4 yıl olacak Nisan da. Büyük kavgalar ettik ama bugün kü gibi hiç etmemiştik.Bu sekilde olan ilk kavganiz degil sanirim..
Kac yillik evlisiniz?
İyilik yaptım maalesef maraz doğdu. İnsan gibi bağırmadan söyleseydi hemen yapardım yenisiniZikkimin kökunu yap sabah aksam yesin, odun müsveddesi!
Insan sevmedigi yemek var diye cildirip tezgah yumruklar mi? Ofke kontrol sorunu var gibi geldi bana.. Bi de sanki cok dolmuş..4 yıl olacak Nisan da. Büyük kavgalar ettik ama bugün kü gibi hiç etmemiştik.
İşlerinde bir sıkıntı yok ama uykusunu bilemeyeceğim :/ çok kırıldım.İyi uyumadı diyeceğim,veya işyerinde sıkıntıları var heralde !
Biraz abartmış saçmalamış
Gücüm yetse yapardım ama eşimin yarısı kadarım daha kötü şeyler olabilirdi :/Menemeni kafasından aşağı geçirirdim herhalde....
Maalesef gerçekten sadece kiymali menemen yüzündenSırf menemen kıymalı diye mi bu cinnet?
Zıkkımın kökünü yesin bir daha ona yemek yapmayın. Yataktan kovduysa da gidin koltukta uyuyun hiç yalvarmayın konuşmayın onunla ne hali varsa görsün.
Galiba :/Eşiniz regl olmuş sanırım
Buna inanmak istemiyorum ya.Tuzluk denen birşey var.Eşiniz kullanmayı bilmiyor sanırım.Birde anneye şikayet.Böylelerini biz şımarttık biz. Salatanın tuzu yok diye duymadığım hakaret kalmadı. Bide annesini arayıp şikayet etmişti. Erkek müsveddeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?