazsada tek başıma kimseye çocuğumu peşkeş cektirmem ben anneyim baba olmazsada olur bir çocuk annesiz asla duramaz heleki seninki benimkindende küçük daha bebek

çocuk ne olacak bacım baba bağımlı anne kendini öldürmüş yazık günah saçma sapan şeyleri aklına sokma hiç düşünmedim çocuğum büyümeden Allahim canımi almasın çocuğumu kendim buyuturum ben 8 senedir çocuğumun başındayım edebimle namusumla evimde mücadelemi verdim bundan sonrada eşim olmazsada tek başıma kimseye çocuğumu peşkeş cektirmem ben anneyim baba olmazsada olur bir çocuk annesiz asla duramaz heleki seninki benimkindende küçük daha bebek
Kaldıramıyorum kaldıramıyorum bak az önce yine tartıştık artık ben kaldıramıyorum nefes alamıyorum boğuluyorum canım

Saydıklarından fazlası var eşimde sadece beyazlardan yok kabullenemiyprum ya evet dediğim imza attığım hayat insan bu olamaz

Çok şükür ailem biz sana da çocuğunda bakarız diyorlar dediğiniz gibi gidip adliyeden en azndan bı kağıt alayim bakayım ne olacak olmadı mecbur sabredip para biriktirip kendim davayı açacak duruma gelene kadar sabredicem başka cagre görünmüyor Allah razı olsun inanın ben buraları bulup yazacak kadar demekki kötüyüm hiç iyi değilim nefes alamıyorum annelik çok zormus ama bosanirsam evladm için yaşarım yaşım 33 gencim ama asla evlilik yada başka bir şey aklımın ucundan gecmiyo tek istediğim çocuğum basının çağresine bakacak kadar büyümeden rabbim benik canımı almasın tek duam çalışırım çabalarım çocuğumu kmseye muhtaç etmem ama şuanda durumum yok bakacak yok annem bakamıyo çalışmayı denedim ama çocuğum perperisan oldu
Sabret canım..Bu zamana kadar eşin için elinden geleni yaptın artık kendin ve çocuğun için elinden geleni yap güzel,temiz bir hayata kavuş inşallah 🌸

Kaldıramıyorum kaldıramıyorum bak az önce yine tartıştık artık ben kaldıramıyorum nefes alamıyorum boğuluyorum canim
Saydıklarından fazlası var eşimde sadece beyazlardan yok kabullenemiyprum ya evet dediğim imza attığım hayat insan bu olamaz
Yapacak bir şey yok kavun degilki koklayınca ne oldukları anlaşılsın geçmişte keşke demek birşey kazandırmaz ne yapmalıyım diye uğraşıyorum hala bak burdyaim bir çabam var hala

Çünkü benim annem tek kötü huyu o idare et dedi
Çünkü benim kimsem yok beni anlayan yok
Çalışayım oğluma bak parada veirrm sana diyorum senmi çalışacaksın anca yat sen evde diyor ben ölüyümde yaşıyorum işte
Allah yardımcınız olsun size de çok üzüldüm. Ana babaya takmayın kafayı maalesef herkesin annesi,babası iyi değil benim de öyleydi mesela. Kendinize odaklanın birikim yapmaya bakın ve kurtulun

Helal olsun sana sen benim gibi değilsin güçlüsün dahada güçlü olursun inşallah

Sabret canım..Bu zamana kadar eşin için elinden geleni yaptın artık kendin ve çocuğun için elinden geleni yap güzel,temiz bir hayata kavuş inşallah 🌸
Amin inşallah huzurlu bir hayat istiyorum hiç birşeyde gözüm yok bir günden bir güne şunda bu var bende niye yok demedim hep şükrettim kuru ekmek yiyelim yeteeki huzurumuz olsun dedim ama insan oğluna ne yapsan yaranamazsin böyle bir eşim pırlanta gbi çocuğum var sağlığımız yerinde başımızı sokacak evimiz var her şeyimiz var evlilikle alakalı sorun yok sevgisizlik yok aldatmak yok siddet yok hiç bir sebep yok ,yok yani bir Umudum kalmadı başına bin türlü bela getirdi bu sefer bundan snra bunu da yapmaz dediğimiz anda hepsini yaptı su pisliği bırakti şahaneydik herkesin gözde ciftydik ama dönüp dolaşıp iradeye yenik düşürüyor aileside sen destek olmasın şunu yaptın oğlumuz yaptı diyemiyo cnki melek gbi gelinleri var ağzımı açıp bir gün saygızlik etmedim ailesini de çok seviyorum anne baba olarak onları da anlıyorum onlarda da destek veriyorum hiç bir vicdan azabim yok iicm rahat

