Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya biraz sig bir cevap olacak ama esinizin büyük ihtimal kan şekeri düştü. Kokusu hosuna gitti altinda yemegeyecegi bisey cikinca sinir beynine zipladi.

Benim esimin bu boyuta ulasmaz ama sabahlari kahvalti hazirlamak eziyettir. Yemegini yiyene kadar yüzü gülmez her seye kizar ufak bir sey görürse bagirir.

Ben çözüm olarak esime kahvaltı hazirlamamayi buldum sabah onla kalkarsam o yemegini yedikten sonra sakinleşiyor ama ben gün boyu gergin ve mutsuz dolasiyorum.

Benim esim de ikizler burcu o sakin goruntusunun altinda neler yatiyor ben bilirim. Gozumde canlandirdim sizi de

Benim esim de ikizler burcu o sakin goruntusunun altinda neler yatiyor ben bilirim. Gozumde canlandirdim sizi de

Valla doğru çok sakın durup çok sinirli oluyoruz. kısacası ikizler burcu Herseyi abartılı yaşıyor ya iyi yani çok iyi kötü yani çok kötü :))

çok gerçekçi gelmedi umarım sahte konudur yoksa böyle bir eşiniz varsa sabır diliyorum

Yerinizde olsam yarin saahtan başlayarak o evde yokmuş gibi davranırım.hiçbir hizmetini görmem.niye yaomiyorsun diye illaki cikişacaktır o anda da içimden saydırsamda dışımdan buz gibi olup his istifimi bozmadan biliyomusun neyi farkettim benim elimden emeğimden olan hiçbirşeyi haketmiyorsun, ev senin evin al kendin yap pişir taşır dök kır kirlet temizle istersen odadan odaya molotof at naparsan yap ama benden hicbirsey bekleme şu saatten sonra,sen aşağılayarak sindirmeye de calişsan ben kendi değerimin farkindayim derdim.bu mualemeleri haketmeyecek kadar değerliyim,bi evde kadın huzurlu degilse digerleride olamaz sende bunu yaşayarak tecrübe edeceksin,iyi niyetimi ve hizmetimi süresiz olarak rafa kaldırdim derdim.sonrada kizimla kendi hayatima bakardim o yokmuşcasina.

Yalniz onu en iyi siz tanirsiniz size zarar verebilecegini düşünurseni .temkinli davranin yine de.eşinizin sagi solu belli değil.

Vayy be, ezberlemek lazim
Ben bunlarin birini söylesem, on tanesini unuturum

Vayy be, ezberlemek lazim
Ben bunlarin birini söylesem, on tanesini unuturum
O zaten kadinin ne dedigini anlamayacaktir. bittiginde 3 cümle yankilanacak kafasinda..*suandan itibaren hicbir sey yapmayacak,*onu korkutup sindirmeye câlistigima aydı..*en kötüsü ben dik burnumu kirip olayi düzeltmedikce burdan çikiş yok diyecektir.

Bi süre yemek yapma anası alistormis istediği yemekleri yedirmeye.. 5 yaşındaki çocuk annesinden çikolata ister isteği yerine gelmeyince bağırir çağırır işte aynı öyle

Boşver cool ol.. surat yap biraz. Neden surat yaptığını anlamazsa ve sorarsa direkt haksız olduğunu anlat.aynı yatakta yatmakta istemiyorsa o gitsin. Ama mutlaka hatalı olduğunu bi daha böyle bişiyi yada şiddet içerikli benzer bişeyi asla yapmaması gerektiğini hele de çocuğun yanında sesini bile yükseltmemesi gerektiğini de kesin bi dille anlat. GöZünün içine bak. Ciddi ol. Gözünü kırpma.alttan alma.. evliliklerde oluyor maalesef bu tarz şeyler hiç bi evlilik instagramda orda Burda hava atıldığı gibi değil..Allah yardımcın olsun

Yani şu an ben üzgünüm perişanım o icerde g...ünü yayıp çay içiyor keyif yapıyor
o kadar öfkenin gün gelip sana döneceği belliydi.
çünkü kocan normal değil, öfke nöbetleri normal değil.

