Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan beynim durdu ilk olduğu için belki de omzuma vurması benim ona vurmadan kaynaklanmış. Bende onun sırtına vurdum çünkü sinirimi alamayıp. Biliyorum diyeceksiniz ne alaka ama inanın ben bunu menemen e bağlıyorum ben suçlu muyum hayır kendimi suclamiyorum. Ben menemeni yapmasaydım belki eşimle başka sebepten yine tartisacaktik ama en azından mantıklı bir sebep olurdu. Yani menemen ya valla beynim yandı 2 gunde psikolojimi bozdu bu olay benim
nasıl bir şiddette biter?
şiddet görmüşsünüz işte üstünede git demiş. hangi sudan sebep yuvayı yıkmak istemediğiniz, menemen mi?
olay hala menemen mi sizin için?

Ya bu adamların derdi nedir acaba böyle bir menemenden böyle olay mı çıkartılır? eşinizin ruh sağlığı iyi değil işyerindeki stresini sizden çıkartıyor gibi geldi bana.. bence iyi bir gözdağı vermelisiniz konu sahibi, yoksa hem psikolojik hem de fiziksel şiddetin de boyutu artacaktır..

Zaten iletişim olmaz arayıp sormam dediğin gibi akşam sakın geliyor en iyisi muhatap olmamak kendi kendini yesin dursun. Bana yumruk attı ama daha fazlasına cesaret edemez buna adım kadar eminim.

İlk defa bu şekilde gördü benden tepki zaten bu kadar öfkesinin sebebide bu. Aileleri çağırayım dediğimde ben kimseyi görmek istemiyorum demesinin sebebi kendisinin suçlu olduğunu biliyor. Onları çağırırsam kendi rezil olacak bunu çok iyi biliyor istemiyor kimseyi. Beni de sindirmeye çalışıyor korkutmaya çalışıyor aklı sira

evdeki kanepeyi ateşe vermesini bekleyeceğiz gibi gelmeye başladı bana..
hayırlısı bakalım neler olacak..

E şu açıdan bak o zaman.Konu menemen olsun sadece tamam.Bugün bir menemen için omzuna yumruk atan şahıs,yarın ciddi bir kavgada daha ileri gitmez mi?Bu mu istediğin hayat?Konuşurken ya saldırırsa sana.Bebeğin de var.Ya zarar görürsen.

Sırtına vurmuşsun.İyi yapmışsın.Orda bile hata arıyorsun kendinde.Hatalı değilsin.Önce lütfen bunu kafana iyice yaz.

Canım inan biz daha farklı sebeplerden de kavga ettik o zaman ne hakaret ne şiddet hiç birşey olmadı. Yani dediğin gibi bu ilkti sonu da gelmeyecek gibi.

güzelim sen eşleri türkiyenin jeopolitik konumu veya nesli tükenen karettalar veya ah bu dünya yeni bi savaşamı gidiyor meselerinden mi kavga edip edip de olaylar büyüyp boşanmalara kadar gidiyor sanıyorsun anlamıyorum ki...mevuzun başı biryerden sonra sembolik kalıyor iki insandan birinin karaktersiz olduğunu göstermesiyle başka bi yola giriyor..yani olay menemen değil !!!

O yumruklar yakında sana döner ki ben daha önce şiddet gördüğüne eminim nedense..
Kimseyi çağırmana gerek yok aslında ama adam normal değil. Size bir şey yapabilir. Topla onun bir kaç eşyasını mesaj at "akşam kapının önünden alırsın valizini bu evde çocuğumla ben yaşayacağım" diye.
Ben çocuklu bir kadının düzen bozmasını doğru bulmuyorum. Erkek her yerde kalabilir ama kadın bir de çocuğu varsa öyle değil işte..
Bu yaşadığın evlilik değil. Büyükler tavsiye verirler idare et, yuva vs. derler mutlaka. Ama sırf senin idare etmenle olacak bir hayat şey evlilik.. Adam saygısız, adam hasta, adam agresif, adam eğitilmemiş. Bu adamdan nasıl bir babalık bekliyorsun. Çocuğuna acı..

Versin umrumda bile olmaz kendi cebine zarar verir. Ben bu günü de bekleyeceğim mecburum kızımı doktora götüreceğiz mr sonucunu göstermek için yarın yani
mecbur değilsin.
kv ile git, görümcenle annenle git ama eşinle gitme.
bu hareketin onu affettiğini, sadece naz yaptığını düşündürür kocana.

Versin umrumda bile olmaz kendi cebine zarar verir. Ben bu günü de bekleyeceğim mecburum kızımı doktora götüreceğiz mr sonucunu göstermek için yarın yani
Çok çok geçmiş olsun tamamını okuyamadım ama zor birşey atlatmışsınız üzüldüm dikkat edin kendinize ve bebeğinizle bebeğinizin neyi var mr cekildi

Menemen olayı yüzünden olduğunu sanmiyorum. Zaten ilk mesajınızda çelişki var. Yataktan kovdu, demişsiniz. Önceden bir evveliyatı var olayların sanki.

Yok artik bi menemen icin bu denli kavga dunden falan aranizda sorun varsa onun acisini cikariyodyr

Menemen olayı yüzünden olduğunu sanmiyorum. Zaten ilk mesajınızda çelişki var. Yataktan kovdu, demişsiniz. Önceden bir evveliyatı var olayların sanki.
Yataktan kovdu yani gece için söyledi hani benle kavga ettin sen yanımda da yatma dedi cidden öncesinde hiç kavga etmedik tartışmamız bile olmadı. Ben onu kovdum gece yataktan koltukta yattı kendisi

Bir kere vuran hep vurur.. Bir kere aldatan hep aldatır.. Bu böyledir canim..yarin çocuğu doktora götüreceğiz diyosun götürürsün tek başına yada babanla bu durumda o adamla aynı evde kalman pek mantıklı değil..ozurunu kabul etmedin diye salak saçma bi tavırla yumruk atan bu akşam ne uzatiyosun konuyu diye ayağının altına alır o adamın eli alıştı bir kere onun ailesini bulaştırma bence çünkü böyle yetiştiren aile yine oğullarını haklı görecektir buna adım kadar eminim.. banla bu olayı çözebilirsin babanın yanına git her şeyi anlat canim diyosun ya beni kaybetmekten korkmuyor die o seni bu akşam bi evde görmesin de gör bak nasıl tutuşuyor

Tövbeler tövbesi..Bidaha güvenme bu adama içine şeytan girmiş sanki...

bir menemen yuzunden siddet olduysa.. abo yarin birgun gercek bir kavgada ne olur dusunemiyorum

omuzunuza ilk yumruğu atarak şiddetin açılışını yapmış eşiniz geçmiş olsun üzgünüm ki bu son olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…