Teşekkür ederim
Konu sahibine yazılan herşey senin için de geçerli canım...Bir evladın yani bir hazinen var senin. Kocan da olsa elin adamı için kendinden,evladından vaz mı geçeceksin? Birikim yap bir şekilde hayat dediğin bir işe ve ayrı bir eve bakar. Çalışrsın kurarsın hayatını tek boşanan sen misin tek zorda kalan sen misin? Ne dertler var çaresi yok Allah'tan başka. Lütfen toparla kendini her derdin bir çözümü var. Annen bakmıyor mu krese ver bebekleri de alıyorlar öyle kreşler oluyor.(Konu sahibi sen de öyle yapabilirsin aslında) Bu esnada da işe girersin ama önce toparlan

Helal olsun sana sen benim gibi değilsin güçlüsün dahada güçlü olursun inşallah
Çalışmaktan asla gocunmam ben senelerdir çalıştım evlendik çocuk oldu derken maddi gücü kaybettim kadının maddi gücü herzaman olmalı bak böyle bir mahkeme bile açamıyorum kadınların çoğu zaten maddiyattan bosanamiyo yada cesaret yok bizde

Çalışmaktan asla gocunmam ben senelerdir çalıştım evlendik çocuk oldu derken maddi gücü kaybettim kadının maddi gücü herzaman olmalı bak böyle bir mahkeme bile açamıyorum kadınların çoğu zaten maddiyattan bosanamiyo yada cesaret yok bizde
Bende asla gocunmam keşke şöyle oğlum büyük olsaydıda evde yanlız kalabilecek yaşta bende çalışsam işten gelince onunla ilgilensem bu adamdan sevgi ilgi dilenmesem

Konu sahibine yazılan herşey senin için de geçerli canım...Bir evladın yani bir hazinen var senin. Kocan da olsa elin adamı için kendinden,evladından vaz mı geçeceksin? Birikim yap bir şekilde hayat dediğin bir işe ve ayrı bir eve bakar. Çalışrsın kurarsın hayatını tek boşanan sen misin tek zorda kalan sen misin? Ne dertler var çaresi yok Allah'tan başka. Lütfen toparla kendini her derdin bir çözümü var. Annen bakmıyor mu krese ver bebekleri de alıyorlar öyle kreşler oluyor.(Konu sahibi sen de öyle yapabilirsin aslında) Bu esnada da işe girersin ama önce toparlan
Gecenin bu saatinde vakit ayırıp yazidigin için tşk ederim hakkını helal et Allah razı olsun az çok kafamda bir plan belirlendi benim

Bende asla gocunmam keşke şöyle oğlum büyük olsaydıda evde yanlız kalabilecek yaşta bende çalışsam işten gelince onunla ilgilensem bu adamdan sevgi ilgi dilenmesem
Birikim yapakim kardeş üç beş atalım kenara o zamana kdr da çocuk kreşe gidecek duruma gelir seninki bende dava açacak durumum olur bu zamana kdr sabrettik az daha sbredeblrz

Birikim yapakim kardeş üç beş atalım kenara o zamana kdr da çocuk kreşe gidecek duruma gelir seninki bende dava açacak durumum olur bu zamana kdr sabrettik az daha sbredeblrz
Rabbim yardımcın olsun gücünü hiç bir zaman yitirme inşallah umarım güzel bir hayatın olur inşallah

Back