Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eli kırılsın.Delimidir nedir.Çileden çıktım burda.Seni düşünemiyorum.

Git dediyse al çocuğunu git.Gelsin bakalım boş eve.Çocuğu alamaz senden sakın korkma.Hatta al da görelim de.Yapamaz bişey.

Tezgah yumruklamaktan seni yumruklamaya geçti adam ya.Bunun artarak devam etmesinden korkarım ben.

Utanmaz.Sakın sinme sakın.Sandığın kadar normal değil bu adam.

Cagir ailesini sebebini anlat o evden sen degil o gitsin. Begenmiyorsa kapi orda de. Cocugunu al yanina kapini kitle yat asagi

Istemiyorum kimseyi çağırma dedi. Bir Menemen adamın içinde ki canavarı çıkarttı resmen. Dün sabah tezgahı gece omzumu bugün sabah ta kapıları yumrukladı. Şiddet göreceğim çekiniyorum. Bu konuyu nasıl düzelteceğiz bilmiyorum sakın kalamıyor çünkü gerçekten. Konuşacak bir adam insan yok karşımda .
Cagir ailesini sebebini anlat o evden sen degil o gitsin. Begenmiyorsa kapi orda de. Cocugunu al yanina kapini kitle yat asagi

Ara soyle ailesine oglunuz menemen yuzunden beni oldurecek diyin alin cocugu gidin ailesinin yanina bana sahip cikin yoksa benim canim tehlikede diyin. Adam delirmis. Ailesi nasil size karsi soyleyin onlara

Onun ne isteyip istemediği önemli değil şu aşamada.Kendini ve çocuğunu düşün.Bu adamla konuşulmaz.Konuşsan da anlamaz.Tek kalma bari.Anneni veya onun büyüklerinden birini çağır yanına.Sen kendin suçluymuş psikolojisine gireceksin nerdeyse.Yapma bunu.Bugün dişini göstermezsen bir daha toparlayamazsın.

Ben olsam yazmıyorum hiç dikkat edersen.Çünkü ben olsam giderdim çatır çatır da boşardım.Allahın kulu vuramaz bana.Senin gitmeyeceğini biliyorum.O yüzden sinme diyorum.İzin verme hayatına şiddeti sokmasına.

zaten yaşadığın evlilik değil ki esaret.
özgürlüğü bilen insan esarete elbette alışamaz.
bence geç olmadan kalan hayatını kurtar.

Bana şiddet gösterirse herşey biter zaten emin ol. Bunca emeğim var saçma sebepten evliliğim gerçekten bitsin istemiyorum. Akşam geldiğinde ki haline bakarak konuşmaya başlayacağım eğer tavrı vs aynıysa gideceğim bu evden. Beni Babam bugünleri yaşayayım diye getirmedi. Ben namussuzluk ahlaksızlık yapmadım.

Onun sınırı önceden de kavga ederdik hakaret vs olmadığı için en fazla 2 3 saatte barışırdık. Bu sefer öyle olmadı çünkü hakaret etti bana üstüne omzuma vurdu sindiremiyorum. O hiç birşey olmamış gibi devam etmemi istiyor. Ben de farklı davrandığım için alıştığı düzeni bozulduğu için bu kadar öfkeli

Ailesini arar nasıl delirdiğini anlatır. Ben anneme gidiyorum. Sahip çıkın, çocuğumu daha fazla korkutsun istemiyorum deyin. Alın çocuğu gidin, akıllandı akıllandı. Ama yok aynı devam ederse de ayrılırsınız artık. Bu şekilde sağı solu belli olmayan adamla ömür geçmez , ömür tükenir.

Omzunuza vurması şiddet değil mi sizce. Onu geçtim şiddet sözlü de olmuş zaten

aynen devam et.
telefonuna mesaj at eve gelmesin.
çünkü sana şiddet uygulama ihtimali daha yüksek şu anda.
anasına gitsin de o anlatmak zorunda kalsın.

bence akşam annen filan yanında olsun.
çünkü açık ki bu kez tek yumrukla kalmayacak şiddeti.
yuvanı kurtarmak istiyorsan şiddeti engellemen lazım.
onun için yanınızda bir büyük olsun mutlaka.
kocan kafayı sıyırmış. normal davranış bekleme.

Anne mi değil de onun ablasını çağırayım ben çekiniyor ablasından çünkü.

Şiddet göstermiş zaten kuzum benim.Yumruk atmış daha ne yapsın.Konuşacaksan tek kalma.Aklım sen de kalacak şimdi.

Çağ dışı insanlıga aykırı ah zuzum hakikaten şiddetle olmaz sabah sabah zeytin peynir de koyblrdn en kolyndn Menemen yapmssn birde kiymali ve bu muamele inanılır gibi değil ; ( ablasn çağırma fikri doğru gelmedi sanki konuş bence anlat eğer konuşarak anlmyrsa direk evi terket kıymetini anlsn yazık sana

sizin olayın rengi iyice değişti.ondan şuandan itibaren normal davrnamasını bekleme.tepkini ilk kez görüyor galiba napıcanı seni nasıl yola getireceğini sapıttığı belli,iyice delirip san zarar vermesinden korkuyorum.ben bulunduğum yerde acayip huzursuz oldum şimdi.akşama sana zarar verme ihitmali çok çok yüksek.yalnız kalma evde.sen aksini düşünüyorsun ama korkarım eşin senin tanıdığını sandığın kadar normal biri değil.10 sn lik öfkeyle ailesini katlediyor caniler hergün neler izliyoruz.lütfen kendine dikkat et !! şuan için damarına basma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…