- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Eli kırılsın.Delimidir nedir.Çileden çıktım burda.Seni düşünemiyorum.Arkadaşlar bu adam beni tehdit ediyor neymiş akşama duzelecekmisim düzelmezsen s....r ol git dedi. Giderim hiç problem değil dedim. Alırım çocuğumu senin nazını çekmektense dedim. Alamazsın çocuğumu diyor. Git anana babana anlat terbiyesuzliklerini dedi bende dedim istersen akşam babamlarla babanları çağırayım sen anlat dedim bir menemenden dünya kadar kavga çıkardığını boşanmak istiyorum dedim bende bunu söyleyeceğim dedim.
Ben kimseyi görmek istemiyorum bundan sonra herşey farklı olacak diyor ne olacaksa sanki haftanın bir günü dışarı çıkıyoruz o kadar ondan bahsediyor galiba. İyi dedim hiç problem değil, ben sakin durdukça o ayakta kudururken ben bacak bacak üstüne atıp oturduğum için delirdi sabahın köründe insanlıktan çıktı yine. En son kahvaltı hazırlamadığım için iyice delirdi bu sefer de kapılara yumruk attı.
Ben artık bu adamın aklından şüphe ediyorum. Aileleri çağırsam mi acaba ya.
Not: Gece verdim eline pikeyi yastığı koltukta yattı.
Cagir ailesini sebebini anlat o evden sen degil o gitsin. Begenmiyorsa kapi orda de. Cocugunu al yanina kapini kitle yat asagi
Ara soyle ailesine oglunuz menemen yuzunden beni oldurecek diyin alin cocugu gidin ailesinin yanina bana sahip cikin yoksa benim canim tehlikede diyin. Adam delirmis. Ailesi nasil size karsi soyleyin onlaraIstemiyorum kimseyi çağırma dedi. Bir Menemen adamın içinde ki canavarı çıkarttı resmen. Dün sabah tezgahı gece omzumu bugün sabah ta kapıları yumrukladı. Şiddet göreceğim çekiniyorum. Bu konuyu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum sakın kalamıyor çünkü gerçekten. Konuşacak bir adam insan yok karşımda .
Istemiyorum kimseyi çağırma dedi. Bir Menemen adamın içinde ki canavarı çıkarttı resmen. Dün sabah tezgahı gece omzumu bugün sabah ta kapıları yumrukladı. Şiddet göreceğim çekiniyorum. Bu konuyu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum sakın kalamıyor çünkü gerçekten. Konuşacak bir adam insan yok karşımda .
zaten yaşadığın evlilik değil ki esaret.cok haklisin mune abla gercekten once sirf o istiyo diye nelerden vazgectim bi bilsen ama kendisi hicc
Baan telefon kullanma,diyo tl yuklemek istemez paket yaptirmazki cok ugrascam tlf diye (face instagram whatsapp) kullanmiyorum kkyi bile bilmiyo o olmadigi saatler girerim ama kendisi elinde tlf bide enn kalitelisi benimtlf ekrabini kizim kirdi saatlerce tlf elinde oynar face instagram gezer durur ama ben tlf iki dk elime alsam kiyametler kopuyo kadin tlf kullanamazmis sebebide
Bu yzden sayisiz kavga cikti
Annene tek gidemezsin disari tek cikamazsin onu giyemezsin makyaj yapamazsin ben yillarca,calisan biriydim istedigimi giyen istedigim yere giden biriydin isten ciktim bu yuzden hayatimi degistirdim herseyimi degistirdim ama bi tartisma olsa ben hayatimi degistirdim hersryimi degistiedim diyio cikiyo ne yaptin dersem ne degistirdin geceleri arkadaslariyla cikmiyomus heryere benle gidiyomus benle geziyomus degisme buymus
Ben saysam nasil degistigimi bide
Gulusum bile degisti cok guluyosun az,gul cok konusma oyle ol boyle ol o bu derken ee ben evlenmeden kendim gibiydim evlenince degistim diyelim ama sen ben olan kisiye asik olup evlendin ee degistirince ne anlami kaliyo sen benden ne istiyosun diyince haklisin! Oluyo hemen
evlilik cokk zormus bunu cok cok iyi anladim ama cokta yiprandim bu kadarcik surede Rabbim sonumuzu hayr etsin
artik bazi seyler dank etti kafama ve son bi haftadir bambaska bi boyuta gectim diyebilirim bugunde bi gecsin bi kiyamet koparcam her konuda cok yoruldun ve biktim
Oturup agliycam simdi sinirlerim o kadar bozukki
Bana şiddet gösterirse herşey biter zaten emin ol. Bunca emeğim var saçma sebepten evliliğim gerçekten bitsin istemiyorum. Akşam geldiğinde ki haline bakarak konuşmaya başlayacağım eğer tavrı vs aynıysa gideceğim bu evden. Beni Babam bugünleri yaşayayım diye getirmedi. Ben namussuzluk ahlaksızlık yapmadım.Onun ne isteyip istemediği önemli değil şu aşamada.Kendini ve çocuğunu düşün.Bu adamla konuşulmaz.Konuşsan da anlamaz.Tek kalma bari.Anneni veya onun büyüklerinden birini çağır yanına.Sen kendin suçluymuş psikolojisine gireceksin nerdeyse.Yapma bunu.Bugün dişini göstermezsen bir daha toparlayamazsın.