madem dindar takılıyor;
vurmanın kul hakki ihlali olduğundan gir, Peygamber(SAV) in asla kadına el kaldırmadığını hatırlat.
bir gönül kırdın ise, kıldığın namaz değil de. bir daha şiddet olursa polis çağıracağını da ekle mutlaka.
yani derdini ve vebalini anlat ve sus.

arkadaşların dediği gibi ona aynı evde yokluğunu yaşat.
yoksa şiddetin devamı gelir. eğer şimdiden sinersen bir daha ayağa zor kalkarsın.

tersindenmi kalkmış,çocugunada saygısı yok,yemese bile çocuğum yicek diye susar,hiç muhattap olma,konuşma

cok haklisin mune abla gercekten once sirf o istiyo diye nelerden vazgectim bi bilsen ama kendisi hicc
Baan telefon kullanma,diyo tl yuklemek istemez paket yaptirmazki cok ugrascam tlf diye (face instagram whatsapp) kullanmiyorum kkyi bile bilmiyo o olmadigi saatler girerim ama kendisi elinde tlf bide enn kalitelisi benimtlf ekrabini kizim kirdi saatlerce tlf elinde oynar face instagram gezer durur ama ben tlf iki dk elime alsam kiyametler kopuyo kadin tlf kullanamazmis sebebide
Bu yzden sayisiz kavga cikti
Annene tek gidemezsin disari tek cikamazsin onu giyemezsin makyaj yapamazsin ben yillarca,calisan biriydim istedigimi giyen istedigim yere giden biriydin isten ciktim bu yuzden hayatimi degistirdim herseyimi degistirdim ama bi tartisma olsa ben hayatimi degistirdim hersryimi degistiedim diyio cikiyo ne yaptin dersem ne degistirdin geceleri arkadaslariyla cikmiyomus heryere benle gidiyomus benle geziyomus degisme buymus
Ben saysam nasil degistigimi bide
Gulusum bile degisti cok guluyosun az,gul cok konusma oyle ol boyle ol o bu derken ee ben evlenmeden kendim gibiydim evlenince degistim diyelim ama sen ben olan kisiye asik olup evlendin ee degistirince ne anlami kaliyo sen benden ne istiyosun diyince haklisin! Oluyo hemen

evlilik cokk zormus bunu cok cok iyi anladim ama cokta yiprandim bu kadarcik surede Rabbim sonumuzu hayr etsin
artik bazi seyler dank etti kafama ve son bi haftadir bambaska bi boyuta gectim diyebilirim bugunde bi gecsin bi kiyamet koparcam her konuda cok yoruldun ve biktim
Oturup agliycam simdi sinirlerim o kadar bozukki

Arkadaşlar bu adam beni tehdit ediyor neymiş akşama duzelecekmisim düzelmezsen s....r ol git dedi. Giderim hiç problem değil dedim. Alırım çocuğumu senin nazını çekmektense dedim. Alamazsın çocuğumu diyor. Git anana babana anlat terbiyesuzliklerini dedi bende dedim istersen akşam babamlarla babanları çağırayım sen anlat dedim bir menemenden dünya kadar kavga çıkardığını boşanmak istiyorum dedim bende bunu söyleyeceğim dedim.

Ben kimseyi görmek istemiyorum bundan sonra herşey farklı olacak diyor ne olacaksa sanki haftanın bir günü dışarı çıkıyoruz o kadar ondan bahsediyor galiba. İyi dedim hiç problem değil, ben sakin durdukça o ayakta kudururken ben bacak bacak üstüne atıp oturduğum için delirdi sabahın köründe insanlıktan çıktı yine. En son kahvaltı hazırlamadığım için iyice delirdi bu sefer de kapılara yumruk attı.

Ben artık bu adamın aklından şüphe ediyorum. Aileleri çağırsam mi acaba ya.

Not: Gece verdim eline pikeyi yastığı koltukta yattı.

Kaç ablam canını kurtar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…