nasıl bir şiddette biter?
şiddet görmüşsünüz işte üstünede git demiş. hangi sudan sebep yuvayı yıkmak istemediğiniz, menemen mi?
olay hala menemen mi sizin için?
Zaten iletişim olmaz arayıp sormam dediğin gibi akşam sakın geliyor en iyisi muhatap olmamak kendi kendini yesin dursun. Bana yumruk attı ama daha fazlasına cesaret edemez buna adım kadar eminim.sizin olayın rengi iyice değişti.ondan şuandan itibaren normal davrnamasını bekleme.tepkini ilk kez görüyor galiba napıcanı seni nasıl yola getireceğini sapıttığı belli,iyice delirip san zarar vermesinden korkuyorum.ben bulunduğum yerde acayip huzursuz oldum şimdi.akşama sana zarar verme ihitmali çok çok yüksek.yalnız kalma evde.sen aksini düşünüyorsun ama korkarım eşin senin tanıdığını sandığın kadar normal biri değil.10 sn lik öfkeyle ailesini katlediyor caniler hergün neler izliyoruz.lütfen kendine dikkat et !! şuan için damarına basma
İnan beynim durdu ilk olduğu için belki de omzuma vurması benim ona vurmadan kaynaklanmış. Bende onun sırtına vurdum çünkü sinirimi alamayıp. Biliyorum diyeceksiniz ne alaka ama inanın ben bunu menemen e bağlıyorum ben suçlu muyum hayır kendimi suclamiyorum. Ben menemeni yapmasaydım belki eşimle başka sebepten yine tartisacaktik ama en azından mantıklı bir sebep olurdu. Yani menemen ya valla beynim yandı 2 gunde psikolojimi bozdu bu olay benim
İnan beynim durdu ilk olduğu için belki de omzuma vurması benim ona vurmadan kaynaklanmış. Bende onun sırtına vurdum çünkü sinirimi alamayıp. Biliyorum diyeceksiniz ne alaka ama inanın ben bunu menemen e bağlıyorum ben suçlu muyum hayır kendimi suclamiyorum. Ben menemeni yapmasaydım belki eşimle başka sebepten yine tartisacaktik ama en azından mantıklı bir sebep olurdu. Yani menemen ya valla beynim yandı 2 gunde psikolojimi bozdu bu olay benim
Canım inan biz daha farklı sebeplerden de kavga ettik o zaman ne hakaret ne şiddet hiç birşey olmadı. Yani dediğin gibi bu ilkti sonu da gelmeyecek gibi.E şu açıdan bak o zaman.Konu menemen olsun sadece tamam.Bugün bir menemen için omzuna yumruk atan şahıs,yarın ciddi bir kavgada daha ileri gitmez mi?Bu mu istediğin hayat?Konuşurken ya saldırırsa sana.Bebeğin de var.Ya zarar görürsen.
Sırtına vurmuşsun.İyi yapmışsın.Orda bile hata arıyorsun kendinde.Hatalı değilsin.Önce lütfen bunu kafana iyice yaz.
güzelim sen eşleri türkiyenin jeopolitik konumu veya nesli tükenen karettalar veya ah bu dünya yeni bi savaşamı gidiyor meselerinden mi kavga edip edip de olaylar büyüyp boşanmalara kadar gidiyor sanıyorsun anlamıyorum ki...mevuzun başı biryerden sonra sembolik kalıyor iki insandan birinin karaktersiz olduğunu göstermesiyle başka bi yola giriyor..yani olay menemen değil !!!İnan beynim durdu ilk olduğu için belki de omzuma vurması benim ona vurmadan kaynaklanmış. Bende onun sırtına vurdum çünkü sinirimi alamayıp. Biliyorum diyeceksiniz ne alaka ama inanın ben bunu menemen e bağlıyorum ben suçlu muyum hayır kendimi suclamiyorum. Ben menemeni yapmasaydım belki eşimle başka sebepten yine tartisacaktik ama en azından mantıklı bir sebep olurdu. Yani menemen ya valla beynim yandı 2 gunde psikolojimi bozdu bu olay benim
Versin umrumda bile olmaz kendi cebine zarar verir. Ben bu günü de bekleyeceğim mecburum kızımı doktora götüreceğiz mr sonucunu göstermek için yarın yanievdeki kanepeyi ateşe vermesini bekleyeceğiz gibi gelmeye başladı bana..
hayırlısı bakalım neler olacak..
Arkadaşlar bu adam beni tehdit ediyor neymiş akşama duzelecekmisim düzelmezsen s....r ol git dedi. Giderim hiç problem değil dedim. Alırım çocuğumu senin nazını çekmektense dedim. Alamazsın çocuğumu diyor. Git anana babana anlat terbiyesuzliklerini dedi bende dedim istersen akşam babamlarla babanları çağırayım sen anlat dedim bir menemenden dünya kadar kavga çıkardığını boşanmak istiyorum dedim bende bunu söyleyeceğim dedim.
Ben kimseyi görmek istemiyorum bundan sonra herşey farklı olacak diyor ne olacaksa sanki haftanın bir günü dışarı çıkıyoruz o kadar ondan bahsediyor galiba. İyi dedim hiç problem değil, ben sakin durdukça o ayakta kudururken ben bacak bacak üstüne atıp oturduğum için delirdi sabahın köründe insanlıktan çıktı yine. En son kahvaltı hazırlamadığım için iyice delirdi bu sefer de kapılara yumruk attı.
Ben artık bu adamın aklından şüphe ediyorum. Aileleri çağırsam mi acaba ya.
Not: Gece verdim eline pikeyi yastığı koltukta yattı.
mecbur değilsin.Versin umrumda bile olmaz kendi cebine zarar verir. Ben bu günü de bekleyeceğim mecburum kızımı doktora götüreceğiz mr sonucunu göstermek için yarın yani
Çok çok geçmiş olsun tamamını okuyamadım ama zor birşey atlatmışsınız üzüldüm dikkat edin kendinize ve bebeğinizle bebeğinizin neyi var mr cekildiVersin umrumda bile olmaz kendi cebine zarar verir. Ben bu günü de bekleyeceğim mecburum kızımı doktora götüreceğiz mr sonucunu göstermek için yarın yani
Yok artik bi menemen icin bu denli kavga dunden falan aranizda sorun varsa onun acisini cikariyodyrHayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Yataktan kovdu yani gece için söyledi hani benle kavga ettin sen yanımda da yatma dedi cidden öncesinde hiç kavga etmedik tartışmamız bile olmadı. Ben onu kovdum gece yataktan koltukta yattı kendisiMenemen olayı yüzünden olduğunu sanmiyorum. Zaten ilk mesajınızda çelişki var. Yataktan kovdu, demişsiniz. Önceden bir evveliyatı var olayların sanki.
Tövbeler tövbesi..Bidaha güvenme bu adama içine şeytan girmiş sanki...Ya arkadaşlar u adam beni öldürecek ya. Birde tutmuş utanmadan rezil gibi inadına gülerek eeee hadi seni bekliyorum benden özür dilemeyecek misin dedi ciddiyim yemin ediyorum aynen bunları söyledi şimdi de namazını kılıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?