Ben olsam yazmıyorum hiç dikkat edersen.Çünkü ben olsam giderdim çatır çatır da boşardım.Allahın kulu vuramaz bana.Senin gitmeyeceğini biliyorum.O yüzden sinme diyorum.İzin verme hayatına şiddeti sokmasına.
aynen devam et.Arkadaşlar bu adam beni tehdit ediyor neymiş akşama duzelecekmisim düzelmezsen s....r ol git dedi. Giderim hiç problem değil dedim. Alırım çocuğumu senin nazını çekmektense dedim. Alamazsın çocuğumu diyor. Git anana babana anlat terbiyesuzliklerini dedi bende dedim istersen akşam babamlarla babanları çağırayım sen anlat dedim bir menemenden dünya kadar kavga çıkardığını boşanmak istiyorum dedim bende bunu söyleyeceğim dedim.
Ben kimseyi görmek istemiyorum bundan sonra herşey farklı olacak diyor ne olacaksa sanki haftanın bir günü dışarı çıkıyoruz o kadar ondan bahsediyor galiba. İyi dedim hiç problem değil, ben sakin durdukça o ayakta kudururken ben bacak bacak üstüne atıp oturduğum için delirdi sabahın köründe insanlıktan çıktı yine. En son kahvaltı hazırlamadığım için iyice delirdi bu sefer de kapılara yumruk attı.
Ben artık bu adamın aklından şüphe ediyorum. Aileleri çağırsam mi acaba ya.
Not: Gece verdim eline pikeyi yastığı koltukta yattı.
bence akşam annen filan yanında olsun.Bana şiddet gösterirse herşey biter zaten emin ol. Bunca emeğim var saçma sebepten evliliğim gerçekten bitsin istemiyorum. Akşam geldiğinde ki haline bakarak konuşmaya başlayacağım eğer tavrı vs aynıysa gideceğim bu evden. Beni Babam bugünleri yaşayayım diye getirmedi. Ben namussuzluk ahlaksızlık yapmadım.
Onun sınırı önceden de kavga ederdik hakaret vs olmadığı için en fazla 2 3 saatte barışırdık. Bu sefer öyle olmadı çünkü hakaret etti bana üstüne omzuma vurdu sindiremiyorum. O hiç birşey olmamış gibi devam etmemi istiyor. Ben de farklı davrandığım için alıştığı düzeni bozulduğu için bu kadar öfkeli
Anne mi değil de onun ablasını çağırayım ben çekiniyor ablasından çünkü.bence akşam annen filan yanında olsun.
çünkü açık ki bu kez tek yumrukla kalmayacak şiddeti.
yuvanı kurtarmak istiyorsan şiddeti engellemen lazım.
onun için yanınızda bir büyük olsun mutlaka.
kocan kafayı sıyırmış. normal davranış bekleme.
Bana şiddet gösterirse herşey biter zaten emin ol. Bunca emeğim var saçma sebepten evliliğim gerçekten bitsin istemiyorum. Akşam geldiğinde ki haline bakarak konuşmaya başlayacağım eğer tavrı vs aynıysa gideceğim bu evden. Beni Babam bugünleri yaşayayım diye getirmedi. Ben namussuzluk ahlaksızlık yapmadım.
Onun sınırı önceden de kavga ederdik hakaret vs olmadığı için en fazla 2 3 saatte barışırdık. Bu sefer öyle olmadı çünkü hakaret etti bana üstüne omzuma vurdu sindiremiyorum. O hiç birşey olmamış gibi devam etmemi istiyor. Ben de farklı davrandığım için alıştığı düzeni bozulduğu için bu kadar öfkeli
Bana şiddet gösterirse herşey biter zaten emin ol.
Bu sefer öyle olmadı çünkü hakaret etti bana üstüne omzuma vurdu sindiremiyorum.
görümcen adil davranabilir mi?Anne mi değil de onun ablasını çağırayım ben çekiniyor ablasından çünkü.
Cagir yanliz kalma cagurmayacaksanda kapiyi acma bu deliyeAnne mi değil de onun ablasını çağırayım ben çekiniyor ablasından çